לא היה הרבה קרבות כמו פעם קודמת.... היה איזה 10... אבל אנשים עבדו מאד חזק... עשיתי קרב אחד עם אלי מלכה, ואחר כך עבדתי עם הבחור שהתלהבתי ממנו פעם קודמת, זה ששאלתי אותך מה שמו... היו קרבות מאד קשים, ונפצעתי קצת... אבל יהיה בסדר. לא הייתה אווירה טובה כל כך כמו פעם קודמת, והאירגון לקה בחסר (פה אתה משתלב
)... באו ערסים והלהיטו את האווירה, צרחו "תן לו בראש" וכאלה... בכל מקרה נהנתי... אין תמונות, אבל המכון של נהריה צילם וידאו, כך שדסקלו יוכל לצפות... הפעם, גם מאמנים השתתפו בספארינג, כך שהייתה רמה.... המשך יום נעים
אמנם אני זה שנלחם בשניהם, אבל אנסה לענות: 1) אלי עבד אגרופים ישרים בעיקר, כמעט ולא הוציא בעיטות, אבל אגרופים מאד מאד חזקים וחדים. 2) יהב עבד יפה, הוציא בעיטות לואו קיק ומידל בסיבוב הראשון. המכות שלו היו פתוחות (כך אומר המאמן שלי) בגלל שהוא רצה הרבה כח. בסיבוב הראשון הוא עבד יפה מאד, בסיבוב השני כבר נכנסתי בו קצת אז הוא היה טיפה פחות טוב ועבד כמעט ורק אגרופים. נדב שמואל עבד נגד אופיר לוי, עבד יפה מאד ! את הבן שלך לא ראיתי. בכל מקרה, אלי ויהב, שניהם עשו לי נזק, אני חושב שזעזוע מח קל. וגם אחר כך עבדתי עם עוד מישהו שנתן לי מרפק וניפח לי את העין... אז אני דיי מסודר לבינתיים
אלי חשב יפה בזמן הקרב והקשיב לדרור. כשסגרתי אותו בפינה הוא סובב אותי ועבד עליי איגרוף. שניהם לא עבדתי ממש קלינץ', את אלי מלכה חיפשתי בקלינץ' דיי הרבה, וכשתפסתי אותו הוא הוריד את הראש כל הזמן, דבר שהרחיק את הבטן שלו ממני, וברכיים לראש היו אסורות, כך שזה יצר לי בעיה... יהב גם לא ממש עבד קלינץ' והפלתי אותו לרצפה כמה פעמים. אבל בסך הכל אהבתי את איך שיהב עבד, העבודה שלו הייתה הרבה יותר מגוונת משל אלי. למרות שהיה לי יותר קשה להלחם עם אלי. בברכה