היום הכי ארוך בשנה|!

היום הכי ארוך בשנה|!

21 ביוני הוא היום הכי ארוך בשנה. יש לזה כל מיני פירושים אסטרולוגיים אבל אצלי זה פשוט מורגש כי אני אוהבת שהיום ארוך ושמה לב ומצטערת כשהוא מתקצר. גם לירח אני שמה לב כל חודש כשהוא מלא ועכשיו אני הולכת לפגישות ראש חודש של נשים וזה תמיד כשהירח רק מתחיל. בקיצור היקום משפיע עלי. אז יום ארוך טוב לכולם!

למה זה מפחיד?

זה מעניין לבדוק מה אומר לך הגיל שלך. כשאני הייתי בת 38 שכחתי פתאום את הגיל שלי... ובגיל 50 הרגשתי נורא טוב עם עצמי. אז שווה לבדוק זה רק שלך.

4נילס

New member
../images/Emo77.gifלסלינוש היקרה

שיהיה לך מזל טוב עוד חודשיים אני מאוד מבין את ההרגשה של להיות פיתאום יותר עצמאית את כבר מחליטה לבד אבל כמו בתוכנית חיי את הרק להיום מה שיבוא בדרך זה מתנה ומה שהיה אתמול שייך להיסטוריה אז מה שנישאר לנו להנות מהיום שלנו והיום שלנו מוצלח אם תמיד ניסתכל על חצי הכוס הצלאה והיא תמיד מלאה רק תריך להיסתכל נכון אוהב אותך אורי

../images/Emo7.gif ואצלי - אין בו שמחה רבה...

זה היום בו אבי (לפני ארבע שנים) עזב אותנו לעולמות אחרים, והימים החלו להתקצר ולהתקצר... ולהתקצר...

seaגל

New member
../images/Emo23.gif

אוהבת אותך ומעלה לך פה משהו שעלה בפורום שכן מחבקת ומזילה דמעה איתך

../images/Emo10.gif ..אני יודעת...

וזה עדיין לא כמו לחבק, כמו להרגיש את היד מלטפת את הראש.... זה כמעט... אבל לא... וזה געגוע תודה. אוהבת הרבה וגם

zoro3

New member
אני איתך ברבורה

אבי נפטר גם לפני 3 וחצי שנים ממחלת הסרטן שהייתי בן 19 אבי גילה שאני משתמש בסמים ורצה לעזור לי סרבתי לקבל עזרה והוא פשוט מחק אותי לא דיברתי איתו כמעט 13 שנים הוא לא היה בחתונה שלי ולא ראה את הילד שלי חודש לפני שהוא נפטר הוא קרא לי והכיר את המשפחה שלי חבל שזה היה חודש בו הוא גסס ולא יכולתי לגרום לו להכיר את זוהר שהוא לא הכיר למרות הכל אני בטוח שהוא גאה בי היום והוא רואה מלמעלה את הדרך שאני עושה רוב הדברים הטובים שיש בי הם בעקבות החינוך שקיבלתי ממנו אני מתגעגע אבל מבין שהמוות הוא חלק מהחיים לפחות יש את הזכרונות

4נילס

New member
../images/Emo16.gifלברבורה היקרה

אני מאוד מבין אותך על הרגשתך על היום העצוב הזה אבל ברבורה יקרה מה שנישאר זה לזכור את היום הכואב הזה ואני מאוד מבין אותך על יום מקוצר כי פיתאום אנחנו רואים איך הזמן עובר לא מהר ומה שנישאר רק הזיכרונות ואת זה יש תמיד לשמר למען מי שאיננו ולמען עצמנו אוהב אותך היי חזקה

תודה...

כשיש עם מי לחלוק, כשיש ממי לשמוע... הכאב, נשאר אך מתקהה... הזכרונות .. הופכים מתוקים, הגעגוע הופך לתנועה... תנועה של גל שקט... מתוך הנשמה והחוצה וחוזר חלילה תודה

למעלה