היום הייתה הפעם הראשונה

Amber

New member
היום הייתה הפעם הראשונה

בה הראו את אית´ן מדבר על בריתות והסכמים למיניהם... אני חושבת שצדק מי שאמר שמי שעורן את הקטעים שמראים לנו גורם לאית´ן להיראות אקסטרא פייר ונחמד. למרות שהוא הפייבוריט שלי אני חושבת שצריך להראות גם את הצד שלו בכל ברית שכזו ונראה לי שזה מה שיקרה גם בפרק הבא לפי מה שרואים בסוף הפרק. בפרק הזה גם קים הקטנה הביעה דעה משל עצמה בפעם הראשונה!!! בואו נשיר! העלה הפך ל... משהו אחר... קטעים איתה ועם ביג טום BIG AND LITTLE וזהו להיום... AMBER

זה מדהים איך שתמיד יש את הבחורה

השקטה שאחרי שהיא מתנתקת מההשפעה הרעה עליה, במקרה הזה קים2 ולינדזי (במקרה הקודם אמבר וג´רי ובמידה מסויימת קולין וגרג) היא פתאום מתחילה לפתוח את הפה ולחשוף ציפורניים, אם כי במקרה הזה זה מאוחר מדי. בכלל מה הקטע ביו פרנק וברנדון, למה הם כל כך שונאים זה את זה? האם זה בגלל שפרנק הוא הומופוב או שהוא פשוט שונא את ברנדון בגלל שהוא.. ברנדון (שזה די מובן)?

shira245

New member
לא דווקא.. מה עם אליזבת´?

אליזבת הייתה חמודה אבל ידעה לתכנן טוב טוב את הצעדים שלה פשוט הייתה לה קבוצה דפוקה... אני דווקא אהבתי את ברנדון... הוא היה חמוד... רק שההצבעה האחרונה שלו דפקה אותו..... ופרנק שונא אותה כי פרנק הוא איש צבא ימני שמרני שובינסט והומופוב.. איך אפשר לסבול אותו?????

למעלה