היום הייתי (שוב) בחנות המפעל

• פותח הנושא tsf
  • פורסם בתאריך

tsf

New member
היום הייתי (שוב) בחנות המפעל

של טבעול קניתי שם כמה וכמה דברים (שלצערי לא ידברו לטבעונים שפה,לפחות חלקם לפי דעתי) ביינתים הספקתי לטעום את הסטייק הצמחוני...נחמד, נחמד. בכל אופן למישהו יש מושג למה הם לא משוקים בארץ מלא מהמוצרים שלהם כמו הסטייק הצימחוני, שניצל יווני (מן שניצל נחמד ועבה עם ירקות בסגנון חצילים וקישואים), כל מיני קציצות מהסוג הזה ועוד משהו שהפתיע אותי (וקניתי אבל עוד לא ניסיתי) : נקניק צמחוני (היה עטוף באריזה באנגלית - הם ישר מייצאים). למה לעזאזל הם לא מוכרים את זה בארץ? מישהו יודע?

תגובה+../images/Emo32.gif

תמיד שמחה לשמוע סיפורים מחנות המפעל, מה מוזר הדבר שאני גרה לא רחוק מאותה חנות(טוב, חצי שעה נסיעה..אבל עדיין), אבל עדיין לא יצא לי לבקר בה. אני מצטרפת לתהייה שלך, מדוע לא משווקים מוצרים אלו בארץ, זה נשמע טעים וצריך קצת גיוון בטופו ובסויה.. אולי כדאי לפנות אליהם בכתב ולבקש לשחרר מוצרים אלו אל השוק.
ועכשיו ל-
היום בזמן ארוחת הערב, ישבתי וחשבתי לי כל מיני מחשבות (האם העולם באמת עגול, האם אני אצליח לעשות את זה עם יותר מארבעה אנשים בגהה, כמה רגליים יש למרבה רגליים וכו´..) ופתאום עלה בדעתי הדבר הבא: החודש אני חוגגת שנה וחצי להיותי צימחונית (
,
-כפיים בבקשה). מההתחלה היה ברור לי שאני הופכת לצימחונית בשאיפה לטיבעונות בשלב מסויים. והערב החלטתי, נו, אחרי שנה וחצי..הגיע כבר הזמן. לכן, אני מכריזה בזאת על הפיכתי לטיבעונית! אני מניחה שאני לא אעשה את זה בבת אחת, אלא בהדרגה, אבל ללא ספק מתחיל עידן חדש בחיי...(
-יופי קארנינה-ברגש, ברגש) אז אחלו לי
, כתבו שירי הלל, צאו במחולות והכו בתוף.. בתודה.. "הבחורה של זה שאפחד לא יודע לבטא את השם שלו"

Neta558

New member
מזל טוב(אורי כרגיל טעה בפרח../images/Emo142.gif)

זה כל הפסטה המדהימה הזאת שמשכה אותך אל עבר הטבעונות, נכון?
המון בהצלחה! את מוזמנת להעזר במאמרים: אם תרצי-אין זו אגדה טבעונות-מאיפה להתחיל? רשימת קניות לטבעוני המתחיל כולם באדיבות שני-טבעון העולם למען הקהילה
וכמובן, במתכונים, ובחברי הפורום החייכניים והמלקלקים! *ליקוק* נטע (לק זה לא חושני)

CowLover

New member
הגר../images/Emo49.gif../images/Emo80.gif

ולדעתי את צריכה לשנות בצורה תמידית את הכינוי שלך ל-"הבחורה של זה שאפחד לא יודע לבטא את השם שלו" הרבה יותר טוב מ"הבחורה של וורונסקי" (ביטאתי את זה נכון?
)

הבחורה של זה שאלון לא יודע לבטא...

את השם שלו!
קבלי
, |מזלטוב| ו
אם את צריכה עזרה את יודעת למי לפנות!!

המון תודה לכולם../images/Emo24.gif

כבר עברתי כל רוב המאמרים ואני ערוכה ומוכנה להיטבענות שלי.. ובאמת למפגש היתה השפעה גדולה על ההחלטה שלי..

Veggie John

New member
כל הכבוד יקירה! חזקי ואמצי!

אני בטוחה שוורונסקי היה מתגאה בך

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo50.gif ../images/Emo65.gif המון בהצלחה!

הלוואי ואני הייתי חזק כמוך...
ושוב

xenocide

New member
הדר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

מי זו? תגידו לי-אני אעזור! הדר רוצה ויכולה אבל צריכה עידוד ותמיכה רצינית. כן, מודה באשמה. אני מכורה לשוקולד, אבל לא לשוקולד הרגיל (פרה וכדומה) אלא רק לקינדר (בואנו בעיקר). בעיה נוספת-אין לי אפשרות להתקרב למטבח בלי שהפולניה תעמוד לי על הראש ותבדוק שאני לא הורגת את עצמי או יותר גרוע- מלכלכת את המטבח!
אמא אמנם שמחה לקבל מתכונים צמחוניים אבל טבעוני? כבר אמרתי שעלה הרעיון לשלוח אותי למוסד סגור? (אולי אני אפגוש שם מישהי מוכרת?
) גל אתה מצטרף אלי? אתה רוצה להשתתף בניסוי?

דר-דר...

תחשבי על זה ככה:
את תתוודעי לסוגי שוקולד מריר שיתנו לך מושג חדש על עולם השוקולד
מיומנויות הבישול שלך (סביר להניח) ישתפרו לאין שיעור
פעם-פעמיים אמא תהיה על תקן בייביסיטר קולינרי. מהר מאוד היא "רק תטעם". ובסוף יהא רק "תתעניין" איך מכינים את מטעמי דרדר (הטבעוניים למהדרין).
מוסד סגור זה הווי.
אני חושב שגל היה מצטרף - אבל כרגע הוא בניסוי אחר. הוא מתנסה עם מאור.

xenocide

New member
אוקייי..

אני חולה על שוקולד מריר אבל אני מטורפת על קינדר בואנו...
אני בהחל אשמח שמיומנויות הבישול שלי ישתפו (עד עכשיו האמנתי שאני אאלץ להתחתן עם מישהו שיודע לבשל ואוהב לנקות-אחרת נגור בדירה מטונפת ונאכל אוכל מוכן)
אפילו אח שלי (שלמד ת´נושא וגם עובד כמעין טבח) מיואש לגמרי ומעדיף לא לבשל בבית כשאמא שלי נמצאת ולחכות עד שההורים נוסעים לאילת (אגב-חצילים ממולאים זה שוס רציני)
קשה לי מאוד להאמין שעם כל ההתעניינות והכל (שיש כבר עכשיו) אמא תתחיל לעשות יותר דברים טבעוניים כי בכל זאת צריך להתחשב יותר (למה?!?!) באוכלי הבשר של הבית (כי הם רוב?). אז תמיד רוב הזמן הולך על להכין עוף בתנור או מרק עוף או שניצל (כמה מפתיע) עוף!
אין משהו שיכול לגרום לי לחייך יותר מהניסוי של גל.. אבל אפשר להרים את הראש מפעם לפעם לקחת אויר ובדרך.... עד כאן.. אני מאוד
שנים שלא שמעתי את זה-דר-דר... זה כיף!

xenocide

New member
נו, אז גל..

מתי עוברים דירה? אני כבר לא יכולה לחכות ל... נו אתה יודע..

למעלה