היום: הופעת תמיכה בחיילים החטופים

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
היום: הופעת תמיכה בחיילים החטופים

היום ישודר בערוץ 24 מופע תמיכה בחיילים החטופים - מופע שאורגן ע"י שחר אבן צור שהזמין אמנים שיופיעו. דודו בין המופיעים. כל מי שראה או היה שם מוזמן לבוא ולספר פה איך היה..

RTur

New member
נו מי ראה?

הוא שר את "אני רץ" ואת "זוזי", היה טוב! רק חבל שהוא לא עשה שום דבר מהדיסק האחרון.. לא ברור לי העניין הזה אבל שיהיה.. אני אשמע אותם מחר בהופעה בחיפה
אני אעלה את הביצועים מתישהו כשיהיה לי מחשב נורמלי שמקליט

מאיה911

New member
../images/Emo45.gifהייתי..!../images/Emo13.gif

היה ממש כיף.. לפני ההופעה פגשתי את דודו שהלכתי מאחורה עם חברה והצטלמתי אתו.. הוא ממש חמוד
הוא שר את "אני רץ" ו"זוזי" אח"כ מצאתי את הדף עם התווים שלו על הבמה ולקחתי אותםם... בכל ההופעות הייתי שורה 1 או 2 ככה שניראה לי שראו אותי כמה פעמים
כל שאר ההופעות היו מעולות... שייגעצ היו מדהימים, מופע הארנבות של דקטור קספר דפקו הופעה מעולה.. בית הבובות היו תותחים!!!! גם מוניקה סקס היו אחלה , דנה ברגר הייתה חמודה וכל השאר אני לא זוכרתת
בקשר לתמונות... הם גדולות מיידי אבל מי שרוצה יכול לשלוח לי במסר את המסנג'ר שלו ואני ישלח לו
אה... ופגשתי אח"כ גם את יובל מנדלסוןן

RTur

New member
תודה על הסיכום! ../images/Emo13.gif

שמח שנהנית, תשלחי לי את התמונות ואני אקטין אותן

מאיה911

New member
../images/Emo45.gifהייתי..!../images/Emo13.gif

היה ממש כיף.. לפני ההופעה פגשתי את דודו שהלכתי מאחורה עם חברה והצטלמתי אתו.. הוא ממש חמוד
הוא שר את "אני רץ" ו"זוזי" אח"כ מצאתי את הדף עם התווים שלו על הבמה ולקחתי אותםם... בכל ההופעות הייתי שורה 1 או 2 ככה שניראה לי שראו אותי כמה פעמים
כל שאר ההופעות היו מעולות... שייגעצ היו מדהימים, מופע הארנבות של דקטור קספר דפקו הופעה מעולה.. בית הבובות היו תותחים!!!! גם מוניקה סקס היו אחלה , דנה ברגר הייתה חמודה וכל השאר אני לא זוכרתת
בקשר לתמונות... הם גדולות מיידי אבל מי שרוצה יכול לשלוח לי במסר את המסנג'ר שלו ואני ישלח לו
אה... ופגשתי אח"כ גם את יובל מנדלסוןן

למעלה