מותו בטרם עת
עקב כמויות גדולות מדי של ארס, ערס ורוע, היצור הידוע בשם גופמן (ימ"ג) החליט להרוג את גופמן. כן, זה נבע מהמון בעיות אישיות שגופמן יצר. הוא לא היה במקום הנכון ובזמן הנכון. רק צרות הוא עשה, עם כל השליליות שלו, הציניות, אהבת המדון. לכן הוא נשלח למותו. גופמן מת. היצור הידוע בשם גופמן, לפחות בפורום זה, מעתה והלאה ישתמש בשם המשתמש כהן בבית קברות. דבר שמאוד דומה למה שקורה ליצור זה כרגע. דבר המסגיר דברים ביוגרפיים רבים על משתמש זה. לחלופין, נחתתי בארץ המטורפת הנקראית ישראל בזמן חג החירות לעם העירקי. מעתה הם יוכלו להנות מהשלטון האמריקאי המיטיב. והשלטון האמריקאי המיטיב יוכל להנות מהעם העירקי המיטיב לא פחות. ואנחנו נהייה מרוצים ששוב דפקנו את הערבים. האידיליה מעולם לא היתה טובה יותר. איפה טשרניחובסקי שצריך אותו. אני עדיין לא מבין איך אפשר לכתוב תחת הודעת הצנזורה. לדעתי הקבינט מתכנס מדי פעם בפעם. יש שיתוף פעולה הדוק עם האמריקאים שעושים מה שאנחנו רוצים בגלל כל היהודים שגרים באמריקה ומממנים את כל הנשיאים האמריקאים. הם מוכרים לנו נשק, מדים, נותנים לנו כסף ככה סתם, נותנים לנו מודיעין חינם, שונאים בשבלינו את הטרוריסטים, סליחה הערבים, לא, לא המוסלמים, אה בעתם את הטרוריסטים. ולדעתי צה"ל ערוך לכל צרה שלא יכולה לקרות, כולל נצחון במלחמה. למעט נגד החזבאללה שירו היום טילים נגד מטוסים שנחתו בגליל. העובדה שטילים אלה נורו נגד מטוסים ישראליים שטסו בשטח לבנון הובעה בדיווח. ולכן סביר שהצנזור לא ישים אליה ליבו גם כאן. האמת שאני אחטט בזכרוני כדי לראות עוד סודות מדינה שאני יכול לחשוף כאן. כמעט גרוע כמו אותו קבצן שהורס לי את הבילוי בבית הקפה החביב עליי. ואפילו עד לגרמניה קבצנים שכאלה הגיעו. בקיצור, רק שבדיה. ולמי שלא הבין, היצור שכתב תחת שם העט גופמן פה, נחת בישראל ומעתה יכתוב תחת שם העט כהן בבית קברות. הוא לא יהפוך לנחמד יותר עושה רושם, כיון שבישראל קשה להיות נחמד. אגב, היצור עדיין מחכה להזמנות והוא מבטיח להיענות להן במידת האפשר לאחר החג הארור הנופל עלינו כעת חיה אוטוטו. חג חירות שמח ופסח כשר לכולנו (שניחנק במילים אחרות אבל לא מטילים כימיים עירקים, שכן אלה אינם קיימים.) תחי החירות. לעזעזל השיויון והאחוה. אופס, כולנו היום באחוה עם העם העירקי בחגיגותיו. האירנים היו הראשונים שעלצו על נפילת סדאס. לפחות דמוקרטיה אחת עובדת במזרח התיכון. טוב די.