היום היה הבד ביט ששם כל בד ביט בכיס הקטן

Papito

New member
היום היה הבד ביט ששם כל בד ביט בכיס הקטן

AA שמפסיד ל7-2? קטן עליו... אני UTG מקבל A10s משווה את הבליינד חלק מתקפלים מגיע לדילר שידוע שהוא השחקן הכי בונקר כבר מלא זמן מאלה שמסוגל לזרוק KK אם מישהו העלה בפלופ של AKJ מחשש שלמישהו יש Q10 (כי הוא זרק) בכל אופן, אותו אחד מעלה לפני פלופ, אני משווה כולם מתקפלים. נפתח פלופ A 10 3 אני מבסוט מהזוגיים ונותן צ'ק ההוא מעלה רייז לא פרופורציונלי, אני מחזיר ברירייז, הוא חושב מלא זמן ודוחף אול אין. אני חושב שאולי הוא תפס סט אסים כי אין מצב שהוא היה משחק פריפלופ עם זוג נמוך כמו 10 או 3. כשזה החשש העיקרי שלי הבנתי שאין ממש סיכוי שהוא קיבל את ה2 אסים היחידים בחבילה שנשארו ומחליט להשוות. ההוא כולו נבוך שנתפס בבלוף הראשון שלו מראה Q4. אני עד השמיים מבסוט....טרן 4 ריבר 4.....

Kgt1

New member
אאוץ' זה באמת נורא אחי... כאילו היו לי מלא

הפסדים של ראנר-ראנר, אבל פה הבאת באמת דוגמא אחת הכואבות...

Papito

New member
תגיד לי מי אתה? ומה אתה רוצה?

אתה לא מבין שאתה בן 14 וזה מעמיד את כולם פה במצב לא נעים כי זה לא שזה לא חוקי שתשחק פוקר אלא אתה גם מעמיד את כולם פה במצב לא חוקי??

OZE5

New member
מה לא חוקי בזה שהוא רושם בפורום באינטרנט?

כל עוד הוא לא משחק עם כל שאר הפורום מותר לו לכתוב איפה שהוא רוצה למרות שזה בעייתי

Papito

New member
זה שזה לא חוקי זה ידוע לך

זה שזה בעייתי זה גם ידוע לך, וזה מה שכתבתי בהודעה שלי. אז מה הסיבה לתגובה שלך?

OZE5

New member
הוא בסך הכל מגיב פה

הוא לא משחק (עד כמה שידוע לי) עם חברי הפורום ככה שזה חוקי, הוא בס"הכ מגיב בפורום.

Papito

New member
שיגיב

לי זה בעייתי, אז אני אנצל את ההודעה הזו כדי לרשום לו שאני מבקש שלא יגיב לי להודעות, כי אני לא רוצה לעמוד במצב בעייתי מבחינתי.

OZE5

New member
אגב

אתה בגיל 14 לא שיחקת פוקר? ואם לא, אם היית יודע לשחק והיה לך עם מי בגיל 14 לא היית משחק?

Papito

New member
בגיל 14 הפוקר היחיד שידעתי היה 5 קלפים

ואם היה לי בגיל 14 לשחק הייתי משחק, אבל אם הייתי חושב שאני מסכן אנשים בכך שהם משחקים עם קטינים הייתי מפסיק תיכך ומיד

DoubleN

New member
מסכן אנשים? אחי אתה חיי בסרט

הגישה האובר דרמטית ומתחסדת הזאת, היא שעושה דה-לגיטמציה לפוקר כמשחק קלפים מבוסס כישורים.

Papito

New member
אני האחרון שיטען אחרת

אבל כרגע יש מצב נתון, ובמצב הנתון לא ממש בא לי להיות הצה גווארה של עולם הפוקר הישראלי. מה שהצעת אני מסכים, שיכתוב שזה היה משחק ידידותי ולא על כסף.

DoubleN

New member
מה לא חוקי בקטין שמשחק פוקר?

מה ההבדל בין פוקר לטאקי? אם זה על פליימוני או משחק לייב ידידותי? הוא אמנם מוגבל במשחק אונליין על כסף, למרות שאנט אוברסטד התחילה לשחק בגיל 15 אונליין, לא קמה סערה ציבורית שהיא חשפה את זה. Chizo תמשיך לשחק פוקר, אתה מוזמן לכתוב ולהגיב כאוות נפשך, רק כשאתה מעלה ידיים לדיון ששיחקת עם חברים תציין שזה משחק ידידותי ושלא מעורב שם כסף.

Chizo Nation

New member
אל תדאגו אני עוד לא מהמר גם עם חברים

חברים שלי בקושי משחקים פוקר בכלל חח

יאללה אחי בקטנה

אני בגיל 14 שיחקתי פוקר על כסף כבר שנה רביעית ברצף,ובגיל 15 כבר היינו משחקים טקסס (אחרי שראינו את הסרט ההימור האחרון,ROUNDERS שאני ממליץ לכל מי שאוהב פוקר לראות) בקטנה אחי,אף אחד לא מחפש אותך כאן,בעיקר אם אתה קטין שמשחק עם קטינים. אם מישהו מגיב בפורום זה גם לא מעניין אף אחד,המצב היחיד שאני חושב שיכול להיות בעייתי זה אם אשכרה תלך לקטין הבייתה ותשחק איתו פוקר,למרות שאני לא חושב שיש סעיף בחוק לגבי הימור עם קטין(במקרה שההימור הוא לא מאורגן)

OZE5

New member
כן בתאכלס

גם לקטינים וגם לבגירים יש איסור לשחק פוקר אז מה זה משנה בכלל ?

DoubleN

New member
שיחקתי SNG הומאהה כפול או כלום

שבוע שעבר, היה לי xxKK ביד, נפתח בפלופ KK אחד מהם ספייד ועוד קלף נמוך ספייד, אני עם רבעייה, עשיתי צ'ק הוא הימר עשיתי קול לא רציתי להבריח אותו, בטרן נפתח Qs הוא הימר עשיתי קול(פה שנינו פוט קומיטד, הוא לא בורח לאף מקום, הוא השיג נאטס פלאש) ,בריבר נפתח 10s נכנסתי אולאין והוא הראה As Js ולקח עם רויאל פלאש. תקן אותי עם אני טועה, אבל זה הבד ביט הכי נורא ששמעת עליו.

b.o.b

New member
נצל"ש full tilt - מדהים

אומנם אני לא שיחקתי ביד הנוכחית - אבל פשוט יד מדהימה - מי שבפלופ קיבל פול-האוס דחף אול-יין (אחרי בלופ של השני) והבחור פשוט השווה עם כלום - קופה של בערך 20K שהבליינדים 80 , 160. פשוט מטורף.

למעלה