היום המורה והיועצת של ליאור באו

מיכל153

New member
היום המורה והיועצת של ליאור באו

אלינו הביתה. הציונים שלו מאוד נמוכים בגלל חיסורים, איחורים, אי הכנת שיעורים ועבודות. המורה חושבת שכדאי לחזור לריטאלין, כי אי אפשר לחכות לנצח ,וליאור מתנתק(בוהה). נראה מה יגיד הנוירולוג ב- 07.01.02. להשתמע מיכל153

מיכל

מיכל היי אני לא מכירה את ליאור ואת ההסטוריה שלכם , אבל אני יודעת שיש פתרונות טובים לרפואה המשלימה - בדיוק היום היה דיון בפורום בנושא זה. ממליצה לעשות הכל לפני החזרה לרטלין. יעל קליימן

מיכל1532

New member
לליאור יש הפרעת קשב וריכוז (add)

ולא היפראקטיביות (adhd). יש לו דיסגרפיה ודיסקלקוליה. איפה יש בירושלים ? להשתמע מיכל153

המלצה באזור י-ם..

מיכל היי אני מכירה מטפלת מצויינת בתחום הרפלקסולוגיה ונטורופטיה שמתמחה בילדים, יש לה לדעתי גישה נכונה ויכולת איבחון טובה. שמה שרון טמיר מס´ הטל´ 051-456766 02-5795023 ( היא עברה עכשיו דירה אז שווה לנסות קודם בסלולרי). שווה להתיעץ איתה. כמו כן שמעתי דברים טובים מאוד על שיטת אלבאום שמתמחה בטיפול בהפרעות קשב, דיסלקציה, זיכרון ועוד ועובדת הרבה עם ילדים - לא מכירה אישית אבל שווה לברר 02-6595575 בהצלחה
יעל

ganotb

New member
למיכל

יש בירושלים מישהי שיש לה לימודיה זה לילדים עם בעיות דומות אני חושבת לא בטוחה. אני גם לא בטוחה שזה לילדים בגילו ולא יותר גדולים.

ganotb

New member
ושכחתי להוסיף

שאח שלי שהיו לו בעיות למידה,ועוד אחד שאני מכירה סיימו בזכותה ביה"ס עם ציונים די טובים

היי מיכל..../images/Emo24.gif

מצטרפת לכל הקודמות שהגיבו.. תנסי להימנע מריטלין.. יש כ"כ הרבה תחליפים.. שלא גורמים נזק כמו הריטלין. שיהיה לכם בהצלחה!

מיכל - בכל דרך שלא תבחרו ../images/Emo24.gif

קונבנציונאלית או לא, מאחלת שהילד יהיה מאושר ושיהיה לו טוב. סיגל

anat30g

New member
פתרון sos

עסקתי קצת בנושא הזה של add - מה שיש לי לומר זה שלפעמים צריך פתרון של sos - ז"א רטלין - הילד צריך לחזור לעצמו - לאסוף את עצמו - ואם הוא לא יכול לעשות את זה לבד - אז רטלין יעזור לו. כל הפיתרונות האחרים - ויש המון הם נפלאים ושווה לנסות אותם - אבל כולם אינם פיתרונות שהאפקט שלהם מידי - בכולם לוקח זמן עד שרואים תוצאות - ועד אז הילד נופל, לא מצליח להגיע להשגים, מתדרדר לימודית, חברתית ולפעמים נוצר גם מתח בתוך הבית ובתוך המשפחה... תקשיבו לנוירולוג - יש לו ניסיון ויש לו את התיק של הילד. אני חושבת שרטלין הוא תשובה חיובית מאוד למצבים של sos - אבל במקביל חייבים לטפל גם במסגרות אחרות, לנסות פיתרונות אחרים - אבל לא על חשבון "עכשיו" - פיתרונות אחרים יהיו טובים ל"עתיד"... והמצב שאת מתארת ה"עכשיו" של הילד הולך לאיבוד.

מיכל153

New member
ליאור הולך לקלינאית תקשורת

וגם לפסיכולוגית. בביה"ס הוא באמת הולך לאיבוד. לנוירולוג יש את כל הפרטים. אחרי כן יש פגישה של כל הצוות : מורה, יועצת, קלינאית, פסיכולוגית. גם בבית, הילד צריך לאסוף את עצמו ולא תמיד מצליח לנו. (יש ריבים וצעקות) אנחנו די עייפים מהרבה שנים של מאבקים. להשתמע מיכל153

no-a-m

New member
ציונים? שעורים? איפה הילד?

מיכל שלום הבנתי שילדך סובל מהפרעת קשב, ואת מתארת את תגובת המערכת שהיא כל כך אופינית למערכת. את מתיחסת לציונים, שיעורים, עבודות, איחורים, חיסורים וכו´, ואיפה הילד????? לא שמעתי אף מילה על סבלו של ליאור, מה קורה לו? איך הוא מרגיש עם כל המצב הזה? האם זה עלה בשיחה? אני מבקשת לאמר לך מנסיון של שנים רבות בעבודה עם ילדים בעלי הפרעות קשב ולקויי למידה יש המון המון המון המון מה לעשות לפני התרופות, ואפילו ביחד עם התרופות שכן לתרופה (ריטאלין) יש תרומה רק צריך לקחת בחשבון שזה יחסי, ותלוי זמן, נכון שיאמרו לך שבזמן הזה הילד ירוכש הרגלים חדשים האמנם? האם קל יהיה לילד לרכוש הרגלים חדשים כאשר אין לו את המיומנויות הבסיסיות? מנסיוני עבודה נכונה עם הילד על מיומנויות בסיסיות, והכוונה ממש על הבסיס המשלבות עבודה של תנועה, מגע, מרחב, נשימה ,רצף, קצב וכו´ כאשר העבודה נעשית בשמחה ובחדווה ממקום של תמיכה עידוד ואהבה יעזרו מאוד לילדך מאחלת לכם בהצלחה

no-a-m

New member
המלצה

המקום שאני יודעת עליו זה המרפאה בביקור חולים, צוות רב מקצועי שיכול להדריך אותך בעבודה משלבת .אני מאוד ממליצה על מבדיקת עיניים מקיפה ( לא כזו שעושים בבית הספר או בחנויות אופטיקה רגילות. כאשר אני מקבלת לאבחון ילד עם הפרעות קשב אני ממליצה מאוד לבדוק את נושא הראיה כולל אסטיגמציה שיהיה בהצלחה

מיכל153

New member
לליאור היתה פזילה חזקה והוא עבר 2

ניתוחים: אחד לפני כיתה א´ שלא הצליח ואחד באמצע כיתה ה´ (להזכירך הוא בכיתה ח´) שהצליח. הוא במעקב רופאת עיניים מיוחדת לפזילה (ד"ר רון). להשתמע מיכל153

rivi1

New member
טיפול בריטאלין

מיכל שלום.אני חדשה אומנם באתר ולא ממש הצלחתי להבין את כל הבעיות של ליאור,אבל אני די מבינה אותך ואת הקושי שלך.יש לי בן בן 11 שגם לו יש המון בעיות,עברנו איתו אבחון בניצן ושם עלו על חלק מהבעיות שלו,התחלנו לטפל בחלקן אולם הוא נשבר באמצע ולא משתף פעולה.היום הוא בכיתה ה´.עד לשנה שעברה כל המורות התלוננו שהוא מפריע בכיתה,לא מרוכז וכד´.בתחילת השנה התחלנו בהמלצת מרפא שיאצו שמתמחה בטיפול בילדים עם בעיות למידה ובעיות קשב (טיפול בשיאצו אני עברתי אבל תוך כדי שיחה העליתי את הנושא הכאוב שלי) בטיפול בכדורים טבעוניים של חברת סולגאר.הילד צריך לקחת כדור אחד בבוקר לפני היציאה לביה"ס.מתחילת השנה,טפו טפו,אין אף תלונה של אף מורה על התנהגות בביה"ס,להפך פעם בשבוע הוא מקבל "הערה" טובה והוא מאוד מרוצה מזה.הכדורים הללו שינו אותו בביה"ס וגרמו לו לשבת יותר בשקט בכיתה וליותר רוכוז. את בעית התפרצויות הזעם בבית עדיין לא הצלחנו לפתור אבל אני מקווה שגם לזה נמצא פתרון. אם את מעונינת אתן לך את שם הכדורים ואולי כדאי שתתיעצי עם מישהו נוסף בקשר אליהם.לנו זה בנתיים עוזר ולדבריו זהו תחליף טבעי לריטאלין.הפחד שלנו שבחודש הבא צריך לעשות הפסקה של חודש,ואז נראה מה יקרה.

למעלה