היום היה לי קטע מבאס בנוגע לגמגום

היום היה לי קטע מבאס בנוגע לגמגום

במסגרת עבודתי הייתי צריכה להרים טלפון למחלקת הבחינות כדי לברר משהו לגבי תלמיד . אז כמו תמיד שלחתי פקס מפורט , ואח"ע הרמתי טלפון לשאול אם הפקס הגיע ולברר את הענין. ענתה לי ראש האגף בקשיחות איומה , ושניסיתי לדבר וגמגמתי , היא פנתה לשותפה שלה למשרד ואמרה לה : אוף אני לא מבינה מה היא מדברת . זה היה לא נעים הרגשתי אפס , לא מסוגלת להסביר דבר טרחוויאלי ופשוט

סאמיה

New member
זה קורה עם כולם. זה בסדר. אני מרגיש

ה איך את חשה. אני חושבת שאולי את יכולה ללכת אליה פעם ולשוחח איתה פנים מול פנים כך. אולי אז את יכולה לשבור את הרגש שהצטבר את יכולה לומר לה שיש לי קושי בהגית כמה אותיות. אני חושבת שכאשר מסבירים אנחנו פחות רגישים לחץ ופחד. את צריכה להמשיך לעבוד כרגיל אני יודעת שזה כואב,אך מה את תתפטרי מהעבודה בגלל דבר זה. מגיע לנו לחיות גם לנו יש רצונות תקוות והמון דברים לומר, וכמובן אנחנו נומר אותם בדרך שלנו, זה יקח זמן אך בסוף העיקר שתרגישי טוב. גם לי לפעמים קורה דברים כאלה. את צריכה להתרכז בדברים אחרים ולאפשר לעצמך המון דלתות פתוחים שבמקרה שדלת נסגרת את יכולה להכנס ולנצל את הדלת האחרת זה דורש המון עבודה. אולי את יכולה לדבר בטלפון תוך כדי שינוי הנגינה של הקול שלך ואז את לא תחושי לחץ, את יכולה גם לדבר ולחשוב כמה היא אידיוטית ושאת יותר חזקה ממנה כי את הרמת טלפון ודברת שבמקרים אלה מגמגמים אינם עושים את זה. זה בסדר.

שרוך

New member
בתיה אל תיהיה בדיכי גם אני לא משהו

בס"ד הי בתיה מה קורה? מה חדש ? מה שלום הבעל? את אמת לא נורא אני יודע שזה מרגיז וגם לי בתקופה האחרונה הגימגום לא משהו !!! מתגברים !!! נקווה שנעבור את התקופה הרעה !!! שרוך

אוי בתיה בתיה ../images/Emo10.gif

זה ממש צורב ת'נשמה התגובות האלה , למה למה אנשים כאלה רעים? למה אין בעולם הזה טיפת סובלנות כלפי האחר. איזה חוסר טאקט , הרי היא בטח תיארה לעצמה שאת תשמעי אותה אומרת את זה לשותפה שלה , זה כ"כ לא יפה... מה אמרת אחרי שהשותפה שלה ענתה לך? היית צריכה להגיד לה שתמסור לחברה שלה שטיפת סבלנות לא תזיק לה ואולי להוסיף ולומר שנפגעת מהתגובה שלה...לדעתי רק אם מגיבים בצורה ישירה במצב כזה מעמידים את הפוגע במקום. אם לומר את האמת אם היה קורה לי דבר כזה הייתי משתתקת לשארית היום , זה היה הורס אותי... אבל זו אני , לוקחת ללב כל מילה וכל מבט עקום שמופנה כלפיי... בתיה אני מקווה שהשכלת לשים את המקרה המצער הזה מאחור והמשכת הלאה.

מירב חמוד ,

אני אכן שמה זאת בצד . . . אבל זה יושב על הנשמה לכמה זמן , זה קורה הרבה קטעים מפגרים כאלה , אבל לעיתים זה צובט יותר בפרט שמדובר בדברים פשוטיםםםםםםםםםםםםםםםם איפה נעלמת , אני שולחת מיילים ולא מקבלת תשובות

לאן את שולחת , אולי למייל הישן שלי?

שלחתי לך מייל לפני כשבוע וחצי שבועיים כבר לא זוכרת....את עונה לו או שולחת חדש? יכול להיות שאת שולחת למייל הקודם שלי... אל תשלחי ל-netvision אלא ל- 012.

elanc10

New member
לבתיה, לכולנו יש ימים כאלה.

אנו נתקעים, חשים חסרי אונים, חלה נסיגה הגורמת לדכאון וחוזר חלילה. מנסיוני זה קורה לכולנו. היום נתקלתי מחדש בברוקר המגמגם שמרואיין ב CNBC ולא בפעם הראשונה. הוא מתחיל בשטף,כאשר הוא נשאל שאלה קשה, הוא נתקע אולם ממשיך, הגמגום בסוף גורם לי כמאזין מגמגם ממש הרגשה לא נעימה ומבוכה בשמו. העובדה שאותה תחנת טלויזיה חוזרת לראיין אותו למרות שהמפיקים יודעים שהוא מגמגם ממחישה שכאשר לדבריך יש ערך מוסף מראינים אותך למרות שאתה מגמגם. למה אני מספר זאת שנית בהקשר לסיפורך מהיום? אז גימגמת לאוזני 2 אנשים! אז מה? לכולנו יש מיגבלות,נכון שצרת רבים היא נחמת טיפשים אבל היא מכניסה אותנו לפרופורציות. האם היית מעדיפה להיות נכה נפשית? גופנית? חולה חלילה וחס? לא!! אז יש לנו בעיה שמשותפת לכאחוז אחד מהאוכלוסיה בישראל שהיא 50 אלף אנשים!! ראי אנשים דוגמאת הברוקר המגמגם שחייב במסגרת עבודתו להתראיין מול מליוני אנשים! איזה לחץ נפשי מופעל עליו! החשש שיתקע כדקה מול מליוני אנשים ויחליטו לא לראיין אותו יותר ומדובר באדם שזה עיסוקו!! לדעתי במקרה של היתקעות קשה בשיחה כשהצד השני נשמע חסר סבלנות וחצוף, ניתן לומר אדוני יש לי בעיה בדיבור ואני מבקש שתשמע אותי עד הסוף, ניתן לומר זאת בקשיחות. אצלי,רמת הגינגום יורדת לחלוטין כאשר אני כועס,כנראה סוג של הסחת דעת. לסיכום,אינך יחידה אלא אחת מחמישים אלף שנאבקת בגימגום מידי יום! מאחל לך כל טוב והנאה מהחיים הקצרים שכולנו קיבלנו.

mr23

New member
לבתיה , גם לנו זה קרה ולא פעם אחת

פעם הכרתי מישהי באינטרנט ויצא לנו לדב כמה פעמים ופעם אחת כשדיברתי איתה לא יודע מה קרה גימגמתי ממש הרבה ומה שהבחורה ( הילדה הזאת ) עשתה זה לחסום את השפורפרת של הטלפון ולהגיד בצחוק גדול לכל החברות שלה ואני מצטט " חה חה חה הוא מגמגם " באותו רגע חשבתי שעולמי חרב עלי ניתקתי לה את הטלפון ולא דיברתי איתה עד עצם היום הזה. עוד סיפור מהיום צילצלו אלי בבוקר ומקום עבודה עכשיו תישאלו איזה טלמרקטינג זה שצריך ליזום את שיחות הטלפון ללקוחות ודיברתי אם אותה בחורה ממש טוב אמרתי לה שאני לא יודע אם זה מתאים לי ושאני יחזור אליה ( וכמובן לא חזרתי )

shuky63

New member
בתיה,מהנסיון שלי בתגובות של אנשים

לגימגום,מי שמגיב כמו האישה הזאת אלו אנשים מאד חסרי בטחון .כשקשה להם להבין אותך הם חוששים בתוכם שזה בגלל האינטיליגנציה שלהם ואז משליכים את עלייך בתגובה כזאת. אני כמעט בטוח שגם אם היית מדברת בשטף מלא היא לא הייתה מבינה אותך כי הבעיה אצלה.אז היא הייתה תוקפת אותך על משהו אחר ולא על הגימגום.

למעלה