היום היה יום אפיה בתנור חדש...
עשיתי בדיקה לתנור סימנס חדש 300 מעלות וחימום מהיר,
לפני התקנה במטבח חדש (הסקרנות הרגה אותי).
עובד מצוין טפו טפו.
לחמי פְרֵנָה בגדלים שונים וגם ממולא.
בצק 85% הידרציה וקיפולים אחרי התפחה ראשונה.
אפיה על חלוקי נחל.
הי גם קרנץ שמרים ועוגת תפוחים.
גילוי נאות - אין לי קשר לחברת תנורים כל שהיא,
ניתן להכין בכל תנור עם 220 מעלות ומעלה.
עשיתי בדיקה לתנור סימנס חדש 300 מעלות וחימום מהיר,
לפני התקנה במטבח חדש (הסקרנות הרגה אותי).
עובד מצוין טפו טפו.
לחמי פְרֵנָה בגדלים שונים וגם ממולא.
בצק 85% הידרציה וקיפולים אחרי התפחה ראשונה.
אפיה על חלוקי נחל.
הי גם קרנץ שמרים ועוגת תפוחים.
גילוי נאות - אין לי קשר לחברת תנורים כל שהיא,
ניתן להכין בכל תנור עם 220 מעלות ומעלה.


