היום הכנתי את העוגה הראשונה שלי

romor

New member
היום הכנתי את העוגה הראשונה שלי

למרות מה שנראה מקריאה בפורום ומצפייה במדריכים - זה ממש לא קל. נאבקתי עם הבצק ובגלל שהטמפרטורות במטבח דמו לכאלו בגהנום ממוצע הוא כל הזמן נדבק ועל כן כל הזמן הוספתי עוד ועוד קורנפלור. נראה לי שהוספתי יותר מדי :\ אז הנה - תמונות :)
 
עוגה חמודה מאד

פשוטה ויפה אין שום ספק שהטמפ' מזכירות גהנום, ולכן מומלץ מאד לעבוד בחדר ממוזג. בצק הסוכר שונא חום
 

net the jet

New member
עוגה מתוקה מאד ! כן.. החום והלחות

מאד מקשים בקיץ. אני מקקרת ל21 מעלות ! ( או פחות אם אין אף אחד שאומר שקפוא לו בבית ! )
 

liltam

New member
21 מעלות

אני יכולה להעביר לך את בן זוגי לקייץ? הוא מאוד אוהב 21 מעלות ואם אפשר אז פחות!
 

net the jet

New member
../images/Emo8.gif לבעלי קר... אני למשל חייבת גם

מזגן בלילה.... הוא צריך שמיכות... (טוב, זה בגלל שהוא כזה רזה..
)
 

romor

New member
שאלה אחת ויחידה

האם את אחראית לעוגת נטע שמפורסמת במאמרים של המתכונים? אם כן, רק דעי לך שזו העוגה שלך שם מתחת לבצק סוכר. נהדר :)
 

net the jet

New member
../images/Emo9.gifכנראה..הקרדיט לעוגה הוא לאיזה

דודה מהצד של בעלה של אחותי...
 
למעלה