היום החינה!!! מפלס ההתרגשות עולה! היום החינה, ומבחינתי זוהי חזרה גנרלית לחתונה
S sagivkr New member 23/10/01 #1 היום החינה!!! מפלס ההתרגשות עולה! היום החינה, ומבחינתי זוהי חזרה גנרלית לחתונה
צ צוקה New member 23/10/01 #5 המון מזל-טוב! איזה כיף! מסיבות החינה ברבים מהמקרים שמחות אפילו יותר מהחתונה עצמה. זהו טקס כ"כ מקסים, ואגב - באיזו עדה מדובר? מאחלת לך המון אושר ושתהנה מכל רגע!
המון מזל-טוב! איזה כיף! מסיבות החינה ברבים מהמקרים שמחות אפילו יותר מהחתונה עצמה. זהו טקס כ"כ מקסים, ואגב - באיזו עדה מדובר? מאחלת לך המון אושר ושתהנה מכל רגע!
מ מיה :) New member 23/10/01 #9 איזה כיףףף ../images/Emo6.gif תמיד רציתי חינה חבל שהרוסים לא עושים שיהיה במזל!
א אתי@ New member 23/10/01 #10 חברה שלי (אשכנזיה) התחתנה (עם ערקי) ועשתה חינה. היא כל החיים חלמה על זה ולא וויתרה למרות שזה לא ממש חלק מהמסורת המשפחתית. זה לא נורא יפה - ה"כור היתוך" הזה
חברה שלי (אשכנזיה) התחתנה (עם ערקי) ועשתה חינה. היא כל החיים חלמה על זה ולא וויתרה למרות שזה לא ממש חלק מהמסורת המשפחתית. זה לא נורא יפה - ה"כור היתוך" הזה
מ מיה :) New member 23/10/01 #11 בעלי טורקי, ואצלם לא עושים חינה ../images/Emo10.gif אני מאד אוהבת את הטקס הזה, וכשאני מוזמנת לחינה, לא קורה שאני לא הולכת...
בעלי טורקי, ואצלם לא עושים חינה ../images/Emo10.gif אני מאד אוהבת את הטקס הזה, וכשאני מוזמנת לחינה, לא קורה שאני לא הולכת...
ש שמופית New member 23/10/01 #12 חבר שלי חצי תימני ושאלתי אותו אם עושים אצלהם חינה, אבל מסתבר שאף אחד לא עושה, כך שלא התעקשתי. גם ככה החתונה יוצאת ים בכסף ועוד השבת חתן... חינה בכלל היתה מורידה אותנו מנכסינו אבל זה באמת אחלה אירוע ושמח לאללה.
חבר שלי חצי תימני ושאלתי אותו אם עושים אצלהם חינה, אבל מסתבר שאף אחד לא עושה, כך שלא התעקשתי. גם ככה החתונה יוצאת ים בכסף ועוד השבת חתן... חינה בכלל היתה מורידה אותנו מנכסינו אבל זה באמת אחלה אירוע ושמח לאללה.
א אתי@ New member 23/10/01 #13 נכון, אצל התורכים לא עושים חינה (אני חצי תורכיה), אבל זה לא צריך להפריע. החברה שלי עשתה חינה בלי קשר לעדה של בעלה. גם במשפחה של בעלה לא נהוג לערוך חינות...
נכון, אצל התורכים לא עושים חינה (אני חצי תורכיה), אבל זה לא צריך להפריע. החברה שלי עשתה חינה בלי קשר לעדה של בעלה. גם במשפחה של בעלה לא נהוג לערוך חינות...
D dorlim New member 23/10/01 #14 אצלי במשפחה אין מסורת של חינה למרות שאני חצי מרוקאית, ואני בכל זאת רוצה לעשות חינה. זה כ"כ יפה בעיני ואני מרגישה שאני מנצלת את הדברים היותר יפים ויותר מיוחדים של המקורות שלי
אצלי במשפחה אין מסורת של חינה למרות שאני חצי מרוקאית, ואני בכל זאת רוצה לעשות חינה. זה כ"כ יפה בעיני ואני מרגישה שאני מנצלת את הדברים היותר יפים ויותר מיוחדים של המקורות שלי