היום הייתי בנחלת בנימין

רות מלר

New member
היום הייתי בנחלת בנימין

רהאובך הבריח אותי מהר החוצה , אבל קניתי מה שהייתי מוכרחה בתי כותנה לתפור לבת של האחיינית שלי (5 חודשים ) מלתחה לקיץ. אבל זה לא הסיפור מי חיפשה טול ? כל הצבעים, טול קשיח, 1.5 מטר רוחב- 8 ש"ח למטר. וגם בחנות ההיא שמוכרת ב- 10 ש"ח למטר רץ (נחלת בנימין 14) היה מין סריג שאת שמו שכחתי הוא מאוד מזכיר שרמז אבל היה להם כזה מנסרג מזהב ובורדו וגם מסגול וזהב- לכל מי שזוממת על איזו שמלת נשף בגג- 30 ש"ח בדגיום חופשי עם סיכות ביטחון- הופעה הורסת. לא לא קניתי- לפעמים יש לי גבולות.

G I R L P

New member
אני מחר שם!

איך שאני אוהת את המקום הזה... שיואו. יותר מקניונים!!!

רות מלר

New member
לא ביז'ו כבד

זה ממש נראה כמו שרמז, אבל במקום שרמז שרץ סרוג כאן יש סריגה מתוחכמת של שתי וערב אחד מכל כיוון ולכן מצד אחד רואים יותר צבע ומהשני זהב אם היה לי איפה להשכיב הייתי לוקחת את כל הגליל יוסף עשה קולקציה ממשהו דומה לקיץ של לפני שנתיים אגב היום למדתי ששמה אצל קאירי אפשר להרשם בהזמנה לסוג של חומר וכשיש מקבלים את הגליל במחיר הריצפה המצחיק הזה בטח מי שלוקח גליל משלם פחות מ-10 ש"ח למטר

מיקה 025

New member
איך האיכות לדעתך?

גם אני הייתי שם לפני זמן -מה וראיתי שהמחירים הם בדיחה אבל פחדתי שגם האיכות בהתאם. התרשמת שהבדים באיכות טובה?

אני קונה שם בדים על בסיס קבוע, לא התאכזבתי

מעולם
כמובן שיש שם בדים טובים יותר וטובים קצת פחות,אני תמיד חוגג בחנות הזאת, תמיד אני מוצא משהו יפה, וגם לא מרגישים אשמים יותר מדי כי מה, רק 10 ש"ח מטר. המלצתי לרות בחום רב לבקר במקום, ואני חושב שגם היא לא התאכזבה. באמת אני אשאל רות מה שלום חליפות הקטיפה שתפרת??? והבגדים נלבשים ומתכבסים וכו'. אבל לא תמיד אפשר לדעת, לפעמים אפשר לקנות במחיר גבוה והבד עדיין לא יהיה איכותי.

רות מלר

New member
תומרקושקוש אין לך מושג מה נהיה

היה חורף אלכסיס, עם הבורדו יצאתי לשתות קפה במדרחוב, נראיתי כמו אחת שמתאמנת בכיבוש אחוזות בבורגנדי. הטורקיז נראה מלכותי- אגב עד עכשו יש רק מכנסיים, כי הסתבר שיש לי כל ככך הרבה בד שני מתלבטת בין שתי גזרות אפשריות לחלק עליון- כנראה שאתפור את שתיהן.

הייתי, בדקתי -

טווסי מדי לטעמי. חשבתי שאולי זה יתאים לפורים, אבל זה באמת יותר מדי. אולי רק לאמא של החתן.

למעלה