היום המבאס שהיה לי.....

מאוהבת!

New member
היום המבאס שהיה לי.....

קודם כל, היום יש לאמא שלי יומולדת אז לקחתי כסף כדי לקנות לה בלונים אחרי ביה"ס ושמתי אותו מתחת הבטריה של הפלאפון. הקיצר, מיהרתי לאוטו שהסיע אתנו לביה"ס ושכחתי לקחת מפתח! נכנסתי לשעה ראשונה, חיפשתי את הפלאפון שלי בתיק אבל הוא לא היה שם! חיפשתי וחיפשתי, והתקשרתי אליו מליון פעם, ואף אחד לא ענה! מסתבר שגנבו/איבדתי אותו. עם המאה שקל בפנים! בשיעור שני עברתי מכיתה לכיתה בכל הכיתות בחטיבה ושאלתי אם מישהו ראה או מצא בקרה את הפלאפון שלי..... וכמובן התגובות היו כאלה "למה, את חושבת שאם הית מוצא הייתי מביא לך...?" בני זונות! הקיצר שיעור שלישי הייתה יומולדת לילדה מהכיתה שלי, ועשינו מלחמת אוכל שלא נגמרה טוב, כולנו היינו מלאים מרגללים ועד שיער, בקולה, עוגות למיניהן, במבה, ביסלי, גומי וכדומה! אז סתם ישבנו על הדשא, ואז באה המנהלת....! וצעקה עלינו, ועוד לי לא הייתה תילבושת!!! אח"כ מזה לא היה לי כוח להיכנס לשיעור ערבית אז הברזתי אבל היה משעמם אז אחרי רבע שעה נכנסתי לכיתה.... כמובן שרשמו אותי על איחור, וגם לא היה לי ציוד כי לא הספקתי בבוקר לסדר ילקוט וגם לא היה לי שיעורים אז בכלל צעקה עליי המורה..... שולחן לידי ישבו זוג שלא הפסיקו להתמזמז לי מול העיינים! כאילו באמת? אני עוד קצת חולה ואתם מבחילים אותי, אתם רוצים שאני יקיא עליכם?!?! אח"כ באתי הבייתה אבל לא יכולתי להיכנס כי לא היה לי מפתח אז סתם הייתי אצל חברות שלי..... חוץ מזה שבסוף לא קניתי לאמא שלי כלום, גם איבדתי את הפלאפון אז אין לי פלאפון למלא זמן ואני בכלל לא בטוחה שההורים שלי יקנו לי מכשיר חדש..... נכון שאני מסכנה?!?!?

באסה

אבל אני בטוחה שלאמא שלך אכפת מהכוונה ולא מהמתנהנ.
גלית

למעלה