היום המושלם!

Mוניk

New member
היום המושלם!

היום המושלם של האישה: 8:15 להתעורר לחיבוקים ונשיקות 8:30 קילו אחד פחות על המשקל. 8:45 ארוחת בוקר במיטה עם מיץ תפוזים סחוט וקרואסון. 9:15 אמבטיה חמה עם ריחות נעימים של צמחים. 10:00 אימון קל במועדון עם מאמן אישי חטוב ומצחיק. 11:00 טיפול פנים, מסאז' ומניקור במכון יופי. 12:30 ארוחת צהרים עם החברה הכי טובה בבית קפה. 13:30 להיפגש באקסית של החבר/בעל ולשים לב שהיא עלתה 10 קילו. 14:00 שינה קלה. 18:00 לעשות קניות. 19:00 לקבל תריסר ורדים ממעריץ אלמוני. 19:30 ארוחת ערב רומנטית לאור נרות לשניים. 22:00 לעשות אהבה. 23:30 להירדם בזרועותיו הגדולות והחזקות ...! היום המושלם של הגבר: 8:00 להתעורר. 8:15 לקבל מציצה. 8:45 ארוחת בוקר - ביצה, טוסט וקפה 9:30 לימוזינה מגיעה ומסיעה למגרש הגולף. 10:15 משחק גולף עם החברים. 12:00 ארוחת צהרים - 2 המבורגרים, 6 כנפי עוף ובירה. 13:00 לקבל עוד מציצה. 14:00 לימוזינה מסיעה לגן חיות. 15:30 טיול צהרים בגן חיות עם תריסר מדריכות (ללא חזיות). 16:45 מסאז' וג'קוזי. 17:45 ארוחת ערב במסעדת יוקרה - לובסטר ומאכלי ים, וכמובן עוד בירה. 18:30 לעשן סיגר אחרי הארוחה. 19:00 לראות מהדורת חדשות. 19:30 מציצה לפני שינה. 20:00 ללכת לישון. תמשיכו לפנטז... מוניק

חתולון*

New member
מוניק../images/Emo39.gif

אהבתי אצל האישה, את מה שקורה כל 12 שעות, עגולות ב-10 בבוקר המאמן האישי "שלך" המצחיק!!!!!!! והדגש על מצחיק ובשעה 10 בלילה , לעשות אהבה כל השאר, סיפורים חחחחחחח

Mוניk

New member
חתולון אז יש לנו דברים משותפים../images/Emo8.gif

אופס ממממ..... הכל באמת בהומור גם ה...... אהבתי שאהבת זאת הייתה כוונת המשוררר שב"ש חתולון}{ מוניק

חן (*_*)

New member
קרוסי, על זה נאמר..........

לא כל מה שרצוי- מצוי
ובכל זאת תמיד יש תקווה

Crossface

New member
חן

החלק הראשון נכון בקשר לחלק השני.....אני לא כל כך בטוח

חן (*_*)

New member
קרוסי,

לפעמים עקב אכזבה קצת עצוב לנו ורע זה עובר-זה לא נורא לעולם אל תאבד תקווה!

Crossface

New member
אני לא רוצה

לאבד את התיקווה אבל זה נראה שהתיקווה מאבדת אותי

חן (*_*)

New member
התקווה

התקווה- היא חלום לימים טובים יותר התקווה -לחיות בשלום בארצינו ולא במקום אחר התקווה-למצוא אהבה או לשמור על זו שישנה התקווה -היא צורך להגשים בעצם, התקווה היא החיים

Crossface

New member
חלום

אני חולם הגשמים יפסיקו אני חולם העננים יחלפו אני חולם הכאב יחלש אני חולם שחלומי יבוא מהר אני חולם בצללים יש אור אני חולם על שלום הלילה אני חולם על סוף למלחמה האם חלמת את החלום הזה בעבר?

חן (*_*)

New member
ודאי ../images/Emo13.gif

חלמתי את כל החלומות שבעולם, מה חשבת? שאני לא בן אדם?
חלקם- הגשמתי, חלק נותרו כחלום ואת הרוב, החבאתי באיזה מקום ואולי.... פעם.... כשאהיה גדולה..... החלום יהפוך להווייה

למעלה