היום היה פרק מפחיד עם הזומבים

היום היה פרק מפחיד עם הזומבים

בהתחלה הפרקים של גולשים בזמן היו מתח וקצת קומדיות , עכשיו הפרקים מתחילים להיות מפחידים , ולא ומומלץ לילדים קטנים לצפות בסדרה בלי השגחת הורים

גלבטרון

New member
עזוב מפחידים....

הפרק של היום היה כתוב בצורה כל כך גרועה שזה מה שבאמת היה מפחיד בפרק. מגי הייתה כתובה בצורה כזו שאפילו הזומבים היו יותא אנושיים מימנה: "אני עצובה כי בעלי מת, היא (ווייד) בוכה בגלל איזה איש זקן שאפילו לא קרוב משפחה שלה". וווייד התנהגה ממש כמו ילדה קטנה, בהחלט לא מתאים לה לאור כל מה שהיא עברה ב-3 שנים האחרונות. גם קוויין התנהג באופן ילדותי שכלל לא מתאין לו )כל הקטע שלו שכאילו הוא התחשמל). בקיצור, פשוט פרק גרוע. בין הגרועים ביותר בעונה אם בכלל. במקור הפרק הזה נכתב כאשר ארטורו היה חלק מהעלילה. בתיכנון המקורי ווייד הייתה צריכה להיות הנגועה בוירוס והיא ביקשה מקוויין שיהרוג אותה על מנת שלא תחייה כזומבית. הדבר היחיד שהיה "טוב" בפרק הוא הסיבה להיווצרות "זומבים" - תוכנית להרזייה (שהיא בערך "הגיונית"). אהה.. וגם זה שקוויין הזכיר את באניש, זה היה נחמד.

yarivito

New member
מתי הוא

הזכיר את באניש? אגב ספוילר לדעתי
אם שמתם לב וייד אמרה שלפעמים היא רוצה פשוט לאבד אותם.. ואם אתם זוכרים,היא נחטפה על ידי הקרומגס בעונה הרביעית.. ייתכן מצב שזה רמז מקדים?

כן אני חייבת לציין

מגי באמת מעצבנת בפרקים האלו מאוד... האמת שבזמנו פיספסתי המון פרקים של גולשים בזמן כי פחדתי מהקורמגים(אני יודעת שזה נשמע טיפשי אבל הייתי ילדה ...) בכל מקר מה שבאתי להגיד שלא זכרתי שהיא הייתה כל כך מעצבנת...

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifגם אני. פרק גרוע.

מפה והלאה לא ברור לי למה אני צופה בכלל

גלבטרון

New member
כאשר קוויין והחבורה...

חיפשו דברים במחסן הוא אמר כי המקום מזכיר לו את החדר של באניש.

חפY

New member
בקשר למגי+וייד

אני חושב שההתנהגות של וייד בקשר למגי טבעית לחלוטין. באיזו חוצפה מגי מעיזה לומר "הזקן הזה"? אני משתתף בצערה על הירצחו של בעלה- אבל זה לא מצדיק התנהגותה הגסה. וייד היתה עם מה שנקרא מטען רגשי. המוות של הפרופסור טרי ודמעותיה טרם יבשו. היא מרגישה בודדת ומבכה את אובדן הפרופסור בד בבד עם ההרגשה שמגי "מועדפת יותר בחבורה". לכן היה פה "הר-געש רגשי" שהתפרץ מבחינת וייד.

Double U

New member
וויד הייתה אמורה למות בפרק הזה

במקור? ובקשר למגי (מכיל ספוילרים)
אני לא מת על הדמות שלה בעונה השלישית כי רואים איך ממש וויד נעשית פחות ופחות דימוננטית בעוד מגי הופכת להיות הדומיננטית בחבורה. למזלה, את הדמות שלה בעונה הרביעית אני יותר אוהב.

GrandPrix2OO7

New member
אחד הפרקים הטובים של העונה../images/Emo58.gif

מאז הזכיר לי את הפרק הראשון בעונה הזאת עם המשחק. אהבתי את הרעיון שמיד אחרי שהפרופסור מת הם נזרקים לעולם מאוד קשה שאין להם אפילו זמן להתאבל והם חייבים לדאוג לחיים של עצמם. הקטע שווייד מתפרצת בבכי היה אחד מרגעי השיא של הסדרה בכל תולדותיה. זה בולשיט להגיד שאחרי כל מה שהיא עברה היא צריכה להיות מחוסנת מבכי והבעת רגשות. מדובר בבן אדם שהיא הייתה בקרבתו כל יום, כל היום, 24/7 במשך 3 שנים! זה לא דבר שהולך ברגל. וויד יצאה גדולה שלקראת סוף הפרק היא הצילה את מגי, למרות שאם זה היה תלוי בי הייתי נותן לכלבתא הקטנה הזאת להרקב שם ביחד עם כל הזומבים. אבל זה בסדר, מגי כבר קבלה את העונש שלה. כידוע היא הולכת להיות תקועה לנצח בעולם מעפן עם דיאנה ומלורי היצורים המעצבנים ועל עונש יותר גדול מזה אפילו אני לא יכלתי לחשוב. דרך נהדרת לסיים את הסדרה ע"י הענשת הדמות שגרמה להחרבתה.

d a s t

New member
חביב

היו כמה טעויות בתרגום שממש שיגעו אותי. הראשונה זה כשוויד דורכת על הגועל הזה. היא לא אומרת "הבגדים שלי" היא אומרת "מגעיל" - "גראוס". וטעות די גדולה, זה כשוויד אומרת למגי שהיא לא הייתה הורגת את קווין, מגי עונה לה "in a heart beat" שמשמעותו זה בלי לחשוב אפילו, כלומר, היא הייתה עושה את זה בלי לחשוב פעמיים. והתרגום שהם כתבו היה שהיו לה דפיקות לב, שזה אומר בדיוק ההפך! זה חוסר הבנה באנגלית, לא יותר מזה. מבחינה עלילתית, הפרק מזכיר לי קצת את הפרק השלישי בעונה הראשונה, שוויד חולה ממגפה מסתורית. מוצאים תרופה, העולם ניצל, ווופיי (קולות של כיף...) .... אני דווקא אהבתי את כל היחס בין וויד למגי. עומק לסדרה זה משהו שקצת היה חסר, בייחוד בפרקים האלה של "בואו נעלה לנו את הרייטינג אז נעשה הרבה אקשן (ועלילות מטופשות)".

CoolBoy 17

New member
פרק מעולה...גם זה שהיה היום שזה

הפרק שראיתי הכי הרבה פעמים

למעלה