היום היינו בבדיקת דם עם האבא

• פותח הנושא li.g
  • פורסם בתאריך

li.g

New member
היום היינו בבדיקת דם עם האבא

היום בבוקר היינו בבדיקת רקמות עם האבא (תורם הזרע
) וזו הפעם הראשונה שראה את שחר. שחר שיגע את כל המחלקה של הסיווג רקמות ורק שיחקו איתו והוא כמובן שהולך לכל אחד רק צחק ועשה לנו כל מיני קטעים. האבא ישב בצד והיה מהופנט. הבנתי שהוא היה בהלם ממנו (חברה של אמא שלו סיפרה לי) הוא בכה ונכנס לדיכאון והבין מה הוא מפסיד. אמר שהיה לבוש ממש מדליק עם אוברול ג´ינס ושהוא מטופח. מה הוא חשב שהוא יהיה מוזנח כי הוא לא איתי???ממש נכנס לי ללב הרגשות וההתרגשות
. ועוד בא לאמא שלי ושואל אותה מה נשמע כאילו כלום לא קרה. איזה בן אדם יכול להתעלם 8 חודשים מהתינוק שלו ואז לבוא לשאול את אמא שלי מה שלומה, אפילו לשאול על הבן שלו לא העז.

ליאת...

יש סיכוי גדול עכשיו שהוא ידרוש לראות אותו בזמנים קבועים, קחי את זה בחשבון... דיברת איתו בכלל? הוא ניגש לשחר או רק הסתכל עליו??. איך אמא שלך התנהגה אליו??. והכי חשוב, איך היתה הבדיקה עצמה?? מחזיקה לכם

li.g

New member
האבא ה"מאושר"

התחתן לפני כחודש ויש לו ילד בדרך ככה שאני לא חושבת שירצה בקשר איתו. לפי מה שהבנתי אמר לחברה הזו שרק אם אני ארצה יכיר בו כאבא וזה אחלה כי אני לא רוצה ממנו כלום. אליי הוא פנה במשהו ולא קיבל התייחסות. לשחר הוא לא פנה או ניגש, שחר בכלל היה מרכז ההתעניינות של כל המחלקה בסיווג רקמות והוא לא עניין את שחר במיוחד. שחר מסתכל וממלמל משהו כדי שיקחו אותו ואליו לא התייחס. ואל אמא שלי פנה אליה ושאל לשלומה ואמא שלי שאלה אותו אם זה לא מיותר אז הוא אמר שיהיה ואחר כך אמא שלי אמרה לו כנראה שכשיש כסף אז זה לא מיותר אז הוא אמר מה קשור כסף כאילו לא יודע שיצטרך לשלם לי את החלק שלי. הבנתי שהנישואים שלו הם בגלל ההיריון שלה ומחכים שתלד כדי שהם יתגרשו. החברה גם סיפרה לי שהוא בדיכאון וסובל עם אישתו, ממש "מרחמת" עליו. מתי הוא ריחם עליי בשנה האחרונה שאני ארחם עליו? לא בהיריון ולא מהלידה. אז אני לא מרחמת ולא שוכחת ולא סולחת. הוא יודע שאליי לא כדאי לו להתקרב.

מה לאמר ?

מצבים לא נעימים. וגם לא ממש משמח לשמוע שהוא "דן" ילד נוסף לחדוריות. מה שלא תגידו , על אבות , אמהות , הורים. אני תמיד בעד שניים , שאוהבים. גם אם הם לחוד אחד מהשני. הילדים לא צריכים להיות בעונש. ברור מסיפורך שמדובר על מישהו קצת חסר אחריות , לא נעים לאמר , "מפזר ילדים לכל רוח". באמת נראה לי בריא יותר חוסר קשר בכלל , מאשר קשר חולף מדי פעם , גם אם הוא ירצה. אבל לצערי , אני לא ממש חושבת שזה יהיה בידיים שלך , אם הוא יתעקש לראות אותו , כאשר תוכר אבהותו והוא יידרש לחובותיו כלפי הילד. ואת צריכה להכין את עצמך נפשית גם למצב כזה , אם כבר נכנסת לכל סיפור התביעה. בהצלחה

מתי יהיו תוצאות?

ומהו השלב הבא בתהליך? אגב, ההתנגדות וההתרחקות שלו לא ממש מנבאות דבר... כזכור, למי שזכור.... לפני כ- 8 שנים (קצת פחות) גבי גזית פסל לגמרי את האפשרות שהוא אבא... היא לקחה אותו למשפט, ולבדיקת אבהות ו... היום הוא אבא איכפתי שמשקיע המון בבן שלו (שלא לדבר על מזונות נוחים למדי שהיא מקבלת...) אז לכי עם התהליך, תזרמי... את יכולה להשתעשע על ההתפתלויות שלו
ותזכרי, שהכי חשוב זה שחר... וגם עם החוויה הקשה של ההתחלה, אם הוא יאהב וישקיע בו בשארית חייו - יש לזה חשיבות... אני איתך, לדעתי, כולנו איתך ועם שחר רוצים הכי טוב שאפשר בשביל שניכם...

li.g

New member
תשובה תוך 3 שבועות

אבל ברורה התוצאה של הבדיקה

אם הייתה ממש ברורה לכולם - לא היה

צורך בביצוע הבדיקה. כיון שנעשתה, זמן מתן התוצאות משמעותי לתקשורת בין הצדדים, ליכולת של האבא לקבל את המציאות החדשה, להתקדמות כל התהליך המשפטי שפתחת בו. אי אפשר לדעת מה יקרה לאחר קבלת התוצאות. עכשיו נשאר לחכות.

למעלה