היום הכנתי לילדים ביצה בקן....ככה אני מכינה לוקחת פיתה... עושה חור רק בחלק הראשון......ככה
litzuf New member 6/2/08 #1 היום הכנתי לילדים ביצה בקן....ככה אני מכינה לוקחת פיתה... עושה חור רק בחלק הראשון......ככה
litzuf New member 6/2/08 #2 אחר כך... שוברת בזהירות ביצה לתוך החור... כשאת הנוזל הלבן דוחפים פנימה אל תןך הפיתה....
litzuf New member 6/2/08 #3 השלב האחרון.... אופים בתנור כ10 דקות או רבע שעה... עד שהביצה נקרשת.... בתוספת ירקות.... ככה זה מונח בצלחת....
השלב האחרון.... אופים בתנור כ10 דקות או רבע שעה... עד שהביצה נקרשת.... בתוספת ירקות.... ככה זה מונח בצלחת....
H happy00 New member 6/2/08 #4 וואו, איזה רעיון. וכמובן שאלה - איך יוצאת הפיתה עצמה (קריספית קשה, או רכה עדין)? בשביל לדעת אם זה מתאים לילדים קטנים. תודה.
וואו, איזה רעיון. וכמובן שאלה - איך יוצאת הפיתה עצמה (קריספית קשה, או רכה עדין)? בשביל לדעת אם זה מתאים לילדים קטנים. תודה.
litzuf New member 6/2/08 #5 אז ככה.... אני לא אכלתי את זה... אבל הבן שלי אומר.... שהפתה בצדדים היא קריספית... ואיפה שהביצה היא רכה......
אז ככה.... אני לא אכלתי את זה... אבל הבן שלי אומר.... שהפתה בצדדים היא קריספית... ואיפה שהביצה היא רכה......
H happy00 New member 6/2/08 #7 אני הולכת לעשות לי את זה עכשיו, בשביל לבדוק איך יוצא. אעדכן יותר מאוחר
H happy00 New member 6/2/08 #9 ../images/Emo84.gif חוזרת לעדכן ../images/Emo84.gif כרגע עשיתי את זה לעצמי. היה מאוד נחמד. בגלל שזה היה בשבילי, שדרגתי עם טבעות בצל (הכנסתי טבעות בצל לתוך הפיתה, עם הלבן של הביצה) יאמי יאמי. ארוחה נחמדה וקלילה להכנה. תודה צביה על הרעיון.
../images/Emo84.gif חוזרת לעדכן ../images/Emo84.gif כרגע עשיתי את זה לעצמי. היה מאוד נחמד. בגלל שזה היה בשבילי, שדרגתי עם טבעות בצל (הכנסתי טבעות בצל לתוך הפיתה, עם הלבן של הביצה) יאמי יאמי. ארוחה נחמדה וקלילה להכנה. תודה צביה על הרעיון.