היום הלכתי לקנות בגדים

orly p

New member
היום הלכתי לקנות בגדים

וחזרתי בידיים ריקות....
אין לי מכנס אחד לרפואה. במהלך ההריון לבשתי בגדים רגילים שהיו צמודים, עכשיו הכל נראה עליי זוועה ממידה 36, עליתי למידה 40 והכל נראה עלי רע רע רע!!! אני ממש מיואשת, אוצה לרדת,אבל מפחדת מדיאטה רצחנית כיון שאני מניקה סתם רציתי לשפוך קצת את הלב...

לא יודעת אולי זו רק אני אבל

היה לי מאוד לא נעים לקרוא שמידה 40 נחשב אצלך להיראות רע (זו היתה המידה שלי לפני ההריון...)

orly p

New member
לא זו הייתה הכוונה

טבל תארי לך כמה מידות עליתי מאז תחילת ההריון הכל פורפורציה. אני עלית 4 מידות, וזה הרבה בשבילי אני ממש מתנצלת אם פגעתי במישהי,אבל בשבילי לעלות 4 מידות זה הרבה ולא המידה עצמה

חן123

New member
היה פעם את הדיון הזה

תראי, כל אחד שופט את עצמו ביחס לעצמו. אני במיטיבי מידה 42. 38 לא לבשתי בטח מאז בי"ס יסודי. בשיאי אני מניחה שלבשתי 48 (אין לי מושג האמת). יש כל מיני סוגי מבנים, גם לי לא קל עם מישהיא ש 40 מתסכל אותה, אבל באמת הכל יחסי והכל תלוי מה הרגיל שלך. את יודעת, יש לי ילד עם אחור תקשורתי לא פשוט, ולקח לי הרבה זמן ללמוד להשוות את ההתקדמות שלו לעצמו ולא לילדים בגילו, בגדול מדובר באותו רעיון

ח ב י

New member
יש לי המון בגדים יפים במידה 38-40

שאני משתוקקת ללבוש. בהריון עליתי עד מידה 48, סיוט בשבילי. עכשיו פחות 22 ק"ג מסוף ההריון, ו 14 ק"ג עודפים מאז שלבשתי את הבגדים האלו (4 מההריון ו 10 שהעלתי בשנתיים שקודמות לו) אני לא יודעת איזו מידה אני. לא מעיזה לקנות בגדים חדשים, הבטן שלי רופפת, מבנה הגוף קצת השתנה, אני לא מנסה אפילו להכנס לבגדים שלפני ההריון במידה 42 (בגלל הבטן). לובשת בגדים מתחילת ההריון. הנה גם אני שפכתי את הלב! וכן גם אני הורסת לעצמי בסופשבוע את ההקפדה של אמצע השבוע!

magic40

New member
כמוני כמוך

עכשיו לקראת ה42 מידה 40 ארוזה מחכה בסבלנות

קלריסה

New member
אולי הם כבר יצאו מהאופנה? ../images/Emo8.gif

בעיה כנראה כולנו שייכות לאותו מין קילו יותר, שלושים קילו פחות...

ח ב י

New member
שמרתי רק את הקלאסיים

שעלו הרבה כסף. אני בד"כ תורמת בגדים שלא לבשתי יותר משנתיים. השארתי רק כאלה שבאמת יעמדו במבחן הזמן, וגם מאלה יש מספיק!

magic40

New member
אופס עוד חולת שופינג?../images/Emo6.gif

בואי נעשה שופינג שנגיע למידה 40 לכבוד המאורע קבענו?

אתי אתי

New member
הי מתוקה ../images/Emo24.gif

כל אחת והדרך שלה...אבל 40 איך שלא תסתכלי, את יכולה להראות פצצה. אז תפנקי את עצמך עם מכנס חדש, ותשמרי אותו להריונות הבאים.

אתי אתי

New member
אני לעומת זאת...

כבר לא חושבת על עוד הריונות, ויודעת שיקח זמן עד ל 42 (!!!), אז מה יהיה? נמאס כבר מהמכנסיים הישנים והגדולים האלה, וחבל לי לקנות חדשים...

wonder1

New member
גם הקניות שלי הסתיימו בערך כך

קניתי בסוף חצאית גינס שהצליחה להכיל את מה שנשאר מבטני ההריונית למישהי יש המלצות על חנויות בירושלים לבגדים בגודל 40-42?

למעלה