היום , היום ,היום לא לפספס ...

Eyal Hershtik

New member
היום , היום ,היום לא לפספס ...

קראו את שקיבלתי במייל : זה הולך לקרות היום : כוכב הלכת מרס יופיע בגודל עצום, כמו הירח, זו תהיה הפעם הראשונה מזה כ-5000 שנה! זו הזדמנות חד פעמית לראות את הכוכב האדום ברוב תפארתו! בחודש זה ובחודש הבא כדור הארץ מתקרב לכוכב הלכת מרס. זו תהיה פעם ראשונהשמפגש זה יתועד בהיסטוריה האנושית, בפעם הבאה שהמרחק בין שני כוכבי הלכת יהיהכזה יתרחש בשנת 2287 . ב-27 באוגוסט מרס יהיה במרחק של 34,649,589 מייל מכדור הארץ והוא ייראה כמו ירחמלא אבל בצבע אדום. בסביבות חצות וחצי יגיע לשיאו מבחינת קרבה לכדור הארץ. זו הזדמנות חד פעמית לצפות במחזה נדיר זה שלא תועד עד כה בהיסטוריה האנושית. חלקו מידע זה עם בני משפחה וחברים. אייל

רֶשֶף

New member
או! עכשיו, כל מה שצריך ../images/Emo123.gif

זה: 1. איזה הר גבוה במקום חשוף. 2. להגיע למרגלותיו בסביבות 11:30. 3. לטפס עליו ברכיבה נינוחה. 4. לתפוש זולה על הגב לאיזה שעה ולצפות בשמיים (מומלץ טלסקופ או משקפת רצינית) 5. בסביבות 2:00 - פיפי ולישון בבית. אוקיי, אז איפה היה לנו הר גבוה וחשוף במרחק חצישעה-שעה נסיעה מהמרכז, בלי קוצים, בלי יתושים, בלי ברחשים ועם תנאים לפרוש שמיכה ולשכב שעה בלי שהזאבים יטרפו אותך?

רֶשֶף

New member
בעצם, תל חדיד! למה לא?

למרות שיש שם הרבה סברס, אבל יש גם תצפית טובה בפסגה.

האמת תל חדיד בלילה ממש יפה

זו נקודת השלווה שלי תצפית יפה לכיוון גוש דן אני עולה לשם רק כדי להרגע

רֶשֶף

New member
תל חדיד נמצא

כקילומטר דרומית לבית נחמיה מעל "אתר ההנצחה לחיל התחזוקה", שיושב על כביש 444 (מה שנקרא "כביש המחצבות") המוביל מראש העין, נחשונים, אלעד, ברקת, שהם, בית נחמיה ועד צומת מודיעים. יותר אינפורמטיבי מזה אני לא חושב שאני יכול להיות

נוווווווווו...כמו שניצן היה ../images/Emo62.gif

אומר ביום שישי ,כל ערב (בתקופתי). יש מצב לרכיבה שכזו-היום בערב,מחר בערב. מישהו מרים את הכפפה. אשמח להצטרף. רוני.

כחל חל

New member
נושא עליות

אחי מה אתה אומר על העליה בצפון מיבנאל לכפר תבור מכיר?

הרגע חזרתי מתל חדיד

והדבר היחידי שראיתי זה שוטר משטרת התנועה בפוזיציה לא צנועה בניידת

כל מה שראיתי זה עת עכוזו של השוטר

להוציא את המצלמה ולצלם נראה לי באותו רגע לא רעיון טוב

למעלה