היום היה פרק המאה

היום היה פרק המאה

אני כל כך אוהבת שהם בסוף הפרק שרים את שיר הנושא של הסדרה בסגנון רוק כזה הקלטתי לי

SoldieRonit

New member
../images/Emo45.gifאיזה שווה .זה כזה קלאסי שכל הסט

מורכב מאנשי ההפקה בתור חברי הקהילה
אהבתי ... והיה מצחיק איך רובי ליגלג על גודל הראש של מרסי
(אפילו שזה בעצם פדיחה
)

חחחח כן

אהבתי ביחוד את סגנון השיר של נושא הסדרה שעשו היום בסוף הפרק, ותמיד חשבתי שזה היה ממזמן ורק היום נזכרתי שזה היה בפרק המאה והקלטתי את השיר הזה שלא אצטרך שוב לשכוח חיחי

Just a Kid 3

New member
פרק יומי- יום שני

שם הפרק: "One Hundred"
תקציר הפרק באנגלית:
As Annie plans a mysterious day of cleaning as Eric discovers the shocking news that Mary ran away from "The Colonel"'s to come back home because of a devious scheme she had with Robbie and freaks out. Eric is convinced that more trouble is brewing and goes to insane lengths to find answers. In reality, Mary is heading home for a huge surprise birthday party for Eric, attended by all the people whose lives he's changed for the better in the past few years. Chores at home are interrupted, however, when Ruthie discovers Frankie and Johnny's baby, Mercy at the Camden front doorstep. Meanwhile, Lucy stays with her friend Mike's (guest-star Jeremy Lelliot) near catatonic mother for the day, and drops a proverbial bomb on Lucy. Also, Matt and Simon try to figure out why they delivered Mrs. Bink (guest-star Eileen Brennan) to the hospital.​
תרגום תקציר הפרק: בזמן שאנני מתכננת יום מסתורי של נקיונות אריק מגלה את הידיעה המזעזעת שמרי ברחה מביתו של הקולונל כדי לבוא הבייתה בגלל מזימה שלה ושל רובי ומשתגע. אריק משוכנע שעוד בעיות מתבשלות ומשתגע בנסיון למצוא תשובות. במציאות, מרי נמצאת ברכה הביתה בשביל מסיבת הפתעה ענקית לכבוד יום הולדתו של אריק, שבה משתתפים כל האנשים שאת חייהם אריק שינה לטובה בכמה שנים האחרונות. המטלות בבית נדחות, בכל מקרה, כשרותי מגלה את התינוקת של פרנקי וג'וני, מרסי ליד הדלת של הקמדנים. בינתיים, לוסי נשארת עם אמו של ידידה מייק שמפילה עליה פצצה. בנוסף לכך, מאט וסיימון מנסים לגלות מדוע הם הביאו את גברת בינק לבית החולים.
שחקני אורח:
Eileen Brennan (as Mrs. Gladys Bink)
Nathan West (as Johnny)
Barbara Rush (as Grandma Ruth Camden)
Jessica Biel (as Mary Camden)
Sam Saletta (as George Camden)
Jeremy Lelliot (as Mike Pierce)
Ellen Crawford (as Mrs. Pierce)
James Keane (as Pete) |*\Blake Boyd (as Doctor)​
ציטוטים:
Mary to Eric: "I love you dad." Eric to Mary: "You came all the way here just to say that... what great present." Mary to Eric: "Coming home was my present. Mom has something else for you at the house." Eric to Mary: "What could top this?" Lucy to Eric: "Dad, I know I want to be. I'm going to study theology and become a minister or almost be as good as you, I'm going to try." Eric to Lucy: "You want to be a minister?... What made you want to be a minister?" Lucy to Eric: "Close your eyes and give me your hand."​
תרגום ציטוטים: מרי לאריק: "אני אוהבת אותך אבא" אריק למרי: "באת כל הדרך לפה רק כדי להגיד את זה.... איזו מתנה נהדרת". מרי לאריק: "לבוא הביתה היה המתנה שלי. לאמא יש משהו אחר בשבילך בבית". אריק למרי: "מה יכול להיות יותר טוב מזה?" לוסי לאריק: "אבא, אני יודעת מה אני רוצה להיות. אני הולכת ללמוד תאולוגיה ולהפוך לאשת כמורה או לפחות להיות טובה כמוך, אני הולכת לנסות". אוריק ללוסי: "את רוצה להיות אשת כמורה? מה גרם לך לרצות להיות אשת כמורה?" לוסי לאריק: "תסגור את עיניך ותן לי את ידך".
פאשלות:
בסוף הפרק כשאריק נכנס והמשפחה מפתיעה אותו, הוא פותח את הדלת אבל אף פעם לא סוגר אותה, ואנחנו גם לא שומעים אותה נסגרת. אח"כ הם כולם הולכים לסלון למסיבה - זה היה בינואר עם הדלת פתוחה - זאת בטח הייתה מסיבה מגניבה [באנגלית, cool זה גם מגניב וגם קריר
].
ווילסון ווסט (חברה לשעבר של מרי) הופיע בפרק הזה. למרות זאת, שלושה חודשים אח"כ הוא נתקל במרי בבאפלו, ניו יורק. מה הזיכויים שמשהו יעבור באמצע השנה בזמן זהוא עובד ולומד כל הדרך לצד השני של המדינה ואז ייתקל בחברתו לשעבר?
מי אמר שווילסון גר בגלנוק בזמן הפרק הזה... אף פעם לא שמעת על ביקורים? אולי הוא פשוט טס לסופשבוע לבקר. גם ההורים שלו עדיין גרים שם. [זה נכתב כתגובה לקודם]

איזה פרק../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif

והיה כל כך יפה איך שהם שרו את השיר של התוכנית וגם אני ראיתי את ווילסון שמה
אבל זה די צפוי כאילו זה פרק המאה ועשו את המסיבה לאריק אז הם הביאו עוד אנשים שהשתתפו.זיהיתי שם כמה אנשים שאריק עזר להם. והקטע על מרסי היה מצחיק
חחחח,באמת יש לה ראש גדול
וזכרתי את הקטע בסוף עם לוסי וחיכיתי לו גם..האמת לא מזמן נזכרתי בקטע הזה שהיא אומרת לו שהיא רוצה להיות אשת כמורה ותהיתי מתי יגיע הפרק צירוף מקרים(":

למעלה