היום הכי גרוע שהיה לי בחיים

היום הכי גרוע שהיה לי בחיים

סבלתי אתמול מבד ביטים שלא היו לי בחיים אני אפרט לפי הזיכרון 1 אני מקבל JJ מקפיץ ב20 בליינדים 2-4 השורט סטאק אחרי דוחף אול אין אני משווה הוא מראה לי 66 הפלופ נפתח 6.6.J שני הקלפים הבאים לא משמעותיים 2.אני עם QK סוט אותו סיפור עם השורט סטאק אחרי שאני מקפיץ ב15 דוחף לי אול אין מכיוון שהאול שלו היה משהו כמו 10 אחוז משלי השוויתי הוא פותח 22 בריבר נפתח 2 אחרי שקיבלתי K בפלופ 3. אני עם AA מקפיץ 20 זה אחרי מקפיץ ל40 אני דופק אול אין הוא משווה עם KK הפלופ T.J.Q אני כבר מבין לבד מה יבוא הקלף הבא שזה 9 וקלף אחר כך מופיע לו האס 4 אני עם זוג 7 אף אחד לא מקפיץ בפלופ משפחתי נפתח J7A אני מקפיץ ב 15 אחד משווה נפתח K אני עושה צק הוא מקפיץ ב20 אני משווה נפתח K אני דופק הוא מקפיץ לי ב50 אני אומר אול אין הוא משווה ומראה לי AK אני הייתי בשוק איך הוא לא הקפיץ לפני הפלופ 5 ואחרון שזה היה המסמר האחרון בערב האומלל הזה אני עם JJ מקפיץ 30 אחד משווה נפתח T.J.2 השני מקפיץ 20 אני משווה נפתח K השני מקפיץ ב20 אני משווה נפתח 4 הוא באול אין אני אחרי התלבטות של שעה משווה ורואה AQ כל זה באותו ערב מזל שהצלחתי לקחת טורניר אחד מבין השלוש ששיחקנו וזה דווקא הטורניר היחיד שבו קיבלתי הכי הרבה ידי זבל שפשוט עליתי עם הרבה בלופים ומזל

All In Poker

New member
מאחל לך שהצרות שלך יגמרו בפוקר ../images/Emo13.gif

יש ימים גרועים יותר...

איזה באסה אחי!

זה ללא ספק אחד הסיפורי פוקר המבאסים ששמעתי... שלא תדע עוד צער :)

Chizo Nation

New member
זה ההפסדות ההכי מבאסות

שיש לך משהו טוב, אבל ליריב יש משהו יותר טוב בקצת, ושהקלף שלו מגיע רק בריבר זה הכי מעצבן

למעלה