היום הלכנו לקבל הצעות מחיר לחבילת לידה

ofireli

New member
היום הלכנו לקבל הצעות מחיר לחבילת לידה ../images/Emo5.gif

חברה , מא אומר לכם!!! לכל ההורים הוותיקים חח, הוצ' לא קטנה וכמו שאומרים ידידנו מ"שבוע סוף"!! "יקר החרה הזה" ולאלו עם התאומים חח משולש. שלחו אותנו לחנות בפ"ת אומרים מה זה זה זולה 10K החרה הזה. אז ניחמו אותנו ושלחו לרמלה (אולי רמאללה) כי "שם הכי זול בארץ" אז קיבלנו הצעה 9700 ש"ח. מה אגיד לכם, דיכאון!!! החברים מספרים כי הם זכו בדיל משהו משהו קנו עגלה ששוה 5000 ש"ח רק ב- 2000 "אבל זה משהו יוצה מהכלל ואין יותר" לכל החברים החוכמולוגים!!! לי דווקה נראה כי קיבלתם את המחיר הכי יקר אך שגיליתם את זה אתם מציגים כאילו קיבלתם את הכי זול. אם קיבלתם באמת מחיר טוב אז תפנו אותי לשם ואל תגידו ששעה אחרי שקניתם החנות נסגרה. חברה הצילו, היכן ניתן לקנות בלי לפשוט את הרגל??

hirshfe

New member
חכה חכה

ההוצאות רק גודלות ולא צריכים לקנות עגלה ב-5000. עגלה טובה חובה לקנות. אבל דור משתמש בעגלה שנדב השתמש. PEG והיא עדיין נפלאה

amir_aikido

New member
בתאומים ההוצאה בהחלט גדולה

בוקר טוב, ילדים זה לא זול, ותאומים בכלל. 10K כולל עגלה - נשמע ששכחתם כל מני דברים (אולי אתם מקבלים הרבה מהמשפחה). מהמעט שאני זוכר: מיטה עם מזרן סטנדרטי - כמעט 1K לכ"א (הכי פשוט) שידת החתלה - בערך 2K (וכן, באמת צריך שידה גדולה אלא אם יש לכם ארון) לול - בערך 0.5K סנסור נשימתי + מיקרופון אלחוטי - מעט יותר מ-1K. בקבוקים, מוצצים, מכשיר שטיפה, סטריליזטור, מחמם בקבוקים, ... - מעל 0.5K (וזה עם מינימום בקבוקים, אם אתם לא מניקים - תצטרכו הרבה יותר בקבוקים והסכום כמעט יוכפל) סט למיטה (כולל מגן ראש) X 2, עוד שמיכות ומצעים (צריך - פולטים ומקיאים וגם בורח), בגדים, חיתולי טטרה, 2 חבילות חיתולים חד"פ ( רק לשבוע הראשון ) וכו' - עוד לפחות 1K אם לא יותר משחה לטוסיק, מד חום, בלנאום, וכו' ... - עוד עגלה - מבערך 1.5K להכי פשוטה (תאומים אמרנו) ועד 4-5K לעגלות טובות יותר (מהסוגים עליהם שאלת קודם) ותתכונן - אלו רק התשלומים של ההכנות מראש, מהחודש אתה ממן את חברות החיתולים במעל 200 ש"ח לחודש (אם תצליח לקנות רק במבצעים), ואם לא תסתדר ההנקה (ובתאומים זה לא פשוט) גם את מטרנה/סימילאק בסכום דומה (למטרנה לפחות יש "מועדון תאומים" והם יביאו אליך ארגזים במשלוחה הביתה יותר בזול מהסופר). אמיר

elotan

Member
אם תעבור בעיון על הרשימה, אני מאמין שתגלה

א. המון דברים שאתה לא באמת צריך ב. המון דברים שאתה יכול לקבל בהשאלה מחברים / משפחה וכו'

Tamar Ran

New member
תנסה ב"ביג בייבי"

לא צריך להשתגע עם העגלה הכי חדישה ובעלת השם הכי הכי, אחרי הכל, תוך חצי שנה, אתה לא צריך את האמבטיה, תוך חצי שנה נוספת רוב הסיכויים שלא תצטרך את הטיולון, שבא עם העגלה, אלא טיולון קטן יותר ופרקטי. בכל מקרה בחנות שציינתי יש חבילות לידה שמחירן בסביבות ה 5000 ש"ח, שכוללות עגלה, מיטה ושידה - שזה הכסף היותר גדול וכמובן גם כמה גופיות, טיטולים, משחות וכו'.... נראה לי שווה. היינו שם לפני איזה חודש, אבל זה עדיין מוקדם מדי עבורנו מכדי להזמין

גרי רשף

New member
מזכיר לי בדיחה..

..אחד מצא ברחוב כלב מסכן, אימץ אותו וטיפל בו, והודיע לכולם שהוא ימכור אותו ב-1000$. כמובן שכולם צחקו מכל הלב, אבל לאחר זמן מה הוא חזר והודיע- מכרתי! נו, וקיבלת 1000$ במזומן? בערך - עונה האיש - קיבלתי תמורתו שני חתולים מהזבל שכל אחד מהם שווה 500$ לדברי זה שנתן לי אותם. והנמשל- את המיטה, הבגדים, והצעצועים קיבלנו מחברים ובני משפחה ונעביר הלאה בבוא היום; עגלה קנינו ב-250 ש"ח לערך והשתמשנו בה עד גיל שנתיים, מנשא גב וכסא לרכב קנינו משומש בפרוטות ונתרום לצדקה כשלא נצטרך, וכו'. כמובן שכל אחד מהפריטים הנ"ל שווה את משקלו בזהב!

לא חייבים לקנות מותגי על

אפשר חלק מהדברים לקבל בהשאלה מחברים או מבני משפחה,לא צריך לקנות הכל כבר עכשיו וכן - ילדים זו הוצאה

צימעס

New member
חצי מהחבילה מיותרת

את החצי השני אפשר יד שניה מחברים. אופס, אני רואה ש elotan כבר כתב אותו דבר.

למעלה