היום היה סגירת מעגל על וייד

היום היה סגירת מעגל על וייד

היום בפרק העשירי של העונה ה5 , זה היה פרק מרגש וסגירת מעגל על הדמות של וייד , דרך אגב סמתם לב היום שהראו בפעם הראשונה קרומגס אישה , תמיד הראו קרומגס גברים

לא..היה פעם קרומגס אישה../images/Emo2.gif

אבל חצי בנאדם אז זה בערך..וואי ווייד

עופר8

New member
לא מבין את השחקנית ששיחקה את וויד

את סברינה לויד. לא יכלה להופיע גם בפרק? מה הקטע לתרום רק את קולך? היה כל כך קשה לשחק ברק עוד פרק אחד מסכן??? ובכלל לא הבנתי אם כל הפרק זה היה הקול שלה או רק במשפט האחרון שהיא אמרה לרמי .. בקיצור חרא של סידרה. בחיים לא ראיתי סידרה שכל כך נהרסה ברמות כאלה.

always be me mc

New member
אם הסדרה נהרסה היא לא בגלל

השחקנית ששיחקה את וויד אלא בגלל השחקן ששיחק את קווין

CoolBoy 17

New member
פרק עצוב..

אני ממש אוהב את הפרק הזה...ראיתי אותו מלא פעמים ממש אהבתי כמעט כל דבר בו ואת הסיפור שרמברנט נזכר במה שקרה ואת הסוף....טוב שהיה את הפרק הזה מוזר אבל שזה שודר בערוץ הילדים הפרק הזה היה אחד האחרונים דברים שהציקו לי בפרק (אבל בקטנה)- איך רמברנט חשב שהם הפסידו את הגלישה? מה הוא באמת לא ראה הבדל בין המערבולת שלהם והדבר הלא מובן הזה? מגי אומרת לו שזה בסדר כי נשארו עוד 45 דקות? אם הוא לא היה מתעורר הם במילא היו מפספסים אותה..45 דקות...מה יש להם שעון מעורר? חשבתי שוויד יכולה לדבר עם רמברנט כי יש להם איזה מן קשר כזה...אבל בסוף הפרק היא דיברה עם הפה שאין לה וכולם שמעו אותה ונראה לי שזהו

Freemee

New member
פרק אכן עצוב..

באמת עצוב והיה מעפן שלקחו שחקנית בשביל וויד. עגום עגום וככה נראית הסדרה והסוף שלה.. ד"א קבלו פאשלה: במערבולת בפעם הראשונה שהם נכנסו לזאת של רמי, רמי נכנס אחרי מלורי אבל יצא לפני

חפY

New member
פרק מעולה!!

בעיני זה אחד הפרקים המופלאים, המרגשים (וגם העצובים, כמובן) בסדרה. שימו לב שלמדנו טכניקת "גלישה" חדשה בפרק הזה: שימוש במודעות האדם על-מנת ליצור "מעברים" בין מימדים או בין שתי נקודות תיאורטיות ביקום או מחוצה לו.

Freemee

New member
כמו שכל המדענים חושבים

גם בעולם האמיתי שלנו, המוח זה אחד מהדברים המורכבים ביותר של גוף האדם. גם אני אישית מאמין שבעזרת המוח נוכל לעשות את כל פריצות הדרך המדעיות של האנושות.

גלבטרון

New member
רק חבל שלא באמת הייתה סגירה

הפרק היה אמור להיות סגירה של הדמות של וויד אבל בסופו אנו עדיין לא יודעים מה עלה בגורלה. האם היא מתה או לא? האם היא אחת עם היקום או לא? אפילו רמי אומר שהוא לא באמת יודע אם היא מתה או לא ולכן הפרק החמיץ את הנקודה שמטרתו הייתה להעביר.

למעלה