היום היה אחד הימים הכי גרועים בחיי

היום היה אחד הימים הכי גרועים בחיי

אני לא רוצה להכנס לפרטים אבל סתם לשתף ואולי לקבל מכם חיבוק ואמפטיה...
היה לי יום זוועה, המתח שבו הייתי לקראת משהו שהייתי צריכה לעבור עם אחד הילדים היה מאוד גדול ואחרי שהכל נגמר פשוט התפרקתי פיזית.
אני לא זוכרת שזה קרה לי אי פעם, פשוט באופן פיזי היתה לי בחילה והרגשתי שאני עומדת להתעלף וראיתי מעורפל, לא הצלחתי לתפקד. החרדה והמתח היו כל כך גדולים והשפיעו עלי כל כך ואני כל כך שמחה שזה מאחורי כרגע אבל זה היה ממש קשה ומבהיל להיות במצב הזה. ממש התרסקתי.
כמובן שתוך כדי הייתי הכי חזקה שאפשר אבל כשהגענו הביתה וכולם הלכו לישון הרגשתי שאני מתרסקת לחתיכות.
הם כאלה מדהימים הילדים שלנו והם כל כך סומכים עלינו ולעיתים יש דברים שאנחנו חייבים לעבור ולהעביר אותם ואנחנו מוצאים את עצמנו חסרי אונים. היום הייתי חסרת אונים...
סתם רציתי לשתף.
תודה שאתם פה.

מנומשת3

New member
חיבוק גדול

מכירה את התחושה הזאת שהם סומכים עלינו ומסתכלים עלינו כעל יודעי כל
והתחושה הזאת שלפעמים שאני בעצם מעמידה פנים.. רחוקה מלדעת כל מה שהם חושבים שאני יודעת..
החרדה הגדולה הזאת מכל דבר גדול או מפחיד שקורה להם..
בטוחה שתיפקדת הכי טוב שרק אפשר והחזקת את הכל בפנים
וכן, ככה זה כשהכל נגמר. יש ״נפילת מתח״ כזאת.. מרגישים חולשה, לא טוב...
ויחד עם זאת גאים!
מקווה שאת יודעת להיות גאה ולפרגן לעצמך על הוחזקה שהפגנת ועל התפקוד בתנאי הלחץ/פחד שהיית..
והרבה חיבוקים

תודה על החיבוק

אני בסך הכל מאוד גאה בעצמי לפעמים כמו שאת כותבת, אני חושבת שאני עומדת טוב במצבי לחץ. אבל במקרה הזה ממש התפרקתי. רק היום אני מתאוששת ממה שהיה. עד היום הייתי עם כאב ראש מטורף.
זה הנפילת מתח שלי.
אבל אני באמת ממש שמחה שזה מאחורי...

רק עכשיו

אני מרגישה שאני מתחילה להתאושש. לקחתי את זה ממש קשה וממש התרסקתי.
מותר לפעמים....
מזלי שיש לי מסביב הרבה אנשים שתומכים בי, גם בבית וגם פה בפורום.
תודה על החיבוקים והמסרים...

mumpitz

New member
מוכר ...

אם בתור רווקה , בימים שכאלו אספתי את עצמי איכשהו - בתור אמא , זה מפחיד. בפרט חוסר אונים . אז עברת את זה , ולפעמים אני קוראת דברים שחשבת - אישית בעיני , את גדולה מהחיים , אמא ספורטיבית , שהיא גם אופה מדופלמת . ועוד עצה - אין כמו להתפלל . אותי זה מציל .

למעלה