היום הייתי בראיון עבודה!
היי לכולם.. ח-ז-ר-ת-י.. סורי, לפני הרבה זמן נכנסתי לפורום הזה אבל אח"כ לא יצא לי להיכנס לפורום בכלל. היום, ותודה לאל, יש לי את הזמן להשתתף בפורום הזה, אז אני לא יודע אם אומר ש "חזרתי" או ש"אני משתתף חדש" בכל מקרה, טוב לי להיות פה
. אז בקיצור, סיימתי תואר ראשון לפני כשנה, והיום סוף סוף היה לי ראיון עבודה (הראשון שאני עובר עד כה), אבל מה אגיד לכם, היה זוועה!!! זאת היית הפעם הראשונה שאני עושה ראיון עבודה, אבל לא יודע מה קרה לי בראיון, פשוט חשבתי שאני אילם, אף מלה לא יצאה לי מהפה. לא ידעתי מה לעשות.. המראיין ישב מולי והוא כל הזמן דיבר. בסוף, אנשים שאני מכיר שעובדים בחברה שם אמרו שהמראיין אמר שאני ביישן ושאני לא יכול להסתגל בעבודת צוות, למרות שזה ב-כ-ל-ל לא נכון!!! זה לא אני!!! יש לי חברים בכל הארץ, אני לא ביישן, אני חברמן מעולה, וברור לי שאני יכול להסתדר מעולה בעבודות צוות, כי עברתי כמה בתקופת הלימודים. אגב, בראיון העבודה שעשיתי לא שאל אותי המראיין על הגימגום שלי, לא יודע, למרות שהעבודה שמוצעת במשרה הזו היא לרובה עבודת מחשב. אבל מצד שני, זה היה נחמד
.. ואוו זה היה הראיון הראשון שאני עובד, ומקווה שיהיו עוד כמה בעתיד, ואז.. אני בטוח שאעשה את זה. (אגב, עוד לא קיבלתי את התשובה מהראיון שעשיתי היום, בכל מקרה לא כדאי לחשוב על זה וזה חבל).. אז.. עד לראיון הבא.. חבר'ה.. יש לכם הצעות מה לעשות ומה לא לעשות בראיונות??!!!!!! אודה לכם מאוד אם תעזרו לי!!!!.. אתם יכולים לשלוח לי אימיילים לכתובת שלי. ביי לכולם.
היי לכולם.. ח-ז-ר-ת-י.. סורי, לפני הרבה זמן נכנסתי לפורום הזה אבל אח"כ לא יצא לי להיכנס לפורום בכלל. היום, ותודה לאל, יש לי את הזמן להשתתף בפורום הזה, אז אני לא יודע אם אומר ש "חזרתי" או ש"אני משתתף חדש" בכל מקרה, טוב לי להיות פה