היום הזה כל כך יותר מדי בשבילי

ToryMaster

New member
היום הזה כל כך יותר מדי בשבילי ../images/Emo4.gif

עם הכאב גרון המפלצתי שמונע ממני לדבר, לחשוב, לאכול. עם המכתב שכתבתי וכאב לי נורא. שהייתי חייבת לכתוב כדי להגיד מה אני מרגישה, אבל כואבות לי התוצאות שלו. עם מישהי מאחד הפורומים, שהחזירה אותי חצי שנה לאחור, לתקופה הכי מכוערת שהייתה לי. ועם אחת מיצורי האנוש היותר קרובים אלי, שפשוט מסרבת להבין מה היא עושה לעצמה, וזה כואב לי כל כך שלשם שינוי - אני על סף דמעות. הכל פשוט יותר מדי, בחיי. לוידעת לסנן כבר

אני אוהבת אותך ../images/Emo24.gif

גמני עברתי יום לא משהו.. ואני איתך
אני לא מרשה לך להשתקע בכאב ובעצבות.. את הרי כ"כ יפה כשאת מחייכת.
אני פה.. דברי איתי

noosh

New member
:-\

גם לי זה לא היה יום משהו (אתמול) אולי היה משהו באויר להיות על סף דמעות זהלא תמיד רע. אני כל-כך רוצה לפעמים, ודווקא כשאני רוצה אני לא מסוגלת. זה משחרר. אל תתני לאנשים להחזיר אותך לתקופות מכוערות. תני להם להזכיר לך איך היית פעם, ואיך את עכשיו, וכמה השתנת ולמדת והתבגרת והתפכחת. כמה את יותר חזקה. תנצלי את הרוע שלהם לטובתך. אני בטוחה שאחרי שכתבת את מרגישה יותר טוב. ואולי לא עכשיו, אולי עוד תרגישי. אבל את בטוח תרגישי, כי זה משחרר. התוצאות שורפות, זה הגיוני. אבל לחיות בשקר זה אף פעם לא טוב, אז לפעמים צריך להתמודד עם התוצאות כדי שהן יובילו אותנו למקומות טובים יותר. אני מקווה שהיום הזה עבר לך יותר טוב

Pure SilenCe

New member
יעלי

לכאבי גרון יש תה וקלגרון. מכתבים הנכתבים, מטרתם לפרוק מהלב ולהמשיך הלאה. לאט ובזהירות. לא לתת לנושא להמשיך ולחפור לנו בנשמה. לכל מעשה יש תוצאות. לא תמיד הן כפי שהיינו רוצים. לומדים להתמודד. נכון שזה לא קל, אבל זה אפשרי - אם אתה שלם עם עצמך ועם המעשה. אם לא, תקן את הטעות שאתה חושב שעשית. אנשים המחזירים אותנו לאחור. אנחנו צריכים להיות מודעים לעצמנו וליכולות שלנו. אם יש מישהו המבקש לדבר איתנו על דבר שאנו יודעים שיעורר בנו טריגר, נושא כלשהו שטרם הצלחנו לעבד, לטפל ולהתגבר עליו, מתנצלים קלות ומבקשים להימנע מהשיחה. אין שום תועלת בשיחה שתגרום לנו להיזרק אל העבר ולטבוע בו. חברים קרובים הפוגעים בעצמם. לעיתים הם מבינים, לעיתים הם מבינים אך מסרבים להכיל את האמת. את לא יכולה לשנות את דפוסי התנהגותה. את יכולה לנסות להשפיע עליה. קחי בחשבון שלעיתים ייתר תשומת לב לכאלו, זהו מזון לפגיעה העצמית שלהם. כלומר, אם יותר מידי תתני תשומת לב, הוא ינוצל לרעה ולא דווקא במכוון. אני מבינה שכואב לך. אבל את צריכה להראות לה שכואב לה יותר. שהיום את פה ומחר מי יודע היכן תהיי, אבל היא תמיד עם עצמה, ולא לנצח תוכל לברוח מהאמת. תעודדי אותה להתמודד. אם את רואה שאין ביכולתך, הרפי. שום תועלת לא תצמח אם מצבה ירסק אותך נפשית. לא לך ולא לה. לבכות זה בריא. אבל תבכי כדי לפרוק. תבכי כדי לנקות את היום העמוס, את התקופה הלא נעימה. אל תבכי כי את מרגישה חסרת אונים ותלושה. אינך כזו. בכל אדם טמונים כוחות עצומים. גם בך. נתבי את הכוחות לשינוי ועשייה. לא להתפרקות ושבירה. לסנן? יותר מידי? גדשת את הסאה? קחי פסק זמן. השקיעי בעצמך. פנקי את עצמך. יש אלף ואחד רעיונות. שבי לכתוב לעצמך מכתב. עשי אמבטית מלחים. לא חסר. ותשובי מלאת כוחות חדשים. זה חלק מההתמודדות. אבל הכי חשוב יעלי, אל תמעיטי בערך עצמך. קל לנו לבחור להיות קורבנות, כי ככה אנחנו רגילים. אבל האמת היא שכל אחד מאיתנו הוא מלך המושל בחייו ובוחר את דרכיו. את לא קנה רצוץ. את אדם מלא חיות וכוח. וגם כאלו זקוקים מדי פעם בפעם לאתנחתא.

למעלה