היום...היום...היום..

היום...היום...היום..

יום הולדת להילע מנהלתנו השקסית והמדהימה!
אבוי לנו שלא פתחנו שירשור מזל טובים עוד קודם!אבל כנראה שלא כולן היו בטוחות שזה היום..
אוקיי אז אממ ביררתי קצת וזה היום..היום!כן ממש הוים מנהלתנו החביבה חוגגת 18 אביבים על אדמת קודש זו!חחחחחח הילע, מה אני יכולה לאחל לך?(אנ'לא טובה בברכות
) טוב קודם כל,18..זה ה-גיל!את חוקית!סופסוף!!!!! את בת 18 ואת כבר יכולה לשתות אלכוהול חופשי
ואממ את יכולה(או יותר נכון צריכה וחייבת) להתגייס לצבא(אלא אם כן את משטמטת
) וצבא זה הכי כיף בעולם!!!
..ואממ את יכולה ללכת למועדוני חשפנות(
) ובעצם להכנס לכל מועדון כי את כבר בת 18..חפחפחפח אממ מה עוד?אני מאחלת לך הרבה הרבה אושר,הרבה הרבה כושר(שאגב,כושר ניתן לעשות בסוגי ספורט שונים..אם את מבינה כוונתי
..אחמ אחמ..*שורקת בתמימות*),הרבה עושר(מה,כסף אפעם לא מזיק
)..אממ מה עוד?תמשיכי להיות מנהלת שקסית ומהממת ותמשיכי להיות בכלל בנאדם נפלא ומקסים כמו שאת...ואממ בהצלחה בכל מה שתעשי ובכל דרך שתבחרי בחיים... ואממ אממ מה עוד?וואלה לא יודעת..אבל תדעי שאני תמיד תמיד פה בשבילך בובה..אם את צריכה משהו..כל דבר..
ו..תדעי שאני מאחלת לך את כל הברכות שקיימות,כי זה מגיע לך! אז שתהיה לך ת'יומולדת הכי הכי בעולם ואממ תקבלי הרבה מתנות..חחח מזל טוב בובע!
אוהבת אותך, קארין... יאללה אנשים שרשרו מזל טובים!

ממ יש לי פה עוד משהו...

רוניתע,חביבתינו,לא יכולה להכנס לפורום עקב תקלה שיש לה באינטרנט..כנראה קרסה לה הרשת.. אז היא ביקשה ממני להעביר לך,הילע,את הברכה הבאה: הילע!! כמו שקארין בטח כתבה.. קרסה לי הרשת אומשו...לוידעת בדיוק.. אבל יקח זמן עד שיתקנו את זה. ורציתי נורא להגיד לך מזלטוב..P: אז אני ממחשב של חברה עכשיו... שיהיה לך מלאמלא מזל טוב...וואוו את כבר ילדה גדולה אה?P: נו אני מזה לא טובה בכל הברכות האלה...אז פשוט, יומולדת שמח! אוהבת המוןהמון...

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifרונית/קונית/משונית../images/Emo99.gif

וכן אני ילדה גדולה
מי היה מאמין
תודה רבה מותק

קמימונת

New member
הילעעעעעע!!!!

הו הילע חביבתנו (
) את כבר בת 18
תנצלי את הגיל הזה כי אני בטוחה שזה אחלה גיל.. וחוצמזה תנצלי את החיים כי את אחלההה בנאדם!! (אני לא צריכה לפרט את צריכה לדעת את זה בעצמך!!
) אז המון מזל טוב ובהצלחה! בהכל!
תמשיכי להיות מנהלתינו המדהימה ואל תשכחי שאנחנו אוהבות אותך ושאנחנו תמיד אבל תמייייייד כאן בשבילך.

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifקמההההההההה../images/Emo99.gif

איזו ברכה חמודה
[כמעט כמוך
] תודה רבה מותק

פרפר17

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo65.gifמזל טוב הילה../images/Emo24.gif

וואיי 18 זה גיל ממש חשוב מקווה שתהני ותקבלי מתנות מגניבות
יש לך כבר תאריך גיוס
הרבה איחולים
ביים ובריאות ואושר עושר וכושר מקווה שתצליחי בכל מה שתרצי אוהבת
דניאל

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifדניאלללללללל../images/Emo99.gif

תודה רבה
ואין לי עדיין תאריך גיוס
,יש לי "קצת" בעיות עם צה"ל
אניוואי תודה! אוהבת

Funky Fish1

New member
וואו../images/Emo70.gif ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

יייאאא
בת 18
הומ. מגניבה שכמותך
אז...אמממ...מזל-טוב
שתהיה לך רק הצלחה, בריאות אושר ועושר, וכל השאר... אני לא הכי טובה בזה

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאלהההההה../images/Emo99.gif

אלה תגידו לי מה קורה לה. חח סתם
תודה,ואת מגניבה בעצמך

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo130.gif-בכל זאת צריך להתפרנ

הילה מזל טוב לך...
טוב אני לא בדיוק מכירה אותך חוצמזה שאת המנהלת של הפורום שלנו ואת אחלה אבל חוצמזה כלום...
טוב אני מקווה שתבואי למפגש ואנ י אכיר אותך... כעעעע.... זה יכול להיות סבבה..
... טוב ועכשיו הברכה...:
טוב קודם כל קבלי בלונים היום בכל זאת יומולדת... 18
.. תהני תמיד ואל תשכחי לנצל כל רגע בחיים כי חיים רק פעם 1 אז... אנימקווה שתהיני ואני מקווה להכיר אותך וזהו אז ממני הרבה מזל טוב... ביי ביי ... וסורי על הברכה המסכנה אני פשוט לא מכירה אותך כל כך טוב אז החלטתי לכתוב כזה בקטנה אז קבלי ממני את כל זה...:
-בכל זאת צריך להתפרנס..

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifתאיריייייייייי../images/Emo99.gif

תודה תודה תודה תודה!
ואני מאוד מקווה לבוא למפגש
אוהבת

הילעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo24.gif

קודם כל דבר ראשון (בלי התחנפיות או משהו) את מנהלת מדהימה וגם ילדה מדהימה
דבר שני... ואווווווווווווו!!!! יומולדת 18?! וואו... זהו זה! את כבר לא תלויה בהורים! חחחח... טוב בקיצור בגלל שאין לי הרבה דברים חכמים להגיד אז מלא מזל טוב!!! וכל הברכות הרגילות... את מתגייסת בקרוב נכון? גיוס קל ונעים
ואני מאחלת לך מה שאת רוצה ושתיהיי הכי מאושרת בעולם
דבר שני... מזל טוב ענקי בשם רונית פשוט קרסה לה הרשת והיא לא יכולה להתחבר ולכתוב (אני מקווה שאני מדייקת
נכון קוניתע?
שתיהיי כאן תסבירי להם בדיוק!) אז אני אנצל בהזדמנות הזאת להגיד לכולכן שיכול להיות שרונית לא תיהיה כאן כמה זמן... חחחחחחחחחחחח מקווה שאתן קוראות אז שוב מלא מזל טוב וקבלי את אהבתי!

קמימונת

New member
שקדע אני פשוט חייבת להגיד לך ש....

התמונה הזאת ממש ממש ממש הצחיקה אותי!!
כל הכבוד..

למעלה