היום הכי מושלם בחיים
10.10.06

טל ועדי1

New member
היום הכי מושלם בחיים../images/Emo70.gif 10.10.06

טוב אז ככה.. ביקשתם מגילה
קיבלתם
נסענו לחיפה ליומיים לסבא וסבתא שלנו.. בכלל בלי הידיעה והציפייה שאיכשהוא נראה את אגם באחד מהיומים האלו! אורלי סיפרה לנו שאגם הולכת להופיע ביום שלישי בנווה שאנן בהצגה שלגייהץ! ונזכרנו פתאום שאנחנו בחיפה וזה ממש קרוב. וכדאי לקחת לשם אוטובוס (לבית אבא חושי) איפה שאגמי הופיעה
ואמרנו לעצמנו שאין מצב בחיים שאנחנו הולכות לפספס כזאת הזדמנות ושעדיף להגיע לשם ולחזור בידיעה שלא הצלחנו לפגוש אותה... מאשר לא לנסות בכלל ולדעת שכן יכלנו! אז קבענו עם אורלי שהיא תאסוף אותנו לשם! וחיכינו לה בשעה 4 וחצי.. ועלינו על האוטו ונסענו.. אבא של אורליי היה איתנוו והוא זה שבזכותו היום הזה היה כ"כ מושלם
הגענו למקום של ההצגה ונכנסוו וכולנווו התרגשנו בטירוףף! היה לנו פרפרים בבטןןן! בעצם העובדההה שאנחנו הולכות לראותת היום את אגמייי והיא נמצאתת כאן! אז התחלנו ללכת לקפיטריה של האולם וראינו שם את חברים של אבא של אורלי שהם אחראים על האולם ועל ההצגות! ואבא של אורלי צביקה! אמר להם.. כמה שאנחנו אוהבות את אגם! ואז אחד מהחברים שלו אמר אז תראו את ההצגה ואז צביקה שאל אם אנחנו רוצות לראות.. ואנחנו : " כןןןןןןןןןן ברוררררררר!!!!!!!!!!!!!" ואז הלכנו איתם לתוך האולם ועברנו מלא מסדרונותת (רצינו לבדוק עם אגם הגיעה כדי שניראה אותה) והלב שלנו דופקק כ"ככככ חזקק! ואז האמרגן אומר שהיא עדיין לא הגיעה ושהיא אמורה להגיע עוד כמה ד'ק אבל זה לא טוב שנראה אותה עכשיו כי היא ממהרת.. והם בלחץ.. כי היו פקקים וכי אגם צריכה להתאפר ולהתלבש ולעשות באלאנס.. (שבודקים את גוון הקול למיקרופון) אז הוא אמר שאנחנו יכולות לראות אותה בהפסקה ואז חיכינו חצי שעה עד שההצגה התחילה! ואז נכנסו לאולם וישבנו בשורה האחרונה.. וכשאגם נכנסה לבמההה עשינו לה שלוםם כדי שהיא תראה אותנו.. וזה היה ממש חלומיי היא הייתה מדהימההההההההההההההההה! כל האולם היו ילדים ממש קטנטניםם חחחח.. וההצגה הייתה כ"כ חמודהההההה! ולאורלי זאת הפעם השנייה שהיא רואה את ההצגה והיא אמרה לנו שזה עבר לה ממש לאט בפעם שעברה והפעם זה עברר כ"כ בציקק המערכה הראשונה! ואז הייתה הפסקהה וישר רצנווו החוצה .. והלכנו עם צביקה והאמרגן... למאחורי הקלעיםם.... כלל הדרךךך רצנווווו כ"כ מההההררר כי האמרגןן והאנשים שהיו איתוו הלכוו כל כךך מהררר!! אז רצנוווווו ואנחנוו מתרגשותתת בטירוףףף ועוד לא מעכלות שאנחנו הולכות לראות אותהה! פתאום נופל לאורלי הפלאפון והיא לא שמה לב וממשיכה לרוץ חחחחח מרוב התרגשות וצביקה אמר : "יופיי אורלייי" חחח זה היה כ"F מצחיקקק והוא אמרר גםם... טל עדי ואורליי בדרךך לפגוש את המושלמתת אגם! חחחחח פתאוםםםם אנחנו קולטותת את אגם מולנוווו באה לקראתנו ואנחנו אומרותתתת " אגמיייייייייי" ונתנו לה חיבוקקקקקק ונשיקהההה!!!!!!!!! ואגמי נתנה גם לצביקהה (כי הוא גם מהפורום) חחחחחחחח ואז אגם אמרה שנצא למסדרון שלא נפריע לשחקנים וגם שיהיה יותר מרחב.. אז נתנו לה דף שכתבנו עליו "רק רצינו להזכיר לך שאנחנו אוהבות אותך כ"כ" ושתי שוקולדים שעל אחד היה כתוב המון נשיקות ועל אחד אין כמוך בעולםם.. ואגמי שמחה... ואמרנו לה שאין לה מושגגג איך התגעגענו אליה ושהיינו אמורות לראות אותה ברמת גן וקריית אתא וכל כך התבאסנווווו והיא אמרה שזה באמת מבאססס.. ושאלנו אותה אם היה להם במושב סוכה והיא אמרה שכן ואז היא שאלה אם גם לנו היה אז אמרנו שכן.. והיא אמרה בטחח היה לכם קישוטים ממש יפים!! חחח והצטלמנו איתהה ונתנו לה פול נשיקותת וחיבוקיםםםם ולא רצינוו להיפרדד ממנההה.. אבל הלכנו באמצע ההפסקהה כי רצינו שתהייה לה הפסקה! וגם שאלנו אותה אם זו הופעה אחרונה והיא אמרה שפה כן.. אבל יש להם בתל אביב עוד הצגה והם ממש ממהרים בסוף.. אז גם לא הלכנו בסף ההצגהה למרות שכ"כ רצינו.. וגם אגמי אמרה שהיא לא ראתה אותנו בקהל.. כנראה בגלל שישבנו בסוף אז במערכה השנייה ישבנו יותר מקדימה ושלחנו לה נשיקותתת והיא ראתה אותנו.. והיא פשוטטט מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתת זה היה היום הכי מדהים בעולםםם והכל בזכותתת אורלוששש וצביקההההה תודהה ענקיתתתת!!!!!!!!! אנחנו אוהבותת אותך הכי בעולםםםם!

קראתי../images/Emo110.gif

הכי שאווה לכן בעולםם:] אז אורלי טל ועדי אני שמחה בשבילככןן
איזה כיף לכן:) במיוחדדד אחרי שהתבאסתן שלא יוצא להגיע לכנותת אני שמחהה בשבילככןן:) [אתן יודעות מתי יש בת"א?]

טל ועדי1

New member
אתמול היה את שליגייה בתל אביב

אין לנו מושג מתי עוד יהיה... וגם שכחנו להגיד לה עוד פוללל דברים אבל אנחנו שמחות לפחות שאמרנו לה עוד כמה דברים כי יש אנשים שלא אומרים כלום, הם בהלם חחחחחחח

שמחה בשבילכןןןןןןןןןןןן../images/Emo204.gif

קראתי
יאאא איזה כייייףף:]]. ואגב, אורלי שלחה לי סירטון.. ואתן מדהימות שתיכן
. ועוד משו.. גמלי ה10.10 זה היו המושלם:]. התחתנתי אתמול
שנה ששכחתי מזה:p

טל ועדי1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קיבלת את הסרטון שרצנו??????? ומזל טובבבבבבבבב...............!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo204.gif

אממ נראליי:p הוא היה קצר יותר ממה שאורלי אמרה לייי:p שאורלי אומרת לאגם כמה היא אוהבת אותה בחיבוקי חחחח:p

oorlyy1

New member
תיהיו בריאות הרגתן אותי מצחוק חחחחח

אני אוהבת אתכן כל כך היה באמת מדהים!!!!!!!!!!

oorlyy1

New member
דיי לנתח את הסירטון חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif

קראתי הכל כמובן
אורלי טל ועדיייי
פשוט כיף לכןןןןן!!!!!
והסרטון מדהים דרך אגב
יווואוו אתן לא מבינות כמה אני שמחה בשבילכןןןן!!!!
ואני רוצה תמונותת
ואורלי אני רוצה גפ ממך מגילה

יקיר15

New member
יאא איזה יופייייי ../images/Emo13.gif

אני כ"כ שמח בשבילכםםם איזה כיףףף
שמח שנהנתםם ואיפה התמונותת ???

oorlyy1

New member
התמונות לפחות שאני נימצאת בהן

לא יעלו לכאן כי אממ לא יצאה משהו בכלל בכלל
ותודה