היום היינו בפגישה אצל הנוירולוג ו..

מיכל153

New member
היום היינו בפגישה אצל הנוירולוג ו..

הוא המליץ בחום לפנות לפסיכיאטר. ליאור מקבל הרבה כלים, אבל אם הוא לא רוצה, אז יש אמצעים של תרופות. אני לא יודעת אם דוקא תרופות, אבל במצב הנוכחי , אי אפשר להמשיך. הוא לא רוצה ללכת לביה"ס , לפסיכולוגית או לקלינאית. הבעיה הלימודית היא רק חלק קטן ולנוירולוג אין כלים כמו לפסיכיאטר. הוא יכתוב לנו מכתב הביתה. זוהי ההמלצה שלו. תחנה לבריאות הנפש או דרך קופ"ח. לי היתה הרגשה שמאוד קשה לליאור להתמודד חברתית והבעיה הלימודית תפתר אח"כ. אעדכן אתכם ברגע שיהיה חדש. ביי מיכל153

יונית ש

New member
אני מחזיקה לכם אצבעות

אני בטוחה שאתם עושים את הבחירה הנכונה. ומקווה שבאמת הפסיכיאטר יעזור. בהצלחה יונית

odeia

New member
מיכל, אומנם לא מכירה את הסיפור

במלואו ולא יודעת את גיל הילד, אבל אם הוא בגיל מתאים, אולי לנסות לקבל עזרה בהתפתחות הילד, אני אוהבת את הגישה שלהם לילדים יותר מאשר את הפסיכולוגים של קופ"ח.

מיכל153

New member
ליאור בן 13 ולקוי למידה. התפתחות

הילד זה כבר לא לגיל שלו, דרך קופ"ח זה עד גיל 9. הפסיכולוגית שלנו היא פרטית וקיבלתי דרך שערי צדק את שמה. ליאור עם הפרעת קשב וריכוז. יש לו בעיה חברתית גדולה. הוא לא מסוגל להמתמודד בחיי היום יום. ביי מיכל153

odeia

New member
מיכל, אם ככה בהחלט תלכי לפי עצת

הפסיכולוגית שלו. אולי כדאי שתנסי במקביל טיפול של פרחי באך? לפעמים זה עוזר ללקויי למידה, והדגש זה על לפעמים אבל שווה לנסות. מאיזה אזור את?

מיכל153

New member
הנוירולוג הציע פסיכיאטר, אבל גם

הפסיכולוגית אובדת עצות לגביו. האם פרחי באך עוזרים בבעיות חברתיות ? אני מירושלים. ריטאלין עזר מבחינה לימודית מאוד כשליאור שיתף פעולה. כרגע הוא לא מוכן לשתף פעולה עם אף אחד. הוא פשוט נגד הכל. ביי מיכל153

פרחי באך...

פרחי באך עוזרים גם בבעיות רגשיות, ניסיתם לשנות תזונה? אני, באופן אישי מכירה מקרה שזה עזר מאוד לילד עם בעיה של קשב וריכוז, אבל צריך שם שיתוף פעולה מצד הילד, שהוא כבר לא כל כך ילד וזה נהיה קשה... בכל אופן - בהצלחה!

מיכל153

New member
זוהי בדיוק הבעיה:חוסר שיתוף פעולה

של הילד. מכאן התחלנו את הצרות בשנה האחרונה, לאחר נסיון מוצלח ביותר של ריטאלין. ביי מיכל153

odeia

New member
הריטאלין עזר לבן אחותי בבעיות קשב

פרחי באך עוזרים לכל קשת הבעיות הנפשיות. ע"י איבחון מקבלים מהמטפל את התמצית/יות הנכונות וזה עובד. אולי לנסות ולראות אולי הבן יסכים לשיתוף פעולה בטיפול זה. אני לא מכירה מטפלים בפרחי באך מירושלים אבל אם תשאלי בפורום רפואה משלימה, אולי תצליחי לקבל תשובה. באמת מאחלת לך הצלחה ואם צריך בירורים בעניין תגידי, אחותי מטפלת בפרחי באך.

מיכל153

New member
תודה לכולם !!!

היי בינתתים דיברתי עם המורה והיא לא פסלה את זה על הסף. כמובן שדעתינו ודעת ליאור היא שקובעת. ביי מיכל153

מיכל תחזיקו מעמד ../images/Emo24.gif

אני משחה שאת מרגישה מספיק טוב כאן על מנת לשתף אותנו. מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. כנראה כמו כל דבר בחיים - צריך המון סבלנות ולסמוך על האינטואיציה שלנו.

למעלה