היום הוקם מאהל בתל אביב בגן וולקובסקי

ספידי123

New member
היום הוקם מאהל בתל אביב בגן וולקובסקי

אהל ראשון בתל אביב? בשעה 6 בערב חנכה קבוצת פעילים את מאהל המחאה הראשון של תל אביב לשנת 2012. איפה? בגן הרכבת (צומת ארלוזרוב) כרגע עומדים שם 20 אוהלים. מוזמנים לבוא לחזק ולפתוח גם אתם אוהלים. הקיץ כאן. לגמרי...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4247820,00.html

ספידי123

New member
צדק חברתי ויש כמה של מאהל הפיירים

וכול מה שבזה
עירית תל אביב נתנה להם לפתוח מאהל רק בגן וולקוסקי...
מאהל הפריירים הם אנשים שמוחים על שיוון בנטל(חוק טל)

ספידי123

New member
גם איציק אלרוב הקים גם אוהל

ל ראשון בקיץ 2012 ! לפנות ערב חנכה קבוצת פעילים את מאהל המחאה הראשון של תל אביב – המאהל ממוקם בגן הרכבת (דרך נמיר פינת ארלוזרוב) המקים איציק אלרוב ,יוזם מחאת הקוטג' – חשוב שהמפגינים של הקיץ הזה יבינו כי נקרית בפניהם הזדמנות פז להשלים את המשימה מהקיץ שעבר ולהביא לשינוי אמיתי בישראל – אם המחאה לא תתפזר ולא תאבד מיקוד ותתבע מהח"כים, העומדים להצביע בימים ובשבועות הקרובים על הצעת החוק לפיזור הריכוזיות וקידום התחרות במשק הישראלי, לא להחמיץ את ההזדמנות ההיסטורית ולא לאפשר שיעבור חוק בגירסה מרוככת, שכבר מנסים לעבד את הנוסחה שלו מיטב הלוביסטים בכנסת המועסקים ע"י הטייקונים.אנו מבטיחים להזהיר אתכם מכל ניסיון של הטעייה של הציבור כדי שלא ימכרו לנו לוקשים –אם לא תנוצל השעה הנוכחית למצוא פתרון אמיתי לבעיית הריכוזיות, המחסלת את התחרות והמהווה את הגורם המרכזי לבעיית יוקר המחייה בישראל– תהיה זו בכייה לדורות! הזדמנות כזו לא תחזור שוב. בהצלחה לכולנו! ארגונים, יחידים וכל האזרחים הטובים בישראל שרוצים לשנות כאן!

ספידי123

New member
צדק חברתי

לפי המרכז לצדק חברתי וכלכלי, "צדק חברתי הוא מעלה המנחה אותנו ביצירת קשרים בין בני אדם הנקראים מוסדות. מוסדות חברתיים, כאשר הם מאורגנים ביושר, נותנים לנו את מה שטוב לאדם כיחיד ובקשריו עם אחרים. צדק חברתי גם מטיל על כל אחד מאיתנו אחריות אישית לעבוד עם אחרים לתכנן ולשפר באופן תמידי את המוסדות שלנו ככלים להתפתחות אישית וחברתית.
המושג "צדק חברתי" מתייחס בין היתר לאבטלה גבוהה, פערי הכנסות והעדר הכנסה מינימלית לקיום.
צדק חברתי מהווה נושא מרכזי בפוליטיקה. רוב הגישות החברתיות מציגות חברה צודקת כיעד, אולם ישנם חילוקי דעות בין האידאולוגיות הפוליטיות השונות מהי חברה כזו. המושג "צדק חברתי" כשלעצמו, שגור על פי רוב בפי קבוצות פוליטיות שרואות בחברה הקיימת חברה שאינה צודקת.
בין הוגי הדעות שדנו בצדק החברתי, מפורסמים קרל מרקס וג'ון רולס, אשר הציג את מסך הבערות כאמצעי עזר להחליט מהו צדק חברתי.

במדינה שלנו לוקחים את הצדק החברתי במובן של לשפר את המדינה מבחינת כלכלה(את כול מה שנכלל בכלכלה דיור,מזון וכו') חינוך ובריאות וחברה

מתכNET

New member
אוקי אני רוצה להבין משהו חשוב מאוד

אם אני מבין נכון את מה שאמרת,אתה טוען שכאשר יש פער בהכנסות או העדר הכנסה המבטיחה קיום מינימלי,או אבטלה משמע בהכרח אין צדק?

מתכNET

New member
אתה בטוח שאתה רוצה להרים לי להנחתה?!?

כי אפילו המלכה שארפובה לא תוכל להתמודד עם כדור כזה!!!

מה שאתה אומר בעצם(אתה אמרת אני רק שאלתי) שאתה לא בוחן את הסיבה לפערים,כלומר אם אני אעבוד 24 שעות ביממה ,365 ימים בשנה,ואקמץ בבילויים,ואחסוך במתנות ,ואצבור הון,ואתה תבלה בבארים ולא תגמור את החודש אזי לפי שיטתך
יש פה אי צדק חברתי!!! והצדק לפי שיטתך שצריך לקחת ממני כסף ולתת לך!!!

עכשיו אתה מבין למה אני מזלזל במחאה הזאת?!? אתם בעצם הקפיטליסטיים הכי רדיקליים,כי אתם מודדים רק את ההכנסות של האדם אבל לא לוקחים בחשבון את העבודה שהשקיע,את הסיכון,את שנות הלימוד שהעביר וכולי.

GAME-SET-MATCH

SupermanZW

Well-known member

למעלה