היום היה לי כישלון חרוץ!!!!

רותי410

New member
היום היה לי כישלון חרוץ!!!!../images/Emo10.gif

אפיתי עוגת קינמון, שחברה שלי אמרה לי שכולם משתגעים עליה. היא נתנה לי מתכון של עוגה אחרת ורשמתי, והתעצלתי לרשום גם את המתכון של העוגה הזאת, כי יש לי כמה מתכונים של עוגות קינמון, וגם ליוכי יש כאן עוגה כזאת. הקיצר, רשמתי אחר כך מהזיכרון - ויכול להיות שפיספסתי, כי כבר עשיתי משהו כזה עם מתכון של אהרוני שראיתי בטלוויזיה, ואחר כך כשנכנסתי לאתר וראיתי את המתכון כתוב, ראיתי שפספסתי כמויות - היום הכנתי אותה - בסיר פלא ולא בתנור, אבל אני לא חושבת שזאת סיבת הכישלון. היה יצאה משונה. יבשה למעלה ומבוקעת, אבל למטה כבדה ורטובה, החזרתי אותה שוב לאפייה נוספת, אבל היא מסרבת להיאפות ולהיות אוורירית. בקיצור, פאדיחה.
הייתי מצלמת, אבל נראה לי שזה כבר מוגזם לשלוח תוצרים לקויים. אז זהו. בהזדמנות אבקש ממנה עוד פעם מתכון - לא נעים לי להגיד לה שלא רשמתי - ונראה מה קרה כאן. טוב, זה מה שקורה כשתופסים ביטחון בטרם עת
 

חנהפ

Active member
מה לא הבנת?

לא הצליחה העוגה? חבל אבל לא נורא, לקווצץ' להוסיף קרם שוקולד לקרר ולגלגל כדורים, לגלגל בקקאו או בקוקוס ויאלה למקרר.
 

ליןןןןן

New member
למה.. אני בעד להתחיל לצלם גם אסונות טבע..

התמונות המושלמות האלה מוציאות לי את העיניים!
 

רותי410

New member
אם מישהו יצטרף אלי, למה לא? אין

לי בעיה לתעד כישלונות. מכישלונות לומדים ואני כבר יודעת מה לא היה בסדר. וחוץ מזה, למרות שהיא נראתה זוועה, אמרו שהיא טעימה. לכי תביני את האנשים. מה נצ'מע ליןןן? איזה כיף שאת פה!!!
 

ליןןןןן

New member
אז יאללה../images/Emo27.gif

תשמעי לי.. כשלונות יותר מעניין וגם יעלה את הרייטינג של הפורום... <ואז אני גם אוכל להצטרף..
> וזה נשמע הרבה יותר כיף לקבל מחמאות על עוגה שנראית מזעזע, ככה את לא מצפה, אבל אם משהו נראה פצצה ולא טעים זה מאכזב בטירוף... קיצר נראה לי הבנת את הפואנטה
אה והכנתי את המחשחש, איזה טעים ! שכחתי לעדכן.. בירכתי אותך כל היום!
איזה מותק גם לי כיף שאת פה
 

cial 1

New member
רותי410 נשמה אני אציל לך את העוגה?../images/Emo6.gif

את מעבירה הכול לתבנית חד פעמי? או לזכוכית זה חשוב לשמן מעט? התבנית 2 עם היד של לדחוס טוב טוב ולתת לזה בתנור רק 15 דקות נכון את תקבלי כמו הברואניז. מכינה קצפת של מחמאה ונס קפה מים קרים כול כמות אבקת סוכר ל-60 גרם מחמאה 1/4 כוס מים קרים+ כף נס קפה+ 1/4 אבקת סוכר להקציף טוב ויש לך קרם פרווה ומתאים עוד קרם זיגוק 50 גרם חמאה כף 1 סוכר חום כוס קטן חד פעמי של אבקת סוכר -4 כפות מים כול המרכיב לקסרלה חלבית על אש לא גבוה הכול ביחד מרתיחה בוחשת עד לקבלת המרכיב סמיך בוזקת על העוגה וזאת כאשר היא מועברת לצלחת הגדולה של העוגה לקרר קצת ולהגיש דגש לזיגוג עם החמאה את יכולה לפזר מיד כפית של קינמון ואז היא הכי תואמת בבקשה
תני תגובה זה לא הרבה עבודה וכך את יכולה גם לצלם וגם להנות מהטעם המשופר כך הדמיון הטוב עובד של חני
 

רותי410

New member
תודה, חני, אני אשתמש בזה לכישלון הבא,

שמן הסתם יבוא. בינתיים העוגה הזאת כמעט חוסלה לגמרי. לא אסתטית ולא לגמרי מוצלחת, אבל הטעם שלה היה טעים, מה לעשות. ואת יודעת מה? נשארה ממש חתיכה קטנה, ואני אצלם, כדי שתראו שגם טעויות אני מציגה כאן. דווקא נשמע מבצע הצלה טוב, מה שאת מציעה.
 
למעלה