המגילההההההה!!!../images/Emo13.gif
היום בצהרייםםם השתחררתי ברבע ל1 במקום 2 וחצי
אבא שלי בא לקחת אותי התארגנו מהר מהר והתחלנו לסוע לכיוון קריית שמונה
. באמצע היה פקק שלא זז!!!! וידעתי שגם ככה אנחנו לחוצים בזמן והתחלתי לבכות באוטוו!!! ואז אמרו לייייי..
שדודה שלי עזבה היום את העבודה במיוחד והלכה לדבר עם המנהל של ההיכל ואמרה לו שבאתי מפתח תקווה לראות את אגם ואם הוא יכול להכניס אותי למאחורי הקלעים? אז הוא אמר בסדרר שהיא תגיד לי את זה הילדהה
. אוקיי הגענו לאולם חיכו לי בכניסה דודים שליי הקטנים שבאתי איתם
אחר כך אני ואמא שלי היינו צריכות דחוף לשירותים והיה מקום כזה שזה הפתח של מאחורי הקלעים אבל זה לא ממש והיה שם שירותים!! פתאום אנחנו רואים שלט כזהה
חדר הלבשה..
אני ואמא שלי הלכנו לשם אבל לא ראינו את אגם שם ולא היו בכלל חדרי הלבשהה.. פתאום אנחנו רואים ילדה אחת חמודה שהששתפה בהצגה בתפקיד של גמד אז אמא שלי שאלה אותה "סליחה אגם כבר הגיעה"? אז היא אמררהה "כן בטח היא למטה" ואמא שלי ביקשה ממנה שתבוא להראות לנו איפה היא והיא הביאה אותנו למדרגות כאלה ירדנו בהם ופתאום אנחנו ניכנסים למשהו מגניב כזה שיש 4 דלתות וילונות כאלה בפתח של חדרים שזה איפה שההחקנים התלבשוו!! פתאום ראיתי את אגם עוברת שם ממש מהרר כזהה וחטפתי שוקק!! אחר כך שרון מלכי שמש יצאה וביקשנו ממנה לקרוא לאגם אז היא אמרה להה: "אגםםםםםם בואיי יש פה מישהו שרוצה לראות אותך"
אז היא אמרה "רק ש ניה אני מתלבשת אני כבר באה" וראיתי אותה עוברת שם כזה עם חזייה ותחתון
. ואז פתאום ילדה אחת מהגמדים הביאה את השמלה של אגם ואמרה לשרון: "זה בשביל אגם תביאי לה" ושרון הביאה לה ואנחנו מחכים בחוץ עד שאגם תיצא פתאוםםםםםםםםםםםםםםםםםם........
המושלמת יוצאתתתתתתתתתתת
הבאתי לה חיבוק 3 דקותתתתת
ואז היא עושה לאמא שליי "אני מרגישה אתהלב שלה"
התפוצצתי מצחוקק ואז התחלנו לדברררר איתה שעותת
אמרנו לה שבאתי מפתח תקווה בשביל לראות את ההופעה אז היא כזה עושה לי באמת?!? לא חבל יש הרבה יותר קרוב לפתח תקווה
!! וגם זה הופעה לילדים מגיל שנתיים עד 10 זה לא יעניין אותך את תשתעממי!!
אז אמרתי לה מה אכפת לי לאיזה גיל זה לא באתי לראות את ההצגה באתי לראות אותך
היא הייתה כל כך מאמיייייי
ואמא שלי עושה לה לפני שבועיים היינו במושב שלך וראינו את.. אז אגם כזה אמא שלי??
יוואוו איזה מצחיק זה היהה... וכל שניה היא הביאה לי חיבוקים ונשיקותתתתת
והיא הייתה כל כך חמודההההההה
... וכם שניה גם אגם הביאה נשיקות לאמא שליי
לא צוחקת ברצינות!!
ואז אמא שלי אומרת להה מה אגם מה שמעתי בחנוכה את נוסעת ללמוד בחו"ל?? אז אגם ככזהה לא בספטמבר אז אני כזהה 2007 חחחחח ואגם לא הפסיקה לצחוקק היא התיישבה על הריצפה והתפוצצה מצחוק אני כזההה מה מצחיק?
חחחחחחחחחח יואוו היא הרגה אותי בקטע הזהה
אחר כך אמא שלי התחילה לספר לה משהו היא עושה להה... היא רצתה כאילו להגיד לה שאני מחשבת שיש בין התאריך שלי לשאל אגם בדיוק חצי שנה הפרשש
אז היא עושה להה לשיר יש יומולדת ב8.8 אז אגם כזההה.. התאריך של סקעת!!
ואני כזהה מה אכפת לי מסקעת את היית בת 20 וחצי!!
ואז היא עושההההה נכוןןן
והביאה לי חיבוקי שובב
והמשכנו לדבר איתה דיברנו איתה ממש הרבהה היה מזה כיףף
היא אמרה לי שהיא תיכנס לפורום או מחר או מוחרותיים!!!!!!!! אז אמרתי לה שאורלי אמרה(אביחי סורי
) אז אגם שאלהה ומה אביחי אמר? אז אמרתי לה שהוא אמר שהוא ויאיר לו אישרוו אז היא עשתה לי פרצוף כזהההה
מסתומרת הם לא אישרו? משהו כזה
חחחח אביחי זה פרצוץ שאיפשר לתארר
שיגעת אותיי
ואז קראו לאגם לעשות בלאנס אז היא עושה לייי... שיר בואי אני עולה לבמה לעשות בלאנס בואי איתייי
ולא באתי היא התחילה לרוץ במדרגות אין לי מושג למה לא באתיי
כי התחילה ההופעה אולי ורציתי לשמור לי מקוםםם
בקיצור אגם אמרה לי שבסוף ההצגה אני יבוא שובב
ואז ישבתי שם ולידי ישבה ילדה מזה חמודה בגיל שלי שגם באה לראות את אגם והתחרבנו מאודדדדד
ואזזז בהפקסה הלכתי לשם ולא הביאו לי להיכנס ופחדתי להפסיד את ההצגה אז חזרתיי בסוף ההצגה הלכתי לחכות איפה שהמשאית שלהם יוצאתת אבל ראיתי שלא יוצאים אז אמרתי טוב בואו נילך (הייתי עם 2 בני דודים שלי קטנים ואחותי בקטנה) לחפש את המנהלללל שיכניס אותנו והלכנו אליו והוא אמר לנו תיכנסו לאולם אגם באה להצטלם עם כולםם!!
ואז הלכנו לשםם חיכינו איזה 10 דקות עם עוד הרבה אנשים שהיוו לא כזה הרבה אבל זה אימהות עם ילדם קטנים ואז המנהל אמר לנו היא מתלבשת היא כבר באה ואזז היא באההההה
ובסוף הלכתי אליה הבאתי לה חיבוק ענקייייייייייי
והיא אמרה לי נהנהת בהצגה? אז אמרתי לה כן מאודד!!
והיא אמרה לי אני שמחה
והביאה לי על הלחי השניה איזה 12 נשיקות רצופות כאלה מהירות
ואמרתי להה אגם תודה על הכל אני חולה עליךךךךך!!!
וזהווווווווווו