היום היה מפגש נעים עבורנו

היום היה מפגש נעים עבורנו

היום התייצבנו בתל השומר קבלנו את הזריקות ובקרוב מתחילים בתהליך של שאיבת מח עצם עצמי כל התהליך התעכב כי אחד האנזימים של הכבד גבוהה מדי איך אפשר להוריד את האנזים ולהגיע לתפקוד כבד טוב יותר? נפגשנו עם הרופא והמתאמת של השאיבת מח עצם וקבענו תאריכים אני אזריק לאחי את הזריקות כי אחרי צהרים אין אחות במרפאה אחר הצהרים יש אישור חתום להזרקות , מתחילים בתהליך ,וראינו את המכונה בעבודה

night mistress

New member
יופי../images/Emo140.gif בהצלחה!!

אני שמחה לראות כזו תמיכה משפחתית ענפה.. המון בהצלחה ושיעבור מהר.

azehu

New member
תרגישי טוב

אני מקווה שאת מרגישה טוב, נשמע שאת מתמודדת כל יום עם דברים מאד לא פשוטים. מי שומר עלייך?

הבורא שומר עלי

האמונה נותנת לי כוחות, זה לא פשוט כלל עבורי עצם השהות במחלקה ההמתואנקולוגית ששם עברתי אני טפולים לפני 15 שנים הבטן מתהפכת לפני כל ביקור שם , יש תוצאות האיזון של סכרת התדרדרה לי יש קצת מצוקה נפשית , אבל אין ברירה מישהוא צריך לתמוך בו . אמא בבית האבות מתפקדת וצלולה אבל לא יכולה לעזור , רק להתפלל עבורו גם עבורה קשה הסיפור מאד .היא עברה איתי את הטיפולים אז היא יודעת מה הוא עובר.והיא עצמה אחרי כריתת שד לפני שנה ו9 חודשים . כיום מטופלת בכדור אחד ליום , שורדת את חיים המוגנים בבית האבות. הילדים של אחי חיים את החיים שלהם , בני נעורים המתבגרים בצל המחלה שלו, ואשתו תשושה מהקטונטונת שהוא מגדלים בת שנה ו9 חודשים , הקטנה מעניקה לכולנו מוטיבציה ושמחת חיים ,סיבה להבריא מהר לחיות חיים נורמליים . האמת היא נותנת כוחות , איך היא מקבלת את האבא שלה שבא הביתה בחיוך וקריאת אבא מתפנקת . אפילו למדה לצלצל אליו לסלולרי לקרוא לו שהיא מתגעגעת אליו . התפילה היחידה שהכבד יתאזן מהר כי חלק מהאנזימים גבוהים , ככה לא נין יהיה להתחיל בהשתלת מח העצם .

נסיכה

בוקר טוב רק רציתי להגיד לך שאני מחזיקה לכם אצבעות הייתי שנה עם אבא עד שנגמר.מאחלת לכם בריאות שמחת חיים והרבה כוחות נפש לעבור את הכל.מי יתן וכולם יבריאו אמןןןןןן.

תחזיקי גם את מעמד

אני חושבת שלחלות בסרטן זה לא אומר משהו סופי כמו מוות לעיתים יש החלמה מהירה, ושזה גילוי מוקדם אז הסיכויים גדולים יותר לצאת בשלום , לחזור לחיים רגילים לחלוטין . להמשיך בחיים הרגילים . עובדה אצל אמי בגיל 77 עברה כריתת שד מלאה בגילוי מוקדם . תודה לאל חלפו להם מאז שנה ו10 חודשים של חיים רגילים . כך גם אצל אחי תודה לאל , הרופא רואה החלמה לאור בדיקות המעבדה יש שיפור משמעותי בבדיקות הדם שמעידות על חומרת המחלה . תחזיקי מעמד בחיים הנוכחיים שלך , החלמה מהירה לחבר שלך שולחת לך חיבוק חם וגדול ,ושתהיה שבת נפלאה.

azehu

New member
כוח להמשיך...

אני מקווה שדברים יתאזנו ומהר ואני מקווה שתדעי לשמור גם על עצמך. בזמנים כאלה אנחנו שוכחים לפעמים כמה זה קשה ללכת וללוות מישהו קרוב וכמה כוח נדרש מהתומך. אני אומרת את זה מתוך הדברים שאני עוברת עכשיו ומכמה שהחבר שלי עוזר ותומך בי, (ועוד הרבה חברים תומכים), דבר שנותן לי הרבה כוח להמשיך ולתמוך באימי.

אבועופר

New member
איחולים מכל הלב

איחולי ואיחולי אום עופר להצלחת התהליך.יש קשיים בדרך אך הלואי שתדעו להיות נחושים בכונתכם לנצח בדרך בה אתם הולכים.חובה לזכור כי מוראל ומצב רוח חיובי ואהבה יעזרו לנצח את כל הקשיים,וגם כאשר קשה לזכור כי בסוף הדרך כל הקשיים יראו בטלים.כל מי שמתחיל את הטפול מרגש אותי מחדש והלואי שהתרגשותי תגיע אליכם ותנסוך בכם כח תקוה ואמונה. תהיו כולם בריאים ותבולע כל מחלה מעל פני האדמה

מתפללת לבריאות עבורך

אתה נותן לי המון כוחות ותקוות , מאחלת שרופא כל החולים יתן לך רפואה שלמה ומהירה , בריאות לגוף ולנפש לך לכל ממשפחתך הנפלאה מהכתיבה שלך ושל אום עופר נתתם לי המון תקווה וכח להמשיך לתמוך באחי וגם המון מידע לספר לאחי על התהליך שמחה שפגשתי אתכם פה מקווה לראות אותך , עם רעמת שערות בריא כמו שור חי וצוהל במסיבה גדולה לחגוג את ההבראה .

למעלה