היום הכנתי פוקצ'ה מבצק של לחמאג'ון
בקערה ערבבתי [חצי ק"ג קמח לבן + כפית מלח גס + 25 גרם שמרים יבשים] עם 2 כוסות מים מינרליים חמימים, ולשתי ביד על משטח שיש משומן בשמן זית [לישה, משהו כמו 2 דקות]. החזרתי הבצק לקערה, יצקתי סביבו 4 כפות שמן זית והמשכתי ללוש עוד איזה 2 דקות. כיסיתי במגבת והתפחתי שעה: בינתיים חימממתי תנור ל 180 מעלות. הוצאתי הבצק, ניקזתי מעט אוויר באמצעות כמה חבטות ושיטחתי בידיים [לא במערוך], הנחתי נייר אפיה ע"ג משטח צליה עגול ששינה ייעוד מסטייקים לפוקצ'ות, הנחתי את הבצק ע"ג הנייר, פיזרתי עליו מלח גס - ולתנור עד להשחמה.
בקערה ערבבתי [חצי ק"ג קמח לבן + כפית מלח גס + 25 גרם שמרים יבשים] עם 2 כוסות מים מינרליים חמימים, ולשתי ביד על משטח שיש משומן בשמן זית [לישה, משהו כמו 2 דקות]. החזרתי הבצק לקערה, יצקתי סביבו 4 כפות שמן זית והמשכתי ללוש עוד איזה 2 דקות. כיסיתי במגבת והתפחתי שעה: בינתיים חימממתי תנור ל 180 מעלות. הוצאתי הבצק, ניקזתי מעט אוויר באמצעות כמה חבטות ושיטחתי בידיים [לא במערוך], הנחתי נייר אפיה ע"ג משטח צליה עגול ששינה ייעוד מסטייקים לפוקצ'ות, הנחתי את הבצק ע"ג הנייר, פיזרתי עליו מלח גס - ולתנור עד להשחמה.