רעות שטיינברג
New member
היום הייתי בכבש ה16 ../images/Emo9.gif
נהנתי כל כך היה כיף אדיר
אז ככה:הגענו לאולם אריסון בערך ב10:30 והלכתי לקחת את הכרטיס ומשם הלכתי לכניסת אמנים לפגוש את גומא
טלי
ואושרי
איך שהיגעתי לשם גומא יצא והוא היה כזה מתוק הוא פשוט בונבון דיברנו המון זמן והיה כיף אדיר וגם צחקנו הרבה והצטלמנו כמובן
אחר כך אושרי המקסים שלי יצא והוא היה מקסים ודיברנו והצטלמנו גם
אחר כך אושרי נכנס לקרוא לטלי ואמר לה שאני בחוץ ואחרי כמה דקות שמעתי אותה מגיעה חחחחחחח היא הרסה אותי מצחוק היום פשוט קרעה אותי כמובן שהצטלמנו גם
אחרי חמש דקות ראיתי שמגיע לכיוון שלי השחקן אורי אומנותי הוא פשוט מקסים הוא ממש מותק והצטלמתי איתו כמה תמונות(אני ממש אוהבת את השחקן הזה הוא מותק)לפני שבאתי להכנס להצגה הם בקשו ממני לחזור אחר כך לכניסה ולהגיד שלום נפרדתי מהם ואיחלתי
והלכתי להצגה הגעתי לכניסה ופתאום אני רואה מישהו עושה לי שלום זה היה יגאל שדה
ממש שמחתי לראות אותו נגשתי אליו ודיברנו ואחר כך נכנסנו להצגה ההצגה היתה ממש מקסימה אושרי טלי וגומא שיחקו כל כך יפה כל כך אמיתי שממש היה נדמה שהם באמת ילדים קטנים פשוט מתוקים וגם כל הקאסט היה מקסים.השירים של הכבש ה16 אהובים עלי כבר שנים ומאוד נהנתי בהצגה הזו היא ממש מקסימה
כשהיא הסתיימה חזרתי לכניסת אמנים ונכנסתי פנימה והייתי עם השחקנים איזה רבע שעה בערך אמרתי להם שהיה מקסים וגם יגאל ואורי באו וראיתי שם גם את טל הנגן במופע של אביטל ומנגן גם בכבש ה16 והוא זכר אותי.היה יום ממש מקסים היום מאוד נהנתי
נהנתי כל כך היה כיף אדיר