היום החלטתי

chuch1

New member
היום החלטתי

שאני מעמיסה את אחותי הקטנה ולוקחת אותה לטיול הפתעה. הגעתי איתה ל"הדר יוסף" ואז סיפרתי לה לאן הגענו. היא התלהבה אבל כצפוי- לא הבינה בדיוק מה היא הולכת לראות שם... כשהתחיל החימום הראשון היא שמה יד על הלב והמילה הראשונה שיצאה לה מהפה הייתה:" יואו!", בדיוק מה שציפיתי. אני חייבת להבהיר נקודה: אחותי מתעמלת בנבחרת מאז הייתה בת 4, תמיד השקיעה והתקדמה אבל ה"אש" שהייתה לי אף פעם לא הופיעה אצלה, הרצון ללמוד כל הזמן דברים חדשים וקשים יותר לא היה אצלה, היא פשוט "זרמה עם הזרם"... המטרה שלי היום הייתה אחת: להעשיר את אחותי ולהראות לה באמת מה זו התעמלות! היא זכתה לראות תחרות מאורגנת למופת (בעיניי) ומגוון גדול של מתעמלות ומתעמלים מוכשרים עם דרגות קושי גבוהות ומרשימות. כשהצעתי לה "לפרוש" וללכת לאכול גלידה היא ענתה בלי לחשוב יותר מדי:" למה? בואי נשאר עוד קצת...", מבחינתי- עשיתי את שלי :) עוד משפט שאמרה לי הוא:" את צריכה להביא לתחרות כזו את כל הבנות של הקבוצה- שיבינו לאן אפשר להגיע וכמה השקעה צריך".. היום הייתה השבת האחרונה שלי כרווקה (יום רביעי זה היום הגדול שלי) והחלטתי לנצל אותה לאהבתי הראשונה- התעמלות. אני ממש לא מתחרטת ובאמת שנהנתי מכל רגע! שבוע טוב פורום התעמלות ואקרובטיקה!!!

אמא לה3

New member
וואו! איזה סיפור יפה....

זה היה רעיון מעולה להביא את אחותך איתך, אני באמת מקווה שזה "יצית" את האש אצלה...חבל שלא יכולתי להגיע... וואו! יום רביעי כבר כל כך קרוב לא? שיהיה לך המון המון מזל טוב! שתזכו שניכם לצעוד יחדיו באהבה ובאושר לנצח!!! מאחלת לך עם המון אהבה, אני...

איזו אחות טובה את

את נשמעת אחות מדהימה וכייפית! שיהיה לך המון מזל טוב לכבוד החתונה בשעה טובה ומוצלחת המון אושר ואהבה ממני ומפורום ההתעמלות

chuch1

New member
תודה רבה:)

ויש לי שאלה קטנה, שמת לב אולי על אחת התעמלות הבוגרות, שהתחרו- היא עשתה ערבית "לא נכונה"... זה ממש צרם לי... אני לא זוכרת את שמה אבל אני כן זוכרת שהיא הייתה בקבוצה של רוני רבינוביץ ושהיא בנויה ממש (רחבה ומוצקה קצת..) היא נגשה לערבית לא עם שתי ידיים למעלה, אלא עם יד אחת למעלה ואת השנייה היא הביאה מלמטה, משהו מוזר והזוי... עוד מישהי שמה לב לזה או רק אני?

כן, שמתי לב

הדס אכן נכנסה לערביות שלה (גם בקפיצות) לא עם שתי ידיים למעלה אלא עם יד אחת למעלה והשנייה למטה. אני לא חושבת שזאת ערבית לא נכונה. פשוט טכניקה שונה. זה לא משנה הטכניקה של הידיים לפני הערבית מה שמשנה הוא הטכניקה של הערבית עצמה ואת זה שופטים. כל אחת יכולה להיכנס איך שבא לה, העיקר שתצא בסופו של דבר ערבית טובה. [ולא שמתי לב שהיא דווקא רחבה ומוצקה].

ויש עוד משהו

גם אצל הדס וגם אצל אחרות, הטכניקה של הבורג- עם ידיים ישרות לצידי הגוף. זאת גם טכניקה שונה לאותו אלמנט. וגם כאן לא משנה הטכניקה אלא האלמנט עצמו. כל עוד אין טעויות באלמנט עצמו אז זה בסדר. פעם אמרו לי שהטכניקה הזאת מיועדת למנוע מהבנות להתפרק בבורג ולהישאר עם גוף מוחזק.

chuch1

New member
זה בדיוק

מה שעניין אותי, האם הגישה לתרגיל גם קובעת או רק ביצוע התרגיל, תודה רבה על התשובה המפורטת :) לא התכוונתי לפגוע, אבל לי מרחוק (שורה אחרונה ביציע) היה נראה כיי היא יותר "שרירית" ומוצקה משאר הבנות, אולי טעיתי...

thegymnast

New member
דווקא מבין הסניוריות

הדס היא הכי פחות נראת כזאת מוצקה ושרירית . רוני רבינוביץ היא לגמרייייייי מלאת שרירים, ספיר גם היא לדעתי יותר שרירית מהדס

Xx ofek xX

New member
../images/Emo45.gifבטלוויזיה ממש ראו את ההבדל

מרחוק אולי פחות

עמית 281

New member
בקשר לבורג

הרבה יותר קשה לבצע בורג שהידיים לצידי הגוף , לא ראיתי הרבה מתעמלים שמבצעים יותר מדאבל וחצי כשהידיים בצורה כזאת , לטעמי הטכניקה הזאת מקשה

אמא לה3

New member
לכל מתעמלת יש

את הדרך שלה (כמובן בהתאם למה שהמאמנים עובדים איתה), כל אחת לפי הגוף שלה. אני מאמינה שגם אם מאמנת עובדת עם מתעמלת בשיטה של ידיים לצדדים זה כי זה מה שמתאים לאותה מתעמלת. הרי עם הניסיון והתרגול של האלמנט, ברגע שיש בטחון מלא באלמנט, המתעמלת לבד כבר מפתחת את הטכניקה שמתאימה לה - אחרת זה כמו ללמד מישהו שמאלי לכתוב בימין, אפשרי אבל לא יעיל לטווח הארוך לא?

למעלה