היום הייתי בג'וייסטיק בעזריאלי...

• פותח הנושא yoo
  • פורסם בתאריך

yoo

New member
היום הייתי בג'וייסטיק בעזריאלי...

וראיתי שהם הביאו את מטאל גיר סוליד 5! (גם שם מהבהב הplus המעצבן הזה ככה שזו לא בעייה באימולטור) אבל לא שיחקתי, כי חרשתי על מכונה אחרת שהם הביאו: capcom vs snk! כששיחקתי בזה ראיתי כמה הגרסא של הפלייסטישן עלובה!

gilsasson

New member
למכונות המשחק תמיד יש יותר כח

מהמכשיר הביתי. תמיד זה היה ותמיד זה יהיה ככה. לכן המשחקים שם יותר איכותיים.

yoo

New member
לא תמיד....

הנה דוגמא, המכונה של טקן טאג, מריצה את המשחק הרבה יותר גרוע מהפלייסטישן 2 (המכונה היא בעלת אותה חומרה של פלייסטישן 1 ככה שהגרפיקה דומה לפלייסטישן 1) וסול קאליבר נראה הרבה יותר טוב בדרימקאסט מאשר במכונה עם הגרפיקה הזוועתית הזו!

AxBattler

New member
אני מסכים

היום הקונסולות הביתיות הן מפותחות כמו מערכות הארקייד ולפעמים אפילו יותר. ולראיה, שוק קבינות הארקייד הולך ומצטמצם ובקרוב, כך סבורים הרוב, הוא יעלם לחלוטין..

eyalgr

New member
עדיין בהרצת דו-מימד

הארקייד מקדים את הקונסולות בכמה צעדים, בעיקר לאחר מות הדרימקאסט. אבל מה זה הפלוס הזה באמת?

XplowBoy

New member
*מטאל גיר סוליד 5 חחח

אייל רואה! כולם באיזה שלב בחיים שלהם שיחקו במשחק המושלם הזה!

eyalgr

New member
לא בדיוק הבנתי למה התכוונת...

אבל אני בטוח שהוא התכוון למטל סלאג 5. ח'צמזה, עכשיו שיצא מגס דה טווין סנייקס אקסולסיבית לקיוב, גם אני יכול!

yoo

New member
כן מטאל גיר סוליד ^^"""

תמיד אני מתבלבל בשמות המשחקים האלו!

XplowBoy

New member
כן קצר ומשעמם...

ומה זה הבוס המכוער הזה בסוף המשחק! לא מצאו משהו קצת יותר מעניין

ShotokanMaster

New member
משעמם זה ממש לא!

אין כזה דבר משחק מטאל סלאג משעמם! אבל נו באמת, כל השלבים לקוחים ממשחקים קודמים, הסדרה כבר מתחילה לחזור על עצמה, ואחרי 4 משחקים ציפיתי שלפחות יחדשו את הספרייטים (עכשיו הם גם לוקים בתסמונת של קאפקום - להשתמש בספרייטים ישנים. רק שקאפקום לפחות מחדדים אותם). ואפילו אפקטי הרקע פחות מרשימים מאלה של 4..... למעשה 5 נראה אפילו פחות מתקדם מזה של 4. אותו דבר שהיה אפשר להגיד על קופ2002 לעומת 2001.....

XplowBoy

New member
מטאל סלוג 5 הוא חרא!

אני מדרג את הסדרה ככה: 1.מטאל סלוג X 2.מטאל סלוג 3 3.מטאל סלוג 4 4.מטאל סלוג 2 5.מטאל סלוג 5 6.מטאל סלוג 1 הבוס האחרון של מטאל סלוג 5 ממש ממש מעכזב! מה חסר רובוטים שיכולים להיות הבוס האחרון!

ShotokanMaster

New member
קודם כל,

תפסיק לעוות שמות - אומרים מטאל סלאג ולא מטאל סלוג וגם אומרים סאמוס ולא סאמס.... כמו שאמרתי אין מטאל סלאג שהוא חרא, אבל 5 בהחלט מאוד מאכזב, הדירוג שלי: 1. מטאל סלאג 4 2. מטאל סלאג 3 3. מטאל סלאג איקס 4. מטאל סלאג 5. מטאל סלאג 2 6. בעעע - מטאל סלאג 5

XplowBoy

New member
שאלה

אתה נותן למטאל סלאג 2 מקום אחד לפני אחרון רק בגלל שהוא דומה לX?

ShotokanMaster

New member
זה אמור להיות ההיפך...

איקס אמור להיות תוספת למטאל סלאג 2, העניין הוא ש-2 די דומה לאחד (מלבד הקטע של הבחירת דמויות) ואיקס מוסיף לסדרה קצת פלפל....

למעלה