היום היה באוני' העב' בהר הצופים כינוס

מיכי 10

Member
היום היה באוני' העב' בהר הצופים כינוס

לרגל 80 שנה לייסוד החוג ללשון העברית וללשונות היהודים!
לא התעצלתי, ונסעתי לשם בתח"צ, והיה שווה

היו במשך כל היום חמישה מושבים. אומנם היו כמה שינויים בתוכנית עקב אילוצים, אבל אנשי הצוות התגברו עליהם בצורה מכובדת.

היו הרבה הרצאות מעניינות וברכות יפות, כולל גם של ארבעה מהמורים שלי לשעבר בחוג ללשון העברית. עם כל אחד מהם גם שוחחתי בהמשך, וזה היה ממש נעים.
הספקתי ללמוד להכיר עוד כמה מרצים וחברים מעניינים, כולל אחדים שהיו קודם רק חברים וירטואליים. גם פגשתי חברים מבלשנות ומאספרנטו, והיה ממש כיף!!
היום היה מאורגן ממש יפה מכל הבחינות, כולל הפסקות כיבוד וגם קבלת פנים חגיגית ומושקעת בערב.

מיכי 10

Member
אגב, אתמול שמעתי לראשונה את המושג "תמסיר",

בהתייחס ל"דפי עזר" שמחלקים אחדים מהמרצים, עם מראי מקומות להרצאות שלהם.
בהתחלה חשבתי שזה מיוחד רק לפרופ' אבי הורוביץ
. אבל בהמשך, שמעתי גם את פרופ' שמחה קוגוט ואת פרופ' אשר לאופר משתמשים באותה מילה.
ובהמשך היה לי אפילו "הכבוד" לעזור לְחַלֵּק חֵלֶק מהתמסירים.

מיכי 10

Member
כן, אפשר.

יש יישוב אשר פרופ' בר-אשר הציע את שמו, על שם רחוב הפסגה בשכונת בית וגן בירושלים.

מיכי 10

Member
או. קיי, חברים. אם אתם לא מאמינים לי,

אין מה לעשות. כיוון שאני מאמינה בבני אדם, אני יוצאת מהנחה שמאמינים גם לי. אבל אולי זו טעות אישית שלי.

חבל לי על הזמן, התכוונתי לצאת לכמה עניינים. אבל אעשה במקום זה "ניקיון" בשרשור הזה, דבר שגוזל זמן, כדי שתהיו מרוצים ושלא תמשיכו לכתוב כאן דברים מהסוג שאני לא מוכנה שיהיה.
אז כדי לחסוך לפחות מעט מהזמן שלי, לא אשלח לכם (kabe והדיוט גמור) מסרים אישיים, אלא רק אחזיר לכל אחד מכם את מה שהוא כתב, כי אני לא בטוחה, אבל חושבת שהנהלים דורשים זאת.

kabeemulo

New member
סוף מעשה במחשבה תחילה. אם לא היית מתעקשת

להביא לפורום נושאים שאת לא רוצה בו (ועוד כאלה שלא קשורים לנושא הפורום בעליל!) היית חוסכת לעצמך הרבה זמן והתעסקות. (ואין לזה שום קשר לאמון בבני אדם.)

למעלה