היום היום היום

היום היום היום

תשעה חודשים שאני מכירה את אמא ואבא'שלי זה כמעט אותו זמן שהייתי בבריכה ההיא שעשיתי בה קקי אני חושבת בבטן של אמא ...או נמוך יותר לוד'עת אבל כיף לי פה בחוץ אני רואה כל מיני דברים יפים חיות ואנשים משחקת עם הכלב שלי מקס הולכת לגינה עם חברים ומבקרת בגן כל יום שם יש לי המון חברים... רואה ערוץ הופ בטלויזיה אני אוכל הכל הכל וזה טעיייייייייים לי גוגלי מוגלי (כמו שאומר מיפלצ של מגי) איזה חיים יפים... יש לי גם ציצי(של אמא) אבל זה רק לפינוק ....

shirka

New member
מז לטוב מיקלוש מתוקה../images/Emo70.gif

dafgol

New member
איך הזמן טססססססססס

מזל טוב מיקה , איזה יופי לראות אותך גדלה ומתפתחת כל כך יפה . את מקסימה !!!!!!
בר ודפנה.

yaelli10

New member
מזל טוב למיקה המתוקה

אני זוכרת כמו אתמול את ההודעה של אמא שלך בדבר לידתך לעולם והופלה כבר עברו להם תשעה חודשים. תמשיכי לבלות וליהנות מהחיים !

כמיסה

New member
גוגילי מוגילי לכם ../images/Emo23.gif

גם אנחנו צופים במגי ובמפלץ שלה ושולחים ברכות מיוחדות לילדה המיוחדת שלכם. ב
גדולה עומרי ונועה

ענתש

New member
(כמעט) יום הולדת שמח מיקה

הופה הופה לך מכל הילדיםצ'ים החכמים והיפים והמתוקים.

אני לא מאמינה?

תשעה חודשים?ולחשוב שזה בערך הזמן שהיא הייתה בבטן...מדהים,לא? המון המון
למהממת הקטנה ולהורים שלה שכ"כ נהנים ממנה...

twiti

New member
מזל טוב מתוקונת ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

וואו את כבר ממש גדולה, איך הזמן עובר (אני זוכרת את התמונה שלך על הידיים של אמא שנולדת).

תמרה*

New member
איזו בונבונית,

את רואה מיקה - כיף גם בחוץ, לא היית צריכה להתעקש להישאר בפנים

Lela

New member
איך גדלת מיקה!!!

אני עוד זוכרת איך כל יום היתי פותחת את המחשב ובודקת אם המתנחלת (ככה אמא שלך קראה לך אז... נכון?) החליטה כבר לצאת. ניבסינו לשכנע אותך בדיבורים, אבל את הראת לכולם שרק את מחליטה, והכל בקצב שלך! אז... תמישכי להיות מקסימה וגדולה כמו שאת!!!

lovely2

New member
אוי קצת באיחור../images/Emo4.gif..../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

איצית

New member
מזל טוב מיקה ../images/Emo20.gif

אני זוכרת איך ליווינו את אמא שלך לאורך ההריון, ואיך עודדנו אותה כשאת סרבת להתפנות. לא להאמין שעברו כבר 9 חודשים מאז...

למעלה