היום היתה הקלינאית בביקור בגן שלנו

beezi

New member
היום היתה הקלינאית בביקור בגן שלנו

קלינאית התקשורת הפרטית של הבן שלנו היתה בגן שלו. הבן שלנו היה מאד נרגש לראות אותה, ולצערה של הגננת, לא הראה את היכולות הגבוהות שלו לידה. היא באה לראות את הבן שלנו כשהוא בסביבת הגן בחברת ילדים אחרים, לתת טיפים לגננת ולראות אפשרויות של אינטראקציה בינו לבין ילדים בגן ובגן המשלב. אני מאד ממליצה לכולם לעשות את זה, מאחר, שלעיתים, הראיה של קלינאית שמכירה את הילד בעבודה בקליניקה הפרטית שלה, משתנה בעקבות ביקור כזה. בעקבות זה, יהיה גם שינוי באופי העבודה עם הילד בקליניקה. על הקלינאית להיות בקשר עם הגננת ועם קלינאית התקשורת בגן, להחלפת מידע ודיווח על התקדמות/נסיגה אם יש.

נכון מאד, חשוב לקשר את אנשי המקצוע

ואני מצטרפת לדיעה של beezi, ככל שאנשי המקצוע המקיפים את הילד ידברו יותר אחד עם השני ויהיה קשר ביניהם, כך האיבחון של הקשיים שלו ותוכנית הטיפול יהיו יותר ברורים ואפקטיביים. גם אצלנו היתה פגישה מתואמת בין צוות הגן וקלינאית התקשורת הפרטית והיה גם מפגש עם המרפאת בעיסוק הפרטית והסופרוויזרית של התוכנית הביתי. הם קיבלו דו"ח מעדכן מכל אחד מאנשי המקצוע העובדים עם הבן שלי, כדי לבנות תל"א מותאם ועבודה ברמה מתאימה. בשנה שעברה בגן הקודם, שנסגר בגלל תפקוד גננת לקוי, הצוות בגן לא היה מוכן לתאם יחד את תוכנית העבודה ולכן הם רשמו בדו"ח הסיכום שלהם, הרבה טעויות, ועל הרבה נושאים שהוא הכיר היטב מתוכנית הABA הביתית היה רשום לא יודע... נו, לומדים מטעויות...

למעלה