היום הכי מסריח בעולם..

• פותח הנושא TBH1
  • פורסם בתאריך

TBH1

New member
היום הכי מסריח בעולם..

החלטנו היום לצאת לעשן קצת נרגילה באינטימיות.. הנרגילה היא של חבר שלנו שעזב לחו"ל והשאיר אותה לחבר אחר שלי. הוא הביא לנו אותה בלי ראש (התברר אחר כך שהראש נשבר..). אז יצאנו לחפש ראש בכל הקריות. חצינו כמה קילומטרים בשוטטות אחרי חנויות ונאדה! או שלא היה להם או שבד"כ יש להם, רק שהפעם נגמר. אמרנו כוס עאמק וחשבנו על פתרון, התקשרנו לכל החברים שלנו, ואו שהם לא היו בבית או שגם להם חסר ראש או שהם לא מוכנים לתת לנו (או שאנחנו לא סומכים על זה שבראש היה רק טבק...). בקיצור אחרי שעתיים של שוטטות וקללות על החנויות השונות חזרנו הביתה מבואסים רצח. חשבנו גם לאלתר משהו.. אבל פשוט לא ידענו איך. השאלה שלי פה היא - איך לעזאזל אפשר לאלתר איזה ראש?

uwhxhxa

New member
לי יש ראש מתכת

ככה זה לא נשבר...נראה לי שקשה מאוד לאלתר כזה ראש כי אתה צריך משהו שיתאים בדיוק לראש של הנרגילה מבחינת האיטום, כי בחומר שמתחמם אין מצב לשים גומי... אתה צריך שיה לו חורים למעבר אוויר ושזה ישב בצורה יציבה...נראה לי שאי אפשר לאלתר משהו כזה. נראה לי שלמדתם (בדרך הקשה) על נחיצותם של חלקי חילוף למינים לנרגילה...

lizard

New member
יש לי ראש חרסינה ויש לו אטם פלסטיק

נכון שרצוי להחליף אותו מידי פעם כי הוא תופס צבע וריח לא נעימים אבל זה לא סוף העולם. בקשר לאילתור, זה דווקא די קשה כי זה רכיב שבמהלך הנירגול נהיה ממש חם. לכן רק מתכת או חרסינה טובים לעניין.

dj ibiza

New member
גם לי זה קרה, אבל נגמר אחרת ...

קיצר גם אנחנו נתקענו בלי ראש וני מצאתי פתרון, לוקחים נייר כסף ממלאים אותו בטאבק עושים חורקים קטנים מלמטה ומלמעלה,שמים עוד חתיכת נייר כסף שיהיה כמו החלק שמתלבש בראש ושמים על הצינור הזה שהחלק שלו נכנס לכד עם המים, מלמעלה שמים עוד 2-3 שכבות ולעשות בהם חורים קטנים ועל זה לשים ת'הגיחל. עם תעשה את זה ממש ממש ממש ממש טוב (זה עבודה של איזה 10 דק') אז יהיה סבבה ויהיה הרבה עשן ... ועם לא אז יצא סתם הטאבק ישרף ולא יהיה עשן. תנסו מתישהו .....

למעלה