היום הייתי...

היום הייתי...

בחנות צליל, וראיתי את הדיסק השלישי של מלאני, עולה תשעים שקל! בתשעים שקל אני יכול לקנות שני דיסקים של בריטני בטאוור רקורדס! זו ממש גניבה. נכון - מל איכותית והכל, אבל בשביל דיסק 90 שקל? אפילו מדונה וקלי עולים פחות. כמובן שלא קניתי למרות שנורא רציתי, כי אני מעדיף כבר לקנות את שני הדיסקים שתכננתי לקנות של בריט ביום שישי.

actimel

New member
לא עושה לה פרסומת...

בתו השמיני דיסק של מלאני עולה 70 ש"ח. הבעיה בטאוור לא במפיץ בארץ

mbsgf

New member
70 שקל?!

זה יחסית יקר בשביל התו ה8, שם אפשר למצוא דיסקים חדשים בסביבות ה 40 ש"ח.

RedRecords

New member
הסיבה לכך יכולה להיות שזה בייבוא

מיוחד לארץ. בכל זאת, עדיין קשה לי להבין איך אתה משווה דיסק של בריטני לדיסק של מלאני. בדיסק של בריטני אין שום איכות. דיסק של מלאני, לעומת זאת, הוא יצירת מופת. לא פחות.

אני לא ממש משווה

אלא אומר שאני אוהב את שתיהן ורוצה לקנות דיסק של שתיהן, אבל אם מחיר כזה.....

actimel

New member
אז כמו שכבר כתבתי

יש הבדלים עצומים במחירים - עדיף להשוות. בתו השמיני אצלנו בירושלים אפשר לקנות דיסק במחיר מעולה!

RedRecords

New member
אבל תסכים איתי ש:

שירים של בריטני יכולים להשאיר עליך רושם לכמה שבועות גג, ואח"כ הם נמאסים עליך די מהר ואתה עובר הלאה. לעומת זאת, שירים של מלאני הם נצחיים. הם תמיד עדכניים, וככל שאתה מתבגר אתה רק מתחבר יותר ויותר למילים של השירים שלה, שבינינו, הם הרבה יותר עמוקים מאלה של בריטני, שאפילו לא כותבת את השירים שלה בעצמה.

רוני1002

New member
בוא, אני אגיד לך משהו:

היא שווה כל שקל. ה
הזה שווה את כל ה
. ואני לא כותבת את זה רק בגלל שאני מעריצה שלה. יש לי הרבה
ים בבית ואין
שאני אוהבת לשמוע כמו ה
ים שלה. במיוחד אני אוהבת את ה
השלישי שלה. גם לי הוא עלה משהו בסביבות ה-90 שקל. אני לא זוכרת בדיוק. תאמין לי שכשתקנה אותו, הוא ישאר לך הרבה זמן במערכת.

Ana Lyn Newkirk

New member
גם קלי היתה שווה כל שקל..

ובכל זאת, זה היה ממש מרגיז לקנות את הכרטיס להופעה שלה ב-140 ש"ח. נכון שהדיסק של מלאני מהמם, ושלא הייתי חושב פעמיים אם לקנות אותו, ולידיעתך, כשקניתי אותו אני בכלל לא שאלתי או הסתכלתי מה המחיר שלו, כי כמו שאמרת, במקרים האלה הכסף לא קובע...אבל זה בכל זאת מעצבן בטירוף שחברות מוכרות את הדיסקים הללו, אפילו עם כל הערך שלהם, במחירים לא מאוזנים ולא עוקבים. הדיסק לא צריך לעלות בחנות X 60 ש"ח ובחנות Y 90 ש"ח. זה ממש חוצפה מצד החברה שהחליטה להעלות על דעת עצמה את המחיר.

רוני1002

New member
זה נכון, המחירים באמת לא פיירים.

בקשר לקלי אני בטוחה שגם היא הייתה שווה כל שקל אם היא הייתה באה לארץ.

למעלה