היום היתה לי יומולדת וקיבלתי

avitalst

New member
היום היתה לי יומולדת וקיבלתי../images/Emo65.gif

מלא דברים לבישול: ספר השוקולד של על השולחן+ גיליון ה150! תבנית אינגליש קייק עם מכסה שאופה כיכר בצורת לב (מגניב לא?)+ פומפייה פיצית+ מרית שטוחה וצרה 3 ספרי בישול- אחד של חמוצים ומרקחות, העוגות של לבנה, ואוכל טוב של איתמר דוידוב![ כייף לי, נכון??? חוצמזה, רציתי לעדכן שאני בטירוף של חיפוש עבודה (קשה.........!) וארגון חיי בעיר המטורפת הזו +תיבת המסרים שלי לא מתפקדת במיטבה, ולכן לא רואים אותי הרבה...! מתעגעגת לכולכם! אביטל שחגגה היום חצי יובל...!

r66

New member
מזל-טוב ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gifת'געגעתי

הלוואי הלוואי שתצליחי בעיר הגדולה... תטרפי אותה ותהני ממנה... בהצלחה והמון המון מזל טוב. ויופי של מתנות, כיף לך
אוהבת

מירבלי

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo65.gifמזל טוב מתוקה ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אושר ועושר שכל משאלות ליבך יתגשמו בהצלחה בעיר החדשה

נירהמ1

New member
מזל טוב אביטל../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

התגעגענו אלייך. בהצלחה במציאת עבודה,

shir26

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo141.gif

ואהו, חצי יובל זה אחלה יומולדת.... אני רואה שצ'ופרת כהלכה, אז רק נותר לאחל, שהשנים הבאות יהיו מלאות בהצלחה, באהבה בשלום בבריאות ובחדוות יצירה!
שיר

wan

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|מזל טוב

גם ממני. הרבה אושר ,ושמחה.

bali

New member
מנהל
../images/Emo49.gif אביטלייייית! ../images/Emo65.gif

המון מזל טוב ויומולדת שמח עליז ופורייח!
ובהצלחה בעיר הגדולה!

מזל טוב!!../images/Emo140.gif

חצי יובל? וואו! יש אנשים כל כך צעירים וההורים שלהם מרשים להם להשתתף בפורום בעצמם?

fency

New member
../images/Emo49.gifאביטלי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

הרבה הצלחה בריאות והגשמת כל שאיפה ומשאלה

א אוהל

New member
אביטלוש מקסימה!

יומולדת שמח!!!! רוב אושר עושר, מטבחים גדולים ונוף להרים (אם כי ת"א זה לא המקום המתאים לזה...)! מאחלת לך שתמצאי עבודה טובה ששכר נאה בצידה מהר (וגם אני
)!
ות ו-
ים.

קשיו

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

קיבלת אחלה מתנות!!! אני נורא אוהבת את הספר של איתמר דוידוב (אפילו שלא הכנתי ממנו המום דברים, אני ממש נהנית לקרוא אותו) התבנית בצורת
נשמעת מדליקה ממש, והפומפיה הקטנה היא אחד הכלים היותר שימושיים אצלי (גם אני קיבלתי אותה במתנה ליום-הולדת, בדיוק לפני שנה)- לשום, אגוז מוסקט, גבינה קשה וכו'. איזה כיף!! ואם נחזור לברכות- שתהייה לך אחלה שנה, שתתאקלמי מהר בת"א (איך אפשר שלא?!) תמצאי מהר עבודה, ותחזרי לבשל, להנות ולחלום על מטבח עם נוף (לא של מכוניות, פקקים, עשן וזבלה..)

למעלה