היום הלכתי לבדוק את המוצרים

היום הלכתי לבדוק את המוצרים

ונורא נורא התאכזבתי!!! במצאיאות הצלליות נורא קטנות והצבעים מזעזים הצללית כסופות שקופה נוראית והיא נדבקת והצבע שלה זוועה!!! המסקרה בגודל של חוד והעיפרון ממש לא נמרח טוב!! הגלוס הוורוד ממש ממש דביק והסומק וורוד כמו של ברבי! ועוד המחירים לא יותר טובים: הגלוסים- 35 ש"ח וזה ממש ממש מכוער הסומק-50 ש"ח העיפרון-30 ש"ח המסקרה-30 ש"ח וכל התיק עולה- 300 ש"ח!!! פשוט הגזמה זה נראה כמו תיק של ילדה בת 5 עם האיפור הצעצוע! לא שווה לקנות! =\

אני בעצמי קניתץי וזה ממש שווה כי..

מה את מצפה מטסטר?!זה דביק מלוכלך והכול כי כול האנשים נגעו בזה עם היידים השפתיים הפנים והכול!!!באמיתי זה ממש שווה ואם את לא רוצה פשוט אל תקני

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifהשתמשת בטסטר?

לפני שאת עושה דבר כזה, תחשבי טוב טוב אם כדאי לך. את לא יודעת מי נגע בזה, והשתמש בזה, ויכולות לעבור בזה מחלות, קראתי כתבה. בכל זאת, מה את מצפה? שהמחירים יהיו בין 10-15 ש"ח, אילו מוצרים של חברת ענק 'פנינה רוזנבלום', ותמיד המחירים לא יהיו ברצפה. אם כבר, תחשבי על זה, המחירים לגמרי סבירים, תבדקי את מחיר המבוגרים, זה עולה פי 2. בתיק יש: גלוס שקוף, גלוס ורוד, עיפרון עיניים שחור, מסקרה שחורה, צללית כסופה - שקופה, צללית ורודה, צללית תכלת, מברשות צלליות, סומק, מברשת סומק, אבקת נצנצים, שזה המון דברים + התיק עצמו, שהוא נחמד כזה. אני קניתי את הגלוס השקוף, ואני ממש התלהבתי, בתור אחת שלא משתמשת באיפור בד"כ.

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאני מאוד אוהבת אותו.

מתאים לכל אירוע שאת לא רוצה להתאפר כבד, ככה אני חשבתי לעצמי שניסיתי אותו לראשונה לאחר הקניה. אמנם לא יצא לי להשתמש בו, מכיוון ש... טוב, הייתי חולה די הרבה מאז הקניה, אז לא כ"כ יצאתי, אבל אני מרגישה מצויין שאני מנסה אותו, וכבר היו הרבה נסיונות
.

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifברור....

אז את מי אני יצטט? את חסאן נסראללה? "האיפור נורא מתאים לירי הקטיושות, אני מגיע איתו לאירועים ומאוד נהנה שמסתכלים עלי"
. חוצמזה, צודקת הבלונדה הזאת <_<.

גם לי יש דעה בעניין.

אני לא מבינה פשוט, פנינה רוזנבלום ידועה בתור אחת שמייצרת איפור במשך תקופה ארוכה בישראל. ואת מסכימה איתי שילדות בנות 12-18 לא מסוגלות לקנות דברים במחירים של DIOR ,זה פשוט לא לעניין. המכירים ממש ממוצעים ומוצדקים ואינם מוגזמים. לדעתי זו סתם דעה ראשונה אם תחשבי יפה יפה לבד תראי ש-כ-ל המוצרים יוצאים קצת יותר מ-300 ש"ח. [ככה שזה ממש שווה גם התיק.] ומן הסתם שבנות בגילאי 5-10 ירצו איפור כמו של "ברבי". אבל זה לא נוראי של פורים,אלא משהו איכותי שרוני-וגם פנינה עבדו עליו קשה מאוד. [אני שמעתי שייצא האיפור הזה לפני כשנתיים.] אבל כמו תמיד,יש כאלה שאוהבים-וכאלה שלא. אף אחד לא יכריח אותך לקנות,אני מבטיחה לך. לילה טוב.

כשהאיפור מונח על הפנים

הוא נראה שונה לחלוטין. לי יש את הצלליות והגלוסים ואני בהחלט מרוצה מהם
הכל עניין של לדעת איך למרוח ואיך להשתמש. כמובן שאם תמרחי הכל כמו גואש,זה גם ייראה ככה. ולדעתי,למרות שזה איפור לנערות ואמור להיות זול,כדי להתאים לתקציב שהן מקבלות מן ההורים או דמי הכיס שלהן,הוא באמת די זול,לכו לחברות איפור אחרות ותמצאו מחירים הרבה יותר יקרים למסקרה או לעפרון עינים מחירים שייראו לכם מופקעים ולא הגיוניים. אלו לא מחירי שוק,של 15 או 10 שקלים [שאם תסלחו לי,לפי המחיר גם האיכות בהתאם],אבל אלו מחירים אלו מחירים סבירים מאוד לחברה שהיא די מובילה וותיקה כאן בארץ [פנינה רוזנבלום]. לדעתי זה ממש שווה את הכסף ולא,זה לא בגלל שאני מעריצה ותיקה של רוני. מי שלא אוהב,יקר לו ושלל סיבות,לא חייב לקנות

ולגבי טסטרים,

לפני שאת עושה דבר כזה, תחשבי טוב טוב אם כדאי לך. הרבה אנשים נוגעים,מנסים,מורחים ונושמים [כן,כן] על זה. כמות החיידקים שמצטברים על הטסטרים היא נוראית. זה נועד רק כדי להראות איך המוצר נראה באמת ולא רק כשהוא אטום וסגור בקופסא. זה אכן לנסיון,אבל אני באמת ממליצה שלא למרוח את זה על הפנים,אלא בעדינות על גב היד,רק כדי לראות מעט ממה שזה באמת

למעלה