היום הייתי אמור להיות..

-aviram-

New member
היום הייתי אמור להיות..

היום הייתי אמור להיות במבדקים לגדנ``ע צלילה. כשהיה לי צו ראשון החליטו שיש לי רשרושים בלב, עשו לי בדיקות ואמרו שהכל בסדר. עכשיו גם הייתי צריך ללכת לבדיקות לאלרגיה מסויימת שהייתה לי, לא יודעים למה האלרגיה, אבל היתי אמור להיבדק אצל רופא לפני שבוע בדיוק, וכשבאתי ללשכת גיוס דחו לי את זה לעוד שבועיים. ושלשום קיבלתי טלפון מחיל הים שאמרו לי שאני לא אבוא לתל השומר כי יש איזו בעייה בנתונים הרפואיים. עכשיו, אני לא יודע מה הבעייה. האם הרופא שבדק אותי בקשר לרשרושים שאמרו שיש לי ואמר שהכל בסדר גמור לא אמר את האמת, או שהבדיקות לאלרגיה הלא ידועה היא זאת שבטלה לי את המבדקים. או שמא הצבא לא יודע עלי מספיק נתונים ובגלל זה הוא דפק לי את היום. אני עצמי לא יודע מה קורה איתי, ועדיין לא נקבע לי פרופיל, יותר מחודש אחרי הצו ראשון. אז אני לא יודע איפה אני עומד ומה מי ומו. יש דרך לברר משהו על מצבי הבריאותי או שאני צריך לחכות עד הבדיקה בעוד שבועיים?

מזלט

New member
או כמו שלהקה מסויימת

אמרה (שרה) את זה יותר טוב מכל מה שנוכל לומר לך: ``whoo hoo , you`re in the army now``

-aviram-

New member
Bolland

שרה את זה הלהקה bolland אבל לא ממש ענית לי על השאלה, מזלט.

-aviram-

New member
לא יודע...

יש לי את זה בביצוע של bolland אבל יכול להיות שיש עוד ביצועים.... בקיצור, הצבא דופק אותי עוד לפני הגיוס, אז בטח כשאני כבר אתגייס אז הם יעשו את זה יותר ביסודיות, כך זה נראה עכשיו

מזלט

New member
ולא ידעת את ה עד עכשיו?

הצבא שלנו דפוק מיסודו. יד ימין לא יודעת מה שמאל עושה. ככה זה. ואין הרבה מה לעשות, רק אחד ל... מצליח לשנות משהו. בד``כ, נדפקת, תידפק, ובגדול. חזק. והרבה. ברוך הבא.

-aviram-

New member
בכבוד....

שמח להצטרף למערכת :) רק אני מקווה שבקשר לרשרושים בלב שהוא אמר שיש לי, והוא אמר שאני בסדר גמור, אני מקווה שמרוב דחיות של הבדיקות, אני לא אמות בסוף...עד שהם יגלו משהו....

מזלט

New member
גם חבר שלי

בריא כמו שור עושה ספורט כל החיים, חדר כושר בא לגיבוש חובלים, סיים אותו, עבר (!!!!!!) והרופא אומר לו : יש לך רשרוש בלב.. הלך עשה בדיקות אקו-לב, באמת יש לו רשרוש, אבל בכל זאת זה תפקודי, והוא התקבל לקורס

-aviram-

New member
אז אתה אומר

שאפילו עם רשרוש בלב, אפשר להתקבל לקורס חובלים? זה לא מפריע?

ZC18

New member
יש לי חבר...

תשמע סיפור דומה יש לי חבר שקיבל 24 לאחר שעבר מיונים לגדנ``ע בינתיים הם גנזו לו תתיק הרפואי והוא לא יכל לעשות הגיבוש ולדעתי פיספסו אותו עכשיו הוא בטייס ואני מניאקק אם הוא לא היה מתקבל

-aviram-

New member
סבבה...

אני מקווה שיקרה לי מה שקרה לחבר שלך אבל אני לא יודע בכלל מה הפרופיל ובאיזה כיוון אני אני מקווה שלפחות בסוף הבדיקות יידעו ויגידו לי. אבל בטח זה גם יהיה איזה חודש אחרי הבדיקות....פתאום, באמצע החיים, שהכל בסדר אצלי והכל דופק מצויין, הם מחליטים שיש לי רשרושים בלב. מאיפה הם קיבלו את זה? אבירם.

-aviram-

New member
ובקשר לאלרגיה..

אחרי הבדיוקת שנעשו לי בבי``ח, ואשפזו אותי שם במשך לילה אחד, באו אלי ואמרו לי שלא יודעים למה אני אלרגי, אחרי הבדיקות שעשו לי, אמרו לי שלא יודעים למה ואני בסדר גמור ושחררו אותי הבייתה וזה לא חזר לי מאז, זה היה לפני שנה וחצי. לפעמים, אני בכלל מצטער שהראיתי להם את זה שהייתה לי אלרגיה, לא חשבתי שכדאי להסתיר מהם את זה , למרות שאמרו לי שנאי בסדר גמור ושזה היה חד פעמי. לא יודע....

megababe

New member
חר``פ

אתה יודע מה זה חר``פ? מצויין - תכירו מקרוב. אני חיכיתי לפרופיל 3 (!) חודשים, ובסוף קיבלתי 97. מהיום שהתגייסתי (לפני חמישה חודשים) הוא רק יורד ויורד... יעשו לך כל בדיקה אפשרית, גם אם זה לא ממש קשור, וימצאו לך דברים שאפילו לא ידעת שיש לך... אצלי גילו 7000 אלרגיות שונות ואף פעם לא הייתה לי תופעה אלרגית כלשהי... אז כמו שכבר אמרו לך... YOURE IN THE ARMY NOW... ובצה``ל - כמו בצה``ל - ההגיון השתחרר, והייאוש חתם קבע...

ZC18

New member
אני מציע לך...

תשגע אותם תביא מסמכים תפקסס תתקשר תכנס להם וריד אל תדאג זה לא ייפגע במועמדות שלך לשייטת בהצלחה ואל תתייאש יש בחיים דברים גדולים יותר!!!!!!!!!!!!!!!

megababe

New member
לא משנה מה תחליט...

אני שובצתי אחרי הקורס בחר``פ ואני יודעת שגם אם תברר זה לא יעזור... דברים זזים שם לאט...

megababe

New member
חייבת לזוז...

מתוק! אני חייבת לזוז, ומי יודע מתי יהיה לי זמן לצ`וטט לי בפורומים... בכל מקרה האימייל שלי זה: [email protected] אם אתה רוצה משהו - כל דבר, שאלות, טענות והכחשות...

מזלט

New member
כרגע הקשבתי

לביצוע של בולנד (תודה נאפסטר) ממש עלוב... סטאטוס קוו ממש הפכו את זה לקלאסיקה.

מזלט

New member
זה חשוב!

מה, אתה רוצה שאני אריב איתך על יחסינו עם הפלישתים ? או ויכוח דתי-חילוני ימני-שמאלני ? אז יאללה, יש לי עוד חודשיים עד הגיוס, תן לשים ת`ראש על הדיונה, לשמוע מוזיקה ולהחליט מה בראש שלי!

למעלה