היום היית באחלה מסעדה

היום היית באחלה מסעדה

"פסטה מיה" מומלץ ביותר! אני הייתי בסניף ברמת החייל ולמרות שחשבתי שהמקום יהיה יקר ופלצני טעיתי בגדול! המקום מעוצב בצורה נחמדה וסולידית, המחירים סבירים לגמרי והשירות אדיב ונחמד. קיצור שווה לנסות...

גידי42

New member
פסטה מיה

מצטרף בחום להמלצה, 2 הסניפים, גם זה שבתל אביב מצוינים. הם מכינים את הפסטה במקום (אפשר גם לקנות פסטה הביתה). מנות פשוטות, תימחור שפוי,המגרעת היחידה בסניף של רמת החיל זה הקירבה בין השולחנות (קריא צפיפות) משמקשה על שיחות אינטימיות אל תוך הלילה

missGS

New member
ומתי בדיוק ....

הספקת לאכול בפסאה מיה בילעדי מר גידי42 היקר?????????

גידי42

New member
אופסססס... אמרתי פסטה מיה?

התכוננתי מזאטי שזה ממש על יד.... ושם אם זכרוני אינו מטעני.....

Siren

New member
הייתי בשניהם

אבל אני דווקא לא נהנתי במזאטי. לעומתו-פסטה מיה (ברמת החייל וברח' וילסון בת"א) מקום מומלץ ביותר, טרי מאוד וזול עד כמה שזכור לי. למי שיוצא לאכול שם אני ממליץ על הניוקי הממולא בגבינה-מעדן!

Giggle Loop

New member
אני דווקא אוהבת את מאזטי

לפני כשנתיים מילצרתי שם תקופה קצרצרה ושנאתי כל רגע, אבל לאחרונה השתחררתי מהטראומה ויצאתי לשם עם חברים לארוחת צהריים ביום שישי וארוחת ערב בפעם אחרת, ובשתי הפעמים מאוד נהנו. הפוקצה + המאזטים ממש טובים, המנה העיקרית מתומחרת עפ"י רוב סביר והן גדולות וטעימות (אישית, הייתי מוותרת על הקומבינציה של שמנת עם כל דבר). בקיצור מסעדה נחמדה, נעימה וכשיש הרבה אנשים זה באמת קצת צפוף ולווא דווקא אינטימי.

פינליש

New member
פסטה מיה - ביקורת קצת שונה |מאוהב

אני אדבר על הסניף ברמת החייל: אז הרבה בגלל האוכל כי הוא נורא טעים. מרגישים שעושים את הכל במקום. מאוד ביתי שם ואכן קצת צפוף... והסיבה העיקרית שאני אוהבת, היא ביקרת קצת שונה... היו בעלים למסעדה, אותם בעלים שפתחו אותה (אני לא יודעת אם הם התחלפו) היה חבר טוב שלי פעם. אני יודעת איזה חלום זה היה עבורו לפתוח את המקום וכמה פסטה עבורו היא תורה שלימה ומפעל חיים. מקום שנפתח באהבה, מבשל באהבה, הוא מקום שמרגישים את כל זה באוכל שלו. זהו.

למעלה