היום הכנתי חציל בשר טחון ועגבניות
בתנור כמו מוסקה ונשאר ממש קופסא כי לא כולם היו בארוחת ערב אז ערבבתי ערבבתי ונהיה תערובת חצילים עגבניות ובשר טחון טעים מאוד... איך אני משדרגת את זה? בורקס יילך? או כל רעיון אחר...המפונקים פה לא יאכלו מחר אותו דבר אם אני לא אשחיל להם את זה בצורה אחרת...
בתנור כמו מוסקה ונשאר ממש קופסא כי לא כולם היו בארוחת ערב אז ערבבתי ערבבתי ונהיה תערובת חצילים עגבניות ובשר טחון טעים מאוד... איך אני משדרגת את זה? בורקס יילך? או כל רעיון אחר...המפונקים פה לא יאכלו מחר אותו דבר אם אני לא אשחיל להם את זה בצורה אחרת...