היום היום היום

No name for now

New member
היום היום היום

המסיבה לכבוד יום הולדתה ה-80 של סבתי (אמו של אבי) קודם כל עדי כידוע בחופשה ואני לא אהיה פה רוב היום, אז תתנהגו יפה
חוץ מזה בואו נעשה קצת כבוד לסבתא שלי, אני מעלה תמונות של ציורים שלה

No name for now

New member
ואחרון (יש לי רק 4 פה)

סבתי דרך אגב התחילה לצייר רק לפני 10 שנים הרקע הלבן זה הקיר בבית של דודים שלי

No name for now

New member
טוב, שאני אספר קצת על המסיבה?

המסיבה נערכה בחדר פרטי במסעדה היינו כ-40 איש שזה כולל: ילדים, נכדים, נינים ומחותנים, 2 חברות מויצ"ו וכל האחים והאחיות, גיסים וגיסות של סבתי וסבי (סבי נפטר לפני 12 שנה), במקום אלא שכבר הלכו לעולמם הזמנו את בני הזוג או את אחד הילדים כדי שיהיה יצוג לכולם קיבלנו את סבתי בשירת יום הולדת שמח (כולל הגרסא בערבית
) ואחרי הנשיקות והחיבוקים התפנינו לאכול אחרי הארוחה פנינו לתוכנית האומנותית כשאני מציגה את המצגת שערכתי ואחיו הבכור של אבי מלווה אותה בסיפורים, אציין מסיפוריו את התגלית הזיאולוגית של סבתי שמסביב לאוהל במעברה היו תנינים
(תנים, כל מי שגדל אצל הורים עולים מכיר את הפנינים האלו
) בנה של בת-דודתי כל כך התלהב כשהוא ראה את משפחתו בשקף שהוא התחיל לצעוק אבא ערן אבא ערן מאמא הדי הדי (אוהדי) והייתי צריכה להחזיר בשבילו את השקף בהמשך כדי שהוא ירגע סבתי מאוד הופתעה לראות כל מיני תמונות שהיא חשבה שנמצאות אצלה בבית (פילחנו) ותמונה של הבית שהיא גרה בו בשנות ה-60 (נסענו לצלם). אח"כ היו ברכות של אחות של אבי, בת-דודתי בשם הנכדים הבוגרים, כמה מאחיה של סבתי, הילדים הקטנים שרו "סבתא יקרה לי" והרגו אותנו מצחוק עם הצרחות שלהם. היה מאוד מרגש, התעצבתי שאבי וסבי לא זכו להגיע והם היו חסרים. אחי לא טרח להגיע ואני מאוד כועסת עליו ומאוכזבת ממנו חזרתי הביתה ממוטטת מעייפות

למעלה