היום היה לי חלום

offspringer

New member
היום היה לי חלום

וזה נדיר שאזכור חלומות, שבו רבתי עם ההורים שלי, בעצם יותר עם אמא שלי על "מה אתה מחפש בבת 16?!" הוויכח זה התרחש, מספר פעמים, בזמן שהייתי ער (אני לא בטוח בזה, אבל זה לדיון אחר) ובחלום הייתי בטוח שזה אמיתי, בדרך כלל אני יודע להבדיל, ובסוף הריב עם אמא שלי הייתי נורא עצבני, ופתאום גליתי שאני במטה שלי ויש אור ואני ער, זה היה בדיוק כמו בסרט, בסצנה שניא מתעורר אחרי ששמו לו את החרק ריגול הזה בבטן, אחר כך גם גלתי שזה היה בבצפר שלי, ונזכרתי שאבא שלי אמר לי בטון זועף להפסיק לפרק את הפלסטיקים מהקיר, וחשבתי: (בזמן שאני ישן) "למה אכפת לו? אנחנו בבצפר" אבל זה לא הפריע לי להיות בטוח שזה באמת קורה. ידעתי שזה בבצפר אבל לא התייחסתי לזה.... מוזר, חלומות זה דבר מעניין מאד, אני אלך ללמוד על זה....

offspringer

New member
מקבילים, לא מגבילים, או שזה מהמלה ג

בול? לא יודע, אני לא שמעתי את המלה מגבילים, טוב, ספרי, זה קשור

../images/Emo104.gif נכון, התכוונתי למקבילים

אם לא שמת לב- תסתכל במקלדת ותראה ש-ג ו-ק די קרובות, אז אני אייחס את זה לכך... החלום שלי זה שידיד שלי, שמאתמול כבר לא ידיד שלי, ואני היינו יחד בבסיס סגור בצפון ויש תחושה כל החלום שהוא צריך להגיד לי משהו אבל הוא כל הזמן מתחמק (ד"א החלום הזה היה לפני אתמול, שאתמול סודות יצאו לפני השטח והתוצאה- התרחקות!). זה די מסביר... אני מקווה שאם זה היה נכון אז זה אומר אותו דבר לגבי שאר החלום
ותתייחס בכבוד לדגליי הקטים

shikma r

New member
כמה פעמים סבתא שלי חלמה על העתיד

היא חלמה שאמא שלה(בת 102)מתה וכך זה היה אחר חודש....בררררר..... ופעם אחתהיא חלמה על אחת מנכדתיה עםשמלת כלה ושבוע אחרי זה אחת הנכדות הודיעה שהיא מתחתנת.......ברררררררר.......

offspringer

New member
איזה בסיס? צבאי?

לא הבנתי אותך, הוא כבר לא ידיד שלך כי הוא חשף את רגשותיו או שזה רק בחלום?

../images/Emo104.gif ככה זה הולך

חלמתי עליו שלושה פעמים- 1. שהוא נכנס עם תיק עזרה ראשונה ואני בדיוק צריכה את זה, וזה מועיל לי ביותר. 2. החלום שהזכרתי- הוא היה מפקד פלוגה ואני מה שאני רוצה להיות בצבא וכל פעם הוא מתחמק מלדבר איתי למרות שיש תחושה שהוא רוצה להגיד משהו ובסוף החלום הוא מתחיל להגיד ואני לא בטוחה שהוא סיים. 3. בסגנון 2, פרטים לא זכורים. כל זה קרה לפני אתמול! אתמול היה קטע לא נחמד שבסופו איחלתי לו חיים טובים, שיהיה בריא וביי ביי! כל זאת אחרי שכמה דברים עלו לפני השטח- זה מה שקרה במציאות, אחרי כל החלומות האלו. וכן- הבסיס הוא בסיס צבאי וקשה להתעלם מהעובדה שאני עוד לפני צו ראשון!

offspringer

New member
תרחיבי על הבחור

מעניין לדעת על הרקע שלך ושלו. תגידו יש פורום חלומות? אני כתבתי את החלום שלי כי אני בטוח שהחלום שלי קרה והמאטריקס החליט להעלים את זה.

../images/Emo104.gif ../images/Emo6.gif

האמת? במבט לאחור הוא לא שווה הרחבה! תכלס הוא אמר לי פעם שהוא אוהב אותי וכמעט היינו חברים (מה שאני שמחה שלא קרה) וזהו... אין ממש מה לספר חוץ מזה שלא ראיתי אותו המון זמן ובכלל ההיכרות שלנו בנויה לרוב על טלפון (ביזבוז זמן) ואני רק מצטערת שלא תפסתי שכל בזמן וניתקתי קשר מזמן! אני רק שמחה שמכל זה אני אקבל שכל לפעם הבאה (אבל אני לא מחפשת! לא שאי פעם חיפשתי...).

../images/Emo104.gif ת´אמת?

הוא בכלל לא הטיפוס שלי! מהרגע הראשון ידעתי שאנחנו שונים! הוא ידע לזרוק מילה טובה ולצחוק על דברים, היו לנו גם בעיות משותפות (למעשה- ככה נפגשנו) אבל ידע גם לבלבל בצורה לא נורמלית, לא יודעת מה נפל עליי! תמיד ידעתי שאני מסוגלת ליותר טוב
בכל מקרה- טוב לגלות את האמת
טוב, מי שתפסה אותו (וחזק) בטח אוהבת בו משהו אז למה לקלקל

laughter19

New member
אוווווף

עכשיו אתם מבאסים אותי שלא רשמתי את החלום/ות שלי כשהתעוררתי!
היה לי איזה חלום שצילמתי משהו במצלמת וידאו ועכשיו אני חושב שאולי הרעיון של החלום הוא שאני מאד רוצה שתהיה לי מצלמת וידאו
אני גם חושב על זה שבעצם אני לא זוכר כמעט שום דבר אני לא זוכר מה היה אתמול איך הוא התבזבז מה עשיתי כבר בחצי שנה האחרונה מה גרם לי הנאה מה אמרתי לפני שלושים שניות אולי מצלמת וידאו ותיעוד חיים סטייל אמריקן ביוטי זה פתרון טוב בשבילי למרות שדברים שאני כן זוכר דווקא רודפים אחריי מדי פעם להעלות זכרונות זה כמו סיאנס אתה לא יודע אם הרוח שאתה תעלה היא טובה או רשעה

../images/Emo104.gif לא נורא ../images/Emo24.gif

גם לי לפעמים לוקח זמן לזכור את החלומות שלי, לפעמים בכלל לזכור שחלמתי
סתם שאלה- חוץ ממשפטים באנגלית מסדרות- אתה זוכר משהו?
(בלי שמץ של ירידה).

laughter19

New member
שרשור היזכרות ../images/Emo13.gif ??

כן ! אני זוכר עם מי ראיתי את אותם הסרטים
אני זוכר קטעים מסוימים מילדותי להתנדנד על כיסא נדנדה ישן עם חבר ואז הוא נשבר ושנינו נופלים להיות בבית של אותו חבר מהזכרון הקודם ולהשתולל, זכרון המתפצל לכמה זכרונות - אני נפלתי עם הראש לרצפה, הוא נפל לרצפה אבל התבכין על האגוז שנפל לו, אני נותן לו אגרוף לעין (והינו מתוכחים באיזה עין זה פגע) הכלב שלו נפל על קצה שולחן, הכלב שלו דפק ת´ראש בדלת החבר אצלי מקבל כדורגל בראש ונופל אחורה אני ואח שלי משחקים בחצר ואח שלי לא רוצה שאבקיע גול אז הוא מתקל אותי ואני מרחף לאיזה מטר קדימה אני בבית של הדודים שלי נופל עם הכיסא ליד השולחן אוכל אחורה ומתפקע מצחוק אני באותו בית נוגע בטלויזיה שלהם וחוטף סטירה מאבא שלי אני בחו"ל מפריע לשיחה של ההורים שלי וחוטף סטירה אני בסלון רב עם אח שלי ונותן לו בעיטה לראש אני בחדר של אח שלי והוא מאד קרוב לשבירת היד שלי אני ואח שלי בחדר של אחותי והוא כמעט שובר את הצלעות שלי אני זוכר גם דברים יפים אני זוכר את החברה הראשונה שלי (איך לא, התחברנו ונפרדנו רק לפני כמה חודשים) כפי שאת רואה רוב הזכרונות שלי (כולם, כולל האחרון) הם רעים. בעצם יש גם זכרונות טובים אני זוכר כל מיני דברים ממועדון הנמלה שזה אירוני כי דווקא האלכוהול היה אמור לגרום לי לשכוח אני זוכר ששיחקנו קוואקוואדלאומר אני זוכר ששיחקתי עם שיכור אחר מלחמת אגודלים אני זוכר שחבר שלי חטף מכות (אהא! לשם שינוי מישהו אחר) והלכנו ביחד לרמב"ם אני זוכר את הפעם הראשונה שראיתי מאטריקס עם חבר ואת הפעם השניה שראיתי מאטריקס (עם אותו חבר) את פגישתי הראשונה עם רדסטורם ומשחק וידאו מאד מגניב ששיחקתי איתו אני זוכר חופשה בטורקיה שעשיתי מצנח (שמחובר לסירה שגוררת אותו) והחבל נקרע ואני ואחי צנחנו לתוך המים (מאד מפחיד אבל פאקינג אחד הדברים הנהדרים ביותר שאני זוכר) hmmmm יחסית לאחד שאפילו לא עשה כלום בחיים שלו, אין לי מה להתלונן, אני זוכר מספיק דברים

../images/Emo104.gif אז אין לך מה להתלונן!

בתור אחת שהיתה מתה למחוק כמה דברים מיותרים מהזיכרון, אבל בדיוק כמוך- זה לא נתון בשליטתי

laughter19

New member
אפשר לרשום משהו אירוני ../images/Emo9.gif ?

<אני שם לב יותר ויותר שבלי אירוניה לא היתה סיבה לקיומי> לנסות למחוק את הזכרון wont make it go away
אני חושב שכמה שאני שנאתי דברים בילדותי (ואני עדיין ילד אז זה כולל דברים שקרו אפילו אתמול) אין ממש מה לשנוא אותם מקבלים אותם וזהו לא כזה דבר חמור כי אם זה כן היה כזה דבר חמור, אז היינו נוקטים באמצעים חזקים יותר כנגד ההשפעה הרעה שלהם (ואין הכוונה לסמים חזקים יותר!)

אז ככה:

1)גם לי היה חלום מוזר- אני עומד לעשות צניחה חופשית, אבל לא בארץ אלא באיזה מקום מוזר אחר, וכולם קופצים ואני לא! המדריך אומר לי לחכות ואני אומר בסדר והמדריך המעצבן הזה כל הזמן מחייך! ובסוף אנחנו נוחתים ואני לא קפצתי ולא כלום ועדיין כולם מחייכים! אז קפצתי מהמטוס רגע לפני שנחתנו ונפלתי לתוך בוץ ואני רואה שבעצם הכל כאן זה בוץ ואז אני מתעורר. 2) בקשר למחיקת הזיכרונות הרעים, אז זה ממש לא דבר טוב, כי אם תחשבו על זה, אז אתם באמת רוצים למחוק את הזכרונות הרעים? לא, כי אתם תרגישו ריקים ושמשהו חסר, ודרך אגב אתם גם תהפכו לאנשים אחרים, כי האישיות שלנו בנויה גם מהזכרונות שלנו, (הטובים והרעים), ולדוגמא, אני עברתי ניתוח לפני איזה חודשיים וזה לא ממש הייתה חוויה נעימה, אבל עדיין אני מרגיש שזה היה משהו שעברתי וזה גם מן סוג של חוויה. נ.ב: החלום היה בלילה של 14 שעות שינה (!) אחרי שאתמול ולפני אתמול לא ממש ישנתי בלילה....

למעלה